• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yeni mutfagım::))

gayet güzel..
kırmızılar çok yakışmş güzel gülerde kullanın..

Öncelikle teşekkürederim::))sizin msj. okuduktan sonra mutfaga gidip baktım bende 1 tane ek yeri var vee bahsetdiginiz renkte degil çizgi halinde resmini paylaşırsanız daha net anlayabilirim..

İlgine teşekkürler canım çalıştığım için bu aralar yazlığa gidemem gittiğim zaman resimlerini sizle paylaşırım sanırım arızalı taş takmış mermerci ek yerinde değil ortalarda gri dumanlanma var şanssızlık artık . Hoşcakalın.

merhaba mutfak cok güzel olmuş beyaz kullanışlı mı aynı şekilde bende düşünüyorum aksesuarlarımı mor kullanıcam sanırım ama cam mozaikler fln aynı dikdörtgen tezgah siyah ama dolap kullanışı nasıl çizilme parmak izi temzliği nasıl??

begenmene sevindim teşekkürederim::)))ben 6 aydır kullanıyorumm mutfagımı ve kullanımı çok rahat tavsiye ederim beyaz mutfak daha ferah duruyor..temizligide çok rahat mikrofiber bezlerle siliyorum el izide çok fazla yapmıyor.

çok beyendim mutfağınızı.güle güle kullanın.duvara monte masayı nasıl yaptırdınız.benim mutfağım çok dar aslında küçük bir masa sığar ama kararsız kaldım.sizinki hoş durmuş.yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle teşekkürler::)))masa çok kullanışlı oldu benim için altını dolap yaptırdım üstünede granit kestiler özel bir yapıştırıcısı var duvara sabitlediler onunla düşme tehlikesi yok:)

begenmeme çok sevindim çok teşekkürediyorum..epey bi ugraştırdı bizi taşlardan memnunum şimdilik cam taş oldukları için rahat siliniyorlar ocagın taşa yakın kısmında yemek pişirmiştim buhar izi kaldı cam sili sıktım ve hemen geçti ..temizligi rahat ama araları beyaz derz oldugu için temizligini hemen yapıcaksın dediler..tavsiye ederim bence cam taşlar daha şık duruyor ...kolay gelsin inşallah içine sinen bir mutfak olur :)

mutfağımız birebir aynı sadece kuplar sizin taşlı benimkiler sade
ve ilerde bende değiştireceğimm
yzlık temizliğii yapayımm bende koyacağım resimler
ama aynı derkenn şekil olarak aynı değil yani
cam mozaikleri benimki karesi sizinki dikdörtgen çok güzel olmuşş

Back
X