- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
o da beni çok seviyor, çok tatlı dilli sürekli elimi tutar öper sarılır güzel kızım prensesim falan diyerek konuşur.
Şu konuda annen haklı. Kayınvalide yapmacık.Annem buna bile olumsuz yorum yapıyor, kadın bana çok yapmacık geliyor, davranışları bence yapmacık falan diyor.
Hislerinizi dinleyin , içinize sinmeyen birşeyler varsa sorgulayın .Teyzemin büyük kızları vardı ama kıyaslanacak bir şeyleri yok. Kuzenimin birisi kaçtı, sonra ayrıldı etti üstüne 2 nişan daha falan yaptı, ondan sonra bir başkasıyla evlendi. Diğeride evlendi ayrıldı ve tekrar başkasıyla nişanlandı, ama yeni nişanlısının ailesini övüyor anneannem süreli şöyleler böyleler diye, yok kayınvalidesi çeyrek yapmış falan filan
Ne alakasi var o zmn evlendigi zamanda kadin hicbisey istemesn calismiyorsa hep kocasindan beklesin
Yani gayette dusunceli sekilde soylemiss he direk gonderebilirdi o da var ama yinede bunda bi bagimlilik goremiyormm
Ne alakasi var o zmn evlendigi zamanda kadin hicbisey istemesn calismiyorsa hep kocasindan beklesin
Yani gayette dusunceli sekilde soylemiss he direk gonderebilirdi o da var ama yinede bunda bi bagimlilik goremiyormm
Ben zaten mesafeliyim, o ne kadar sarılsa öpse kızım kızım dedede ben öyle samimiyet kurmuyorum, 10 günde bir nasılsın annecim falan diye yazıyorum, veya o yazıyor hal hatır sorup konuşma bitiyor. Fazlası yok
At ile deve degilse nisanlisi almak istemis alsin ne kadar ufak seylere takilip nemalaniyorsunuz. Boyle kucuk seyleri kucuk.seyleri buyutup dert etmeyin kendinize daha buyk dertler varken.Bir kadin kendi köntürünü alamayacak kadar acizmi? Köntür bu ya! At ile deve degil. Demek ki nisanlisi onu aciz olarak görüyor.
Bir kadin kendi köntürünü alamayacak kadar acizmi? Köntür bu ya! At ile deve degil. Demek ki nisanlisi onu aciz olarak görüyor.
Her mesajda saçmalığın dozu yükseliyor.
Yengeye ne oluyor yani. Eşinin kızkardeşinin eşinin annesine (kısaca görümcenin kvsine) hediye almak alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.
Yanlış yapıyorsunuz.
Çok fedakarlık kimseye vefa getirmez. Aksine vefasızlık getirir.
evlendgi zamanda bir sey isterse bagimli olur mazallah.Nisanlilik aile olmak icin bir adim atmaktir bir faturasini odemis yada hediye almis ne farkeder alttaki mesajada yazdm bu kadar ufak seylere takip insanlarin kafasini karistirmayn daha buyuk dertler varbence var
babasının evinde düne kadar kontüre ihtiyacı olmayan kıza nişanlandı diye kontör alayım demek bana bunu hissettiriyor
kadın istemesin kocasından beklesin sonucuna nasıl ulaştık bilemedim ama evet kimseden istemesin aile geliri bir bütündür, senin benim olmaz gereken yerlere harcanır
Evet aynen.Bak seni o kadar düşünüyorum ki kendimden bile vazgeçiyorum oğğğlllluuuumm.
Sonraki şeytanlıklarına kılıf, "bak ben ne yaptım ki; gelmeyin bile dedim."e evrilecek o
bu hisse kapılan tek ben değilim
kendimi bazen çok böyle farklı bir gezegenden gelmiş gibi hissediyorum
kızlar bunu ayy beni çok seviyor ayyy beni çok düşünüyor diye algılıyor ama öyle değil işte
At ile deve degilse nisanlisi almak istemis alsin ne kadar ufak seylere takilip nemalaniyorsunuz. Boyle kucuk seyleri kucuk.seyleri buyutup dert etmeyin kendinize daha buyk dertler varken.
evlendgi zamanda bir sey isterse bagimli olur mazallah.Nisanlilik aile olmak icin bir adim atmaktir bir faturasini odemis yada hediye almis ne farkeder alttaki mesajada yazdm bu kadar ufak seylere takip insanlarin kafasini karistirmayn daha buyuk dertler var
bu hisse kapılan tek ben değilim
kendimi bazen çok böyle farklı bir gezegenden gelmiş gibi hissediyorum
kızlar bunu ayy beni çok seviyor ayyy beni çok düşünüyor diye algılıyor ama öyle değil işte
Turk toplumu olarak alisik degiliz ama azda olsa var boyle kaynanalarSizce neden kayınvalidemin davranışları yapmacık geliyor? Ailelerindeki gelinler bile kayınvalidemi çok severler, hep derler biz onu abla gibi görüyoruz falan diye, nişanlım bile hep diyor annem bana nasılsın diye sormaz kızım napıyor iyi mi diye sorar diyor. Bence kadının yapısı öyle
Ay niye öyle diyorsunuz :) bu toyluk, tecrübesizlik, iyi niyetlilik. Ben daha beterlerini yapmıştım.Eşimin kuzenin eşi ayni böyle, daha nişanlilarken benim kaynanama bile tatli yapip yollamişligi vardi kizin.
Gerci yenge kadar alakasiz degil ama...
Ay niye öyle diyorsunuz :) bu toyluk, tecrübesizlik, iyi niyetlilik. Ben daha beterlerini yapmıştım.
Düğünden önce ve sonra anneme ne alsam aynısını alırdım haksızlık olmasın diyene alakaysa...
Gider öper sarılır uzun uzun sohbet eder, saçmalıklarini dinlerdim. Annem babam kardeşim diye tanistirirdim başkalarına.
Kalbimi kirarlardi uzulmekle yetinirdim.
Ona rağmen ilk fırsatta eşim beni kötü niyetli olmakla suçladı. Benim gibi saf salak çok. Konu sahibi kötülük görmemiş, iyi niyetli birine benziyor.
Erkegin gorevi evin ve esinin cocuklarinin ihtiyaclarini karsilamaktir bunu bi muhtac olma durumu olarak gormuyorum ben bu benim fikrim tabiki nisanliykende ufak tefek seyler yapilabilir bana goreevet bana kalırsa bağımlı olur
ben kadınların ayakları üstünde durmasını istiyorum
lakin evlilikte senin benim param algısını da kabul etmiyorum
iki taraf da kazanır ve bizim vardır eşinden istemez, ortak konuşursun
hediye almak farklıdır kontür lazımsa babandan değil benden iste demek farklıdır
bir de forum zaten fikir alış verişi yeri neden kafası karışsın ki, zaten amacı fikir almak
bu benim düşüncem siz de kontür alsın ne güzel dediniz
konu sahibi de değerlendirir
daha büyük dertler olabilir de ben bunu da fark edip ilettim konu sahibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?