yeni moda konu kapattirmak

tamam sende kapat.bence abartma arkadasm yani senin yuzunden ayni kisi olarak kiyaslanyoruz ozrunu dile sende hatani kabl et uzatma konuyu daha fazla

Pardonda kamuhe ozur dilicek bisi yok..sen dileyebilirsin..ayni kisi olarak kiyaslanmak ne alaka anlamadim..bnim yuzumden diil hem sonucta ikimiz biliorus ayni kisi diiliz yani

yemin ederim canim zaten ayni kisi değiliz ki arkadsnda dedigi gibi belli olur ayni olup olmadgmz incelenir o zaman inanmayan arkadaslar dogrusunu bilir enazndn:)
Belli zaten sen ozrunu diledin hatani kabul ettin. Ama o mahalle karisi gibi car car car. Terbiyeden nasibini alamamis. Egitimsiz ve cirkef. Sen ozrunle kendini belli ettin zaten

Pardonda kamuhe ozur dilicek bisi yok..sen dileyebilirsin..ayni kisi olarak kiyaslanmak ne alaka anlamadim..bnim yuzumden diil hem sonucta ikimiz biliorus ayni kisi diiliz yani
ben diledim zaten ozrumu burdan belli ayni.kisi olmadığımız. sende ozur dilemiceksen rahatsz etmenin anlami yok insanları

Eğer iki hesap aynı insansa çok ilginç ya.. :KK53: Kendi kendine alıntılama falan düşündüm de.. Yok yok mümkün değildir kim o kafamı karıştıran gelsin bakayım buraya! :KK53:

Kusura bakmayın ama:
O okypete bildiriyorum. Gereksiz yere kimse kırılmasın. Hesaplar aynı ise de ortaya çıkaracak en iyi kişiler yöneticilerdir.

X