• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENI SEHIR ANTALYA

17 yıl aralıksız yaşadım nefret ediyorum Antalya’dan. Şehrin göbeğinde dahi o kadar çok sözlü ve fiziksel tacize uğradım ki... Sıcağı ayrı bir iğrenç insanı apayrı. Konyaaltı en hareketli yerlerindendir. Genelde biraz daha zengin kesimin de bulunduğu iki semtten biridir. Ailem şu an Termessos Bulvarında oturuyor, şehrin göbeği sayılmaz ama merkezi bir yer akşam 8’den sonra dışarı çıkamıyorum. Peşime takılan motorlular, laf atmak için kaldırıma çıkan arabalar, minibüsler... Kaçıp kurtulmak istiyorum bir an önce size de sabır ve iyi şanslar diliyorum umarım benim yaşadığım kötü durumların hiç birini yaşamazsınız.

17 yıl aralıksız yaşadım nefret ediyorum Antalya’dan. Şehrin göbeğinde dahi o kadar çok sözlü ve fiziksel tacize uğradım ki... Sıcağı ayrı bir iğrenç insanı apayrı. Konyaaltı en hareketli yerlerindendir. Genelde biraz daha zengin kesimin de bulunduğu iki semtten biridir. Ailem şu an Termessos Bulvarında oturuyor, şehrin göbeği sayılmaz ama merkezi bir yer akşam 8’den sonra dışarı çıkamıyorum. Peşime takılan motorlular, laf atmak için kaldırıma çıkan arabalar, minibüsler... Kaçıp kurtulmak istiyorum bir an önce size de sabır ve iyi şanslar diliyorum umarım benim yaşadığım kötü durumların hiç birini yaşamazsınız.

Ben hic yasamadim böyle bir sey orda. Ama sanirim son yillarda böyle olaylar yasanmaya baslamis

Ben hic yasamadim böyle bir sey orda. Ama sanirim son yillarda böyle olaylar yasanmaya baslamis
2004-2006’dan beri böyle maalesef biz 2007’ye kadar şimdiki MarkAntalya’nın hemen arkasında oturuyorduk eski otogar deniyordu o zamanlar sonra kepeze taşındık o çevrede olan tacizler neyse de; kaleiçi, kapalı yol, meltem, lara, perge bulvarı vs yerlerde de olması üzüyor insanı. On yaşındaydım, çarşıdaydık elbisemin altında dize kadar tayt var diye yaşlı yaşlı amcalar bacaklarıma bakmıştı da annem sinirinden ağlamıştı yolun ortasında :( yılda en az 3-4 kez yaşadım öyle pek güzel de bi kız değilim açık saçık da giyinmem, kışın ortasında üstümde kapkalın montla elimde ders kitaplarımla güpegündüz adamın teki zorla öpmüştü saat kulesinin önünde. Çok şehirde yaşamadım ama şimdi yaşadığım şehirde çok izbe bir yerde yaşamama rağmen gecenin 3’ünde dahi rahatlıkla çıkabiliyorum sokağa. 4 yılda Antalya’da yaşadıklarımın hiç birini yaşamadım

Kızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Merhaba, yıllardır Antalya’da yaşıyorum. Benim eşimin de tayini çıktı Kıbrıs’a, çok üzülüyorum. Antalya, canım Antalya. Sana şu kadarını söyliyeyim “şüphesiz ki dünyanın en güzel yeri Antalya’dır” Kemal Atatürk’ün bu sözü yazar Antalya’nın girişinde. Yaşadıkça anlayacaksın ama Konyaaltı diye ayrıca belirtmene gerek yok. Konyaaltı belediye sadece yani Antalya’nın uzak bir yerinde, ayrı bir yer değil. Aksine en elit yerlerinden, denize sıfır. Şuan 19 derece daha ne olsun. Binin belediyenin bisikletlerine gezin, sıkıldınız mı çıkın Saklıkent’e kayak yapın, teleferiğe binin. Sarısu’ya gidin piknik yapın hemen yarın yapabilirsiniz bu dediklerimin hepsini, öyle bir şehir işte. Adınıza sevindim, benden de selam Antalya’ya

Insan baska yerde yasayamiyor sonra. Rüyalarimda hep. Hastayim resmen gurbet hastasi. Cok özlüyorum. Ne güzel iklim ne güzel manzaralar. Ne güzel hava. Deniz de güzel. Hem büyük sehir hem denize girilebiliyor. O narenciye agaclari. Nar cicekleri...
Hiç sormayın bunalıyorum resmen. Ruhum daralıyor burada. Herşeyini, heryerini özlüyorum. Dediğiniz gibi hem şehir hem denize giriliyor. Çok özlüyorum çok.

Back
X