yeni sevgili

sence onun hiç cinselliği olmamışmıdır?
hani neden hep kendine göre düşünüyorsun anlamadım.. adamlar her haltı yesin sana gelince maçoluğu tutsun olacak işmi? laf gelince ben yapmadım bile diyebilir ama inanma derim :)
Elbet illa ki yapmıştır. Ama cozemiyorum. Çünkü onu tanıdıgmda cok kücüktüm cocukluk aşkımdı çok saf duygularımız vardı. Cinsellik nedir bilmezdik. konusu geçmedi aramızda nasıl tepkiyle karşılacagımı bende kestiremiyorum. Bildigim tek şey biraz hoyttt biri

Güzelim. Bu adam seni seviyorsa eğer gerçekten seviyorsa, egrinle dogrunla sevmeli.
Öyle değilse sevmiyordur. Sevmeyen adamla işimiz yok değil mi..
Haklısınız seven adam her halukarda sever :KK15:[/QUOTE]
Aynen oyle :KK66: dini inancin ne yonde bilmem ama bir sey anlatmak isterim hem boyle ikilemde kalanlara yardimi olur.
Bir gun Hz Omer'e bir aile gelir ve kizlarinin zina yaptigini, yakinda evlenecegini ve bunu da o aileye anlattiklarini soylerler. Hz Omer bu duruma kizar siz ne yaptiniz, bir gunahi dillendirdiniz der.
Kissadan hisse gunahin da sevabin da egrin de dogrun da sana.. Seven seni her kosulda her zaman sevebilmeli :KK66:

Haklısınız seven adam her halukarda sever :KK15:
Aynen oyle :KK66: dini inancin ne yonde bilmem ama bir sey anlatmak isterim hem boyle ikilemde kalanlara yardimi olur.
Bir gun Hz Omer'e bir aile gelir ve kizlarinin zina yaptigini, yakinda evlenecegini ve bunu da o aileye anlattiklarini soylerler. Hz Omer bu duruma kizar siz ne yaptiniz, bir gunahi dillendirdiniz der.
Kissadan hisse gunahin da sevabin da egrin de dogrun da sana.. Seven seni her kosulda her zaman sevebilmeli :KK66:[/QUOTE]

Yorumlarınızla baya rahatladım. Anlattıgınız şey hoşuma gitti. Adımlarımı nasıl atacagımı artık kesinleştirdim. Şuan yapabilcem tek şey zamana bırakmak

st: 40686366, member: 625198"]Aynen oyle :KK66: dini inancin ne yonde bilmem ama bir sey anlatmak isterim hem boyle ikilemde kalanlara yardimi olur.
Kissadan hisse gunahin da sevabin da egrin de dogrun da sana.. Seven seni her kosulda her zaman sevebilmeli :KK66:[/QUOTE]

Yorumlarınızla baya rahatladım. Anlattıgınız şey hoşuma gitti. Adımlarımı nasıl atacagımı artık kesinleştirdim. Şuan yapabilcem tek şey zamana bırakmak[/QUOTE]
Rahatlatabildiysem ne mutlu :) zamana birak,sabret ve dua et :)

st: 40686366, member: 625198"]Aynen oyle :KK66: dini inancin ne yonde bilmem ama bir sey anlatmak isterim hem boyle ikilemde kalanlara yardimi olur.
Kissadan hisse gunahin da sevabin da egrin de dogrun da sana.. Seven seni her kosulda her zaman sevebilmeli :KK66:

Yorumlarınızla baya rahatladım. Anlattıgınız şey hoşuma gitti. Adımlarımı nasıl atacagımı artık kesinleştirdim. Şuan yapabilcem tek şey zamana bırakmak[/QUOTE]
Rahatlatabildiysem ne mutlu :) zamana birak,sabret ve dua et :)[/QUOTE]
Çoook teşekkür ederim:KK54:

İllede benim olacak diye kendimi onun karşısında aciz düsürmem. Her zaman yaptıklarımın arkasındayım. Sadece söylesem bile nasıl bir izlenim bırakmayalım onun gozunde onu bilemedim. Yorumların çogunlugu söylememem geektiğini gösteriyor. Ama bunu nereye kadar saklayabilirim ki saklamak istemiyorum. Sizin yorumlarınızı ve düşüncelerinizi çok beğeniyorum. Takip ediyorum. Yorumlarınızı dikkate alacağım

Buna önem veren bir insana söylememek haksızlık olur. Kandırmak olur bir nevi.

Ama senin dik duruşunu sevdim. Ben yerinde olsam en uygun zamanda "cinsellik benim için tabu değil. Yaşadım, yaşayacağım. Ama bu senin için problemse en baştan halletmek ya da orta yol bulmak önemli. Sırf bunun için yanımda olacak birine ihtiyacım yok. Bunu bir hata olarak görmediğim için de beni böyle kabul edecek birini de istemem hayatımda. Bu konudaki görüşlerini, bakış açını merak ediyorum. Bunları bilmeliyim ki ona göre adım atayım" derdim muhtemelen.

İşte benim düşündüğüm konu bu. Bana dün bak ben park köşe iliskisi yasayacak iliskileri gectim benim hayatimda olan kişi ciddi düşündüğüm kişi olur dedi. İkimizde çocuk sayilmayiz ki olurda ciddi bi olaya dönüşürse ilişkimiz ben ona benim boyle bi gecmisim var dersem bana niye en başından demedin deyip beni terkederse uzulurum

Agzini arasan? Tamda o konu hakkinda ne dusunuyor ogrensen ?
Cok gec kalmadan tamda bu gunler ac bu konuyu bi yolunu bulup.
Boylelikle daha fazla baglanmadan sonuca varir bu durum.

Buna önem veren bir insana söylememek haksızlık olur. Kandırmak olur bir nevi.

Ama senin dik duruşunu sevdim. Ben yerinde olsam en uygun zamanda "cinsellik benim için tabu değil. Yaşadım, yaşayacağım. Ama bu senin için problemse en baştan halletmek ya da orta yol bulmak önemli. Sırf bunun için yanımda olacak birine ihtiyacım yok. Bunu bir hata olarak görmediğim için de beni böyle kabul edecek birini de istemem hayatımda. Bu konudaki görüşlerini, bakış açını merak ediyorum. Bunları bilmeliyim ki ona göre adım atayım" derdim muhtemelen.
Benim aklımdan gecırdıgım düşüncelerde bunlardı ıste ama nasıl bır yazı dılıne dokecegımı bılemedım duygu tercumanım oldunuz. Bu soyleyecegım şeyler yuzyuze mı konusulması gerekır yoksa telefonla mı ?

Agzini arasan? Tamda o konu hakkinda ne dusunuyor ogrensen ?
Cok gec kalmadan tamda bu gunler ac bu konuyu bi yolunu bulup.
Boylelikle daha fazla baglanmadan sonuca varir bu durum.
Suan tam sıkı bır ıletısımımız yok. Gecmıste cok sıkıntılı durumlar yasadık ara ara hâlâ daha kopamadık. Iletısıme tam anlamıyla geçince ılk gunlerden bu durumu netlestırıcem

Bir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?
anlatmam gerek yok çünkü ,onunda anlatmasini istemem cunku bilmek sadece uzer..bnden oncesi bni ilgilendirmez, ondan oncesi de onu.

Benim aklımdan gecırdıgım düşüncelerde bunlardı ıste ama nasıl bır yazı dılıne dokecegımı bılemedım duygu tercumanım oldunuz. Bu soyleyecegım şeyler yuzyuze mı konusulması gerekır yoksa telefonla mı ?

Bence yüzyüze olmalısınız. Mimiklerinden falan daha net anlarsın ne düşündüğünü...

Bence karsindaki kisi icin bu konu oldukca onemliyse kesinlikle bilmesi gerektigini dusunuyorum. Sonradan ogrenirse her sey cok daha zor olur. Karsindaki kisi icin cok bir sey ifade etmiyorsa yeri gelirse anlatirsin gelmezse gerek yok.

Bence karsindaki kisi icin bu konu oldukca onemliyse kesinlikle bilmesi gerektigini dusunuyorum. Sonradan ogrenirse her sey cok daha zor olur. Karsindaki kisi icin cok bir sey ifade etmiyorsa yeri gelirse anlatirsin gelmezse gerek yok.
Onu tanıdıgım kadarıyla önem teşkil ediyor. Yukarda da dedim cocukluk askımdı. Sadece saf bı sevgımız vardı. Düşüncelerını ne hısdedecegını suan kestıremıyorum.

Şu anki sevgilimle daha ilişkiye başlamadan bu konuları konuştuk. Ben de ne hakla sorarsın moduna girmedim, ne merak ediyorsa anlattım.

Aylar sonra sordum neden merak ettiğini bu detayları. Bana şunu dedi: " o zaman seni şu an sevdiğim kadar sevmiyordum. Öğrendim, hazmettim, yoluma devam ettim. Eğer şu an söyleseydin beni daha çok üzerdi. "

Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez ancak o "kimse" olmayacak. Bence sorarsa cevap verin ama sanki kabahat işlemiş gibi alıp karşınıza konuşmayın.

Şu anki sevgilimle daha ilişkiye başlamadan bu konuları konuştuk. Ben de ne hakla sorarsın moduna girmedim, ne merak ediyorsa anlattım.

Aylar sonra sordum neden merak ettiğini bu detayları. Bana şunu dedi: " o zaman seni şu an sevdiğim kadar sevmiyordum. Öğrendim, hazmettim, yoluma devam ettim. Eğer şu an söyleseydin beni daha çok üzerdi. "

Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez ancak o "kimse" olmayacak. Bence sorarsa cevap verin ama sanki kabahat işlemiş gibi alıp karşınıza konuşmayın.
Biraz karaktere bağlı bı sey aslında. Ben ona ilişkinin 3. Aylarında söyleyesem bana niye basından anlatmadın diyebilme potansiyeline sahip kendisi

hepsini bilmesede bilmesi gereken konuları anlat bence ama zamanı gelince muhabbeti geçerse. öyle durduk yere eski sevgilinle olan hayatı yeni sevgiline anlatma yani. açıkçası ben sevdiğim kişinin benden önceki sevgilisi veya herhangi bi eski sevgilisyle nasıldı merak ederdim. ki şuan erkek arkadaşımın benden önceki sevgilileriyle nasıldı falan biliyorum hatta sohbet havasında geçmesi lazım birbirinizi eleştirmeden saygı duyarak . tamam çok acı taraflarıda olabilir üzülebilirsinizde ama senden önce olan bişey ve bu da bi tanıma şekli diye düşünüyorum ben senden önce nasıl biri eğer çıkarsanız sağlıklı bi ilişkiniz olabilirmi diye cinsellik konusunda bu kadar detaya girmene gerek yok tabi insan sonuçta utanabilir ama bu hiç bişey anlatmıcaksın anlamınada gelmiyo

Bence soylemelisin ciddi yondeyse birlikteliginiz baştan sona kadar dürüstlük gerektirir

hepsini bilmesede bilmesi gereken konuları anlat bence ama zamanı gelince muhabbeti geçerse. öyle durduk yere eski sevgilinle olan hayatı yeni sevgiline anlatma yani. açıkçası ben sevdiğim kişinin benden önceki sevgilisi veya herhangi bi eski sevgilisyle nasıldı merak ederdim. ki şuan erkek arkadaşımın benden önceki sevgilileriyle nasıldı falan biliyorum hatta sohbet havasında geçmesi lazım birbirinizi eleştirmeden saygı duyarak . tamam çok acı taraflarıda olabilir üzülebilirsinizde ama senden önce olan bişey ve bu da bi tanıma şekli diye düşünüyorum ben senden önce nasıl biri eğer çıkarsanız sağlıklı bi ilişkiniz olabilirmi diye cinsellik konusunda bu kadar detaya girmene gerek yok tabi insan sonuçta utanabilir ama bu hiç bişey anlatmıcaksın anlamınada gelmiyo

Zamana bırakıcam. Çocukluk aşkımdı. 5 yıldan beri ayrıyız nerdeyse her yıl az da olsa birbirimizin haberini aldık. Barısmak istedik olmadı bi şeyler engel oldu. Yine iletişime geçtik. Şuan ne olucak bilmiyorum. Fazla agır olaylar yasamıstık. İlişkimiz olabilirde olmayabilir de kafam allak bullak :110:

Bence soylemelisin ciddi yondeyse birlikteliginiz baştan sona kadar dürüstlük gerektirir
Ortada daha birliktelik yok .. Olayımız biraz karışık. Ben eger yıne beraber olursak nasıl acıklarım diye kafama taktım yanı açıkcası dereyi görmeden paçalarımı sıvadım :KK48:

X