• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENI SEHIR ANTALYA

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..

Biz de eşimin işi dolayısıyla önümüzdeki ay antalyaya gideceğiz. Ben de hiç bilmiyorum o tarafları. Eski bir turizmci olarak antalyayı çok gezdim ama hep otellere gittiğim için yaşam nasıldır bilemiyorum. Ama konuaaltı uncalıda yeni ve çok güzel evler vardı sahibindene baktığımda

Antalya konyaalti bence sosyal hayattan uzak değil gayet merkez bir yer.İklim de süper sadece yazin sıcak geçecektir (nemi fazla yok)kışın da iliman iklime sahip.İstanbul gibi pahalı da değil öyle ,kısaca yaşanacak güzel bir yerdir Antalya.

Konyaaltı diğer ilçelerine göre daha merkezi ve yaşam daha hareketli orada kasımda oradaydım.Bende istanbulda yaşıyorum Antalyada bi çok yer gezdik bana en canlı ve en tanıdık Konyaaltı gelmişti :)

Kızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Merak etmeyin siz oraya taşın en uzak akrabanız bile size tatile gelir. Seneye de bu yüzden konu açarsınız.

geçim şartlarının daha kolay oldugunu biliyorum
kiralar evler , pazar falan daha ucuz
keşke ben de birgün bu kalabalık şehirden öyle biryere tasınabilsem :(

Ah keske bizimde iş imkanlarimiz oralarda olsa, cikamiyoruz istanbuldan :(. Oyle hayal ediyorumki, bir gun esim kapidan girdiginde "hanim hadi hazirlan başka şehire gidiyoruz" demesini 4 gözle bekliyorum..

Ben antalyalıyım cnm Konyaaltı sakin ve elit bir muhittir herşey ayağının altında tam merkezdedir. Bende keşke geri dönebilsem antalyaya neler vermezdim

Konyaalti ama neresi ki Antalya cooooooopk güzel 4-5 yil yasadim orda harika. Hastayim resmen. Insan birini özlerse arar sesini duyar degil mi? Söyle Akdeniz ve Toroslar'a Toprak sizi özlemis de. Selam göndersinler

Son düzenleme:
Cookk sanslisinn antalyaa bizim oralar harikadir cook guzel simsicak,caninin hic sikilmayacagi huzur dolu bir sehir

10 yıl yaşadım Antalya'da. 6 yıldır İstanbulda yım. Hala rüyalarımda antalya, oraya dönmek istiyorum. Sanki hiç buraya gelmemiş gibiyim. O güzelliklerinin yanında sıcağı çekilir. İnsan yaşlanmıyor öyle huzurlu ki.
Insan baska yerde yasayamiyor sonra. Rüyalarimda hep. Hastayim resmen gurbet hastasi. Cok özlüyorum. Ne güzel iklim ne güzel manzaralar. Ne güzel hava. Deniz de güzel. Hem büyük sehir hem denize girilebiliyor. O narenciye agaclari. Nar cicekleri...

Bence kışın güzel yazın çook aşırı sıcak.
Konyaaltı da hiç öyle merkezden uzak izbe bi yer değil. Sahile, cafelere, her yere yakın.
Sebze meyve pahalı turistik yer olduğu için.

Back
X