- Konu Sahibi Hazal zamani
Kızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmeyin siz oraya taşın en uzak akrabanız bile size tatile gelir. Seneye de bu yüzden konu açarsınız.Kızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Ben antalyalıyım cnm Konyaaltı sakin ve elit bir muhittir herşey ayağının altında tam merkezdedir. Bende keşke geri dönebilsem antalyaya neler vermezdimKızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Konyaalti ama neresi ki Antalya cooooooopk güzel 4-5 yil yasadim orda harika. Hastayim resmen. Insan birini özlerse arar sesini duyar degil mi? Söyle Akdeniz ve Toroslar'a Toprak sizi özlemis de. Selam göndersinlerKızlar eşinin tayini çıktı buraya antalya konyaaltı.. burada hayat nasil..cok sakin diyorlar sosyal hayattan uzakmış biraz ...ailemde istanbulda...nasil yasam..yorumlarımızı bekliyorum..
Insan baska yerde yasayamiyor sonra. Rüyalarimda hep. Hastayim resmen gurbet hastasi. Cok özlüyorum. Ne güzel iklim ne güzel manzaralar. Ne güzel hava. Deniz de güzel. Hem büyük sehir hem denize girilebiliyor. O narenciye agaclari. Nar cicekleri...10 yıl yaşadım Antalya'da. 6 yıldır İstanbulda yım. Hala rüyalarımda antalya, oraya dönmek istiyorum. Sanki hiç buraya gelmemiş gibiyim. O güzelliklerinin yanında sıcağı çekilir. İnsan yaşlanmıyor öyle huzurlu ki.