yeni sevgili

Bir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?

Kendin diyorsun işte özel hayat yahu, paylaşılmaz.

anlatılmaz,biriyle tanıştım ama normal arkadaş olrak bana anlattı öle dertleşti,şimdi bana ilgisi var ve ben direk o anlatıkları geliyor aklıma ve ona öle yapmış,bana yapmıyor,canı acımış yoğurdu üflerek yıyor falan gibi yargılara varıyorum,eski ilşkisini yargılaıyorum,ama erkekler canları yanarsa yakıyor,yedğin kazığı başkasına atıyor,sende anlatma kafasında senın anlatığını tamamlar kurar,esikleri kendıne göre doldurur,ben öle yapıyorum

Bir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?
eskiyi niye deşip durayım ki bi laf vardır hani b..k eştikçe kokar misali :KK53: beni geçmiş değil gelecek ilgilendirir.. :KK66:

Karsinizdaki kisinin cok genis dusunmedigini, hafif maco takildigini yazmissiniz. Cogunluk soyleme demis fakat ben tersini dusunuyorum. Bence bu durumda sonradan soylerseniz daha buyuk sorun olur gibime geliyor. Bu durumu kaldiramayacak birisi ise siz de hangi yoldan gideceginizi bilmis olursunuz, bosa bu iliskiye emek vermezsiniz. Bana gore dolayli dolambacli yollardan lafa girmek yerine, benim boyle bir gecmisim var ve yasadiklarimin arkasindayim. Seninle ciddi bir iliski dusunuyorum ama bu bir engel teskil edecekse simdiden bilmek ikimiz icinde en iyisi demeniz yeterli bence. Siz cevabinizi alirsiniz o da cevabini verir yol yakinken. Evet cinsellik, ozel hayat gizli kalmasi gerekir ama malum turk erkeklerinden bahsediyoruz, o yuzden ben soylerdim.

Aslında ıvır zıvır durumlar değil cinsellikle ılgılı. Ben anlatmak ıstemem ama karşımda kı ınsanın bunu bılmesının hakkı var mı dıye dusunuyorum
Bence hakkı var.

Öpüşme falansa gerek yok,
Sürütnme yollu, ters, normal ise anlatılmalı.

Özel sizin özeliniz lakin, o adamında eşi olabilecek kişinin bu özelini bilmesi lazım.

Karsinizdaki kisinin cok genis dusunmedigini, hafif maco takildigini yazmissiniz. Cogunluk soyleme demis fakat ben tersini dusunuyorum. Bence bu durumda sonradan soylerseniz daha buyuk sorun olur gibime geliyor. Bu durumu kaldiramayacak birisi ise siz de hangi yoldan gideceginizi bilmis olursunuz, bosa bu iliskiye emek vermezsiniz. Bana gore dolayli dolambacli yollardan lafa girmek yerine, benim boyle bir gecmisim var ve yasadiklarimin arkasindayim. Seninle ciddi bir iliski dusunuyorum ama bu bir engel teskil edecekse simdiden bilmek ikimiz icinde en iyisi demeniz yeterli bence. Siz cevabinizi alirsiniz o da cevabini verir yol yakinken. Evet cinsellik, ozel hayat gizli kalmasi gerekir ama malum turk erkeklerinden bahsediyoruz, o yuzden ben soylerdim.
Bende sizin gibi düşünüyorum

X