- 20 Ekim 2020
- 109
- 75
- 13
- 38
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Aha buyur. Yapinca da bu oluyor. Benim saf annem de yilbasinda,anneler gununde hediye aldi aldi noldu sonunda,bir sagol demediler. Yagmurlu gunde su bile vermem. Severim sayarim o ayri. Alistirmaya gerek yok.Ben cok hazzetmesem de kv mi, her anneler gününde hediye alır ya da eşime aldırırdım. Basta hediyelere söylendi. Gülüp gectim. Sonra eşim bosver dedi bu sefer minik birsey de olsa ben aldım. En son Bi sene bana asırı laf soktu. Yok bizim adetimiz değilmiş de vs vs. Ertesi yine yine aldım. Bu sefer en sonunda hediyemi acmadı bile. Tabak almıştım. Ben böyle hediye sevmem kişisel olacak der normalde. Biliyorum hoşlanmıyor ama imkanım ona yetmişti (iki küçük çocuk var calışıyorum vaktim yok üstelik de bedenini tutturamam vs) ayy ne demedi ki kalitesiz hiç acımayın ne oldugu belli vs vs. Kızlarım da cok burkuldu. Babaanne acsaydın dedi yine de elini sürmedi.
Ben de orada noktayı koydum. Bu sene de eşimden anneler gününde 3000 liralık bir hediye istedim kendime. Annene de ne alalım dedim ne de al dedim. Benimki haketmiyor eşim kendi yaparsa yapsın ben hayatta karısmam.
Mesela en basitinden nişanlım der ki kontörün bittiğinde bana söyle ben sana atıcam, onu bile istemem kendim yaparım
Anam demiyor prensesim diyeKv nin gelinine "prensesim" dediğini daha yeni ilk defa duyuyorum. Saçmalık.
Siz inanıyor musunuz buna?
Kac tane böyle kayınvalide gösterebilirsiniz etrafınızda?
Anneniz haklı ya da haksız diyemem. Ama kv nin yapmacık olduğuna katılıyorum.
Hayatımda gördüğüm en iyi kv ablamın kv sidir.
Ama onun bile en iyi kelimesi kızım evladımdır yani.
Abartılı olmayan şeyleri severiz. Prensesi olduğumuzu iddia etmesini istemeyiz.
Neden mide bulandirsinki nisanlilar bir kontor gondermis cok mu?şimdi bu da garip
siz evli değilken bunu neden teklif ediyor
siz çalışmıyor musunuz
bu tarz çok basit şeyler mide bulandırır
yani ayyy beni çok düşünüyor değil bunun alt metni beni kendisine bağımlı görüyordur
tekrar sorayım nerede tanıştınız ne kadar zamandır tanışıyorsunuz
Hediye yollama konusuna gelince, nişanlımın en son geldiğinde yengem (abimin eşi) kayınvalideme hediye göndermişti,
Neden mide bulandirsinki nisanlilar bir kontor gondermis cok mu?
Meali: oğlum biz mağduruz, bu fitne kiz bizi ayıracak ama bağrıma taş basıyorum ben. Siz mutlu olun.Hahahahhah. Yılan kaynana tiradı o. Bir de şey var; "siz mutlu olun, bana gelmeseniz bile olur." hiç şaşmaz hiç
Ne alakasi var o zmn evlendigi zamanda kadin hicbisey istemesn calismiyorsa hep kocasindan beklesingöndermesi değil
lazımsa benden iste demesi
yani sen benimsin artık bana bağımlısın anlamında okurum ben bu mesajı
Bende sizin gibi düşünüyorum, insanlar alışmış hep "kötü kaynana" konularına o yüzden bence kaynana kelimesi duyulunca herkes her kaynanayı aynı görüyor
Bak seni o kadar düşünüyorum ki kendimden bile vazgeçiyorum oğğğlllluuuumm.Meali: oğlum biz mağduruz, bu fitne kiz bizi ayıracak ama bağrıma taş basıyorum ben. Siz mutlu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?