- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi oglak_kadini
Iyli mi piki cinim.
ivit iyli cinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyli mi piki cinim.
tamam sende kapat.bence abartma arkadasm yani senin yuzunden ayni kisi olarak kiyaslanyoruz ozrunu dile sende hatani kabl et uzatma konuyu daha fazla
ivit iyli cinim
Belli zaten sen ozrunu diledin hatani kabul ettin. Ama o mahalle karisi gibi car car car. Terbiyeden nasibini alamamis. Egitimsiz ve cirkef. Sen ozrunle kendini belli ettin zatenyemin ederim canim zaten ayni kisi değiliz ki arkadsnda dedigi gibi belli olur ayni olup olmadgmz incelenir o zaman inanmayan arkadaslar dogrusunu bilir enazndn:)
Siznisteyin anam.ben size hep yeni geyik topikleri acariimmunuturmuyuz kuzum, geri geldiginde yeni geyikli sohpetlerde bulusmak dilegiyle
Allah kolaylik versin
ben diledim zaten ozrumu burdan belli ayni.kisi olmadığımız. sende ozur dilemiceksen rahatsz etmenin anlami yok insanlarıPardonda kamuhe ozur dilicek bisi yok..sen dileyebilirsin..ayni kisi olarak kiyaslanmak ne alaka anlamadim..bnim yuzumden diil hem sonucta ikimiz biliorus ayni kisi diiliz yani
Mumkun oldugunca kib leyelim arkadaslar. Hesap sonsuza kadar kapatilsin
Belli zaten sen ozrunu diledin hatani kabul ettin. Ama o mahalle karisi gibi car car car. Terbiyeden nasibini alamamis. Egitimsiz ve cirkef. Sen ozrunle kendini belli ettin zaten
evet bana dalasir simdide bu canımBelli zaten sen ozrunu diledin hatani kabul ettin. Ama o mahalle karisi gibi car car car. Terbiyeden nasibini alamamis. Egitimsiz ve cirkef. Sen ozrunle kendini belli ettin zaten
Mumkun oldugunca kib leyelim arkadaslar. Hesap sonsuza kadar kapatilsin
ben diledim zaten ozrumu burdan belli ayni.kisi olmadığımız. sende ozur dilemiceksen rahatsz etmenin anlami yok insanları
Onu yapmazlar muhtemelen de, sen de şeyyapma o kadar sen de banlancan. :/
degistim degil hatamin farkndaym gerekeni yaptm ben buna degistin demekse aynen degistim.Noldu kamuhe birden degistin
Siznisteyin anam.ben size hep yeni geyik topikleri acariimm
evet bana dalasir simdide bu canım
Ben bu kapi acildiginda da ölucem beni beni bihterini ben zaten dun tartismaya karistigim icin banlanicam bacim bugun yazmisim cok muOnu yapmazlar muhtemelen de, sen de şeyyapma o kadar sen de banlancan. :/
4 gözle bekliyorum kuzum
cevap verme sen, herkes kendi seviyesini belli ediyor zaten.
şaka mısın sen :) nee pes?Pes diyorum sana kamuhe pessss
Sen de kendinden çok eminsin, şurda yazdıklarımdan ben bile banlanabilirim, o kadar haklı görme kendini, biraz özeleştiriye açık ol.Arkadasin demin yzdiklarini aynen muneye yolladim hadi bakalim kim banlanicak