Yeni nişanlandım ve annemin yorumları kafamı karıştırıp hoşuma gitmiyor

Bu annelere de bu ara bisey oldu. Konuların çoğu artık eş değilde anne oldu.
Yahu nefret ediyorum şöyle takı hediye para işlerinin mevzu edilmesine. Herşey imkan dahilinde olur önemli olan tatlı dil Güler yüz. Anneni çok karıstırma.
Soğutmaya mı çalışıyor nedir. Nişanlına iyi davransın. Ben Güleryüz görüyorum sende güleryüzlü ol takıları mevzu edene kadar de. Gr olmuş kaç tl. Eskisi kadar altın takı yapmak mümkün değil

Kv nin gelinine "prensesim" dediğini daha yeni ilk defa duyuyorum. Saçmalık.

Siz inanıyor musunuz buna?

Kac tane böyle kayınvalide gösterebilirsiniz etrafınızda?

Anneniz haklı ya da haksız diyemem. Ama kv nin yapmacık olduğuna katılıyorum.

Hayatımda gördüğüm en iyi kv ablamın kv sidir.

Ama onun bile en iyi kelimesi kızım evladımdır yani.

Abartılı olmayan şeyleri severiz. Prensesi olduğumuzu iddia etmesini istemeyiz.

Hiç abartmıyorsunuz Ben olsam fenalık geçirirdim yine iyi dayanıyorsunuz Annenizin sözlerinden etkilenip de ilişkinizi de yıpratmayın hiç Çok rahatsız oluyorsanız kırmamanın bir yolunu bulup konuşabilirsiniz ama işe yarar mı bilemiyorum

Hepsine tamam ama
Kvye hediye gondermek neden? Cok manasiz olur yapmayin oyle bir sey. Siz giderken alir gidersiniz.
Daha yeni ya. Şimdi heyecan içinde güzellik yapmaya çalışıyor.

Yapınca iyi olacak sanıyor. Biz ne kadar mesafe önersek de o bizi dinlemez. Yapar

Bülent Ersoyun da deyimiyle "e daha dur daha dur"

Daha dur sevgili konu sahibi. Bi yavaş ol bence.

Sakin ailenin dediklerine gore hareket etme
Esin kv nin yapamayacagi seyleri isteyipte kendini rezil etme
Yok zaten ben asla ne nişanlıma ne de ailesine şunu bunu alın bana demedim, dememde. Mesela en basitinden nişanlım der ki kontörün bittiğinde bana söyle ben sana atıcam, onu bile istemem kendim yaparım

Toplum olarak öyle kayinvalidelere çok alışkın değiliz o yüzden yapmacık olduğunu dusunebilirler ama ben o kadar onyargili değilim. Ben kayinvalidenizin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum, insanlar alışmış hep "kötü kaynana" konularına o yüzden bence kaynana kelimesi duyulunca herkes her kaynanayı aynı görüyor

Takıyı hediyeyi bilmem de anneniz damadina isinamamis olabilir. Aile arasi anlasmazlik iliskiye yansir maalesef isiniz zor.

Herseyin abartısı tehlikelidir.
Anlatımınızdan nişanlı kişisinii gözü kapalı seviyorsunuz da anneniz sanki bazı konularda şüpheci gibi algıladım.
Erkek tarafı durumu olup da mı hediye konusunda eksik davrandı yoksa imkanlarına göre yaptılar mı?
Gitmeden hediye yollama konusu biraz fazla olabilir.
Anneniz sizin biraz daha az verici olmanızı istiyor. Su esnada bu kadar içten olmayın zamanla daha Samimi olun bence de. Anneniz yüzde yüz haklı olmayabilir ama bu bakımdan katılıyorum. Bu topraklarda kacan kovalanır malum.

Nişanlımın ailesi her şeyi imkanına göre yaptı. Hediye yollama konusuna gelince, nişanlımın en son geldiğinde yengem (abimin eşi) kayınvalideme hediye göndermişti, ben hiç bir şer göndermemiştim. O yüzden biraz utandığım için göndereyim dedim.

Ahahah ne guzel yazmissin. Ben biraz gaddarim zaar 40 yillik kaynanaya da hediye yollamam. Ne munasebet. Yeryuzunun en iyi insani da olsa gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…