- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Zaten kayınvalidemle 10 günde bir konuşuyorum, o da nasılsın anne iyi misin falan filan deriz o kadar. Öyle çok mıç mıç sohbet muhabbet etmeyizFazla muhabbet tez ayrilik getirir. Mesafenizi korumanizi oneririm. Tercih sizin.
Zaten kayınvalidemle 10 günde bir konuşuyorum, o da nasılsın anne iyi misin falan filan deriz o kadar. Öyle çok mıç mıç sohbet muhabbet etmeyiz
Daha yeni ya. Şimdi heyecan içinde güzellik yapmaya çalışıyor.Hepsine tamam ama
Kvye hediye gondermek neden? Cok manasiz olur yapmayin oyle bir sey. Siz giderken alir gidersiniz.
Daha belli değil, nişanlımla bende her iki aileden uzak bir yerde olmak istiyoruz eğer olursa öyle yapacağızYakin mi oturacaksiniz?
Geneldede ön yargıya meyilli birisidirAnneniz hep mi böyleydi yoksa sadece nisanliniza ve ailesine karşı mi boyle?
Yok zaten ben asla ne nişanlıma ne de ailesine şunu bunu alın bana demedim, dememde. Mesela en basitinden nişanlım der ki kontörün bittiğinde bana söyle ben sana atıcam, onu bile istemem kendim yaparımSakin ailenin dediklerine gore hareket etme
Esin kv nin yapamayacagi seyleri isteyipte kendini rezil etme
O zaman bunu da o genellemenin içine alıp mümkün olduğunca yargilayacagini düşündüğünüz şeylerden bahsetmeye çalışın. Benim bir tanidigim da böyleydi. Ona ne kadar az ayrıntı verdim o kadar mutluyduk.Geneldede ön yargıya meyilli birisidir
Bende sizin gibi düşünüyorum, insanlar alışmış hep "kötü kaynana" konularına o yüzden bence kaynana kelimesi duyulunca herkes her kaynanayı aynı görüyorToplum olarak öyle kayinvalidelere çok alışkın değiliz o yüzden yapmacık olduğunu dusunebilirler ama ben o kadar onyargili değilim. Ben kayinvalidenizin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Herseyin abartısı tehlikelidir.Neden ki?
Hayır aksine annem damadını çok sevdi, ısındırsa hatta. Ama ailesine pek ısınamadı. Annem istiyor ki evlendikten sonra nişanlımı bizim buraya çekelim.Takıyı hediyeyi bilmem de anneniz damadina isinamamis olabilir. Aile arasi anlasmazlik iliskiye yansir maalesef isiniz zor.
Nişanlımın ailesi her şeyi imkanına göre yaptı. Hediye yollama konusuna gelince, nişanlımın en son geldiğinde yengem (abimin eşi) kayınvalideme hediye göndermişti, ben hiç bir şer göndermemiştim. O yüzden biraz utandığım için göndereyim dedim.Herseyin avartısı tehlikelidir.
Anlatımınızdan nişanlı kişisin gözü kapalı seviyorsunuz da anneniz sanki bazı konularda şüpheci gibi algıladım.
Erkek tarafı durumu olup da mı hediye konusunda eksik davrandı yoksa imkanlarına göre yaptılar mı?
Gitmeden hediye yollama konusu biraz fazla olabilir.
Anneniz sizin biraz daha az verii olmanızı istiyor. Su esnada bu kadar içten olmayın zamanla daha Samimi olun bence de. Anneniz yüzde yüz haklı olmayabilir ama bu bakımdan katılıyorum. Bu topraklarda kacan kovalanır malum.
Ahahah ne guzel yazmissin. Ben biraz gaddarim zaar 40 yillik kaynanaya da hediye yollamam. Ne munasebet. Yeryuzunun en iyi insani da olsa gerek yok.Daha yeni ya. Şimdi heyecan içinde güzellik yapmaya çalışıyor.
Yapınca iyi olacak sanıyor. Biz ne kadar mesafe önersek de o bizi dinlemez. Yapar
Bülent Ersoyun da deyimiyle "e daha dur daha dur"
Daha dur sevgili konu sahibi. Bi yavaş ol bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?