yeni moda konu kapattirmak

Boyle asiret agasi gibi konusursan ve bu sekilde milleti tahrik edersen sen de banlanirsin ve konusu kapanan arkadaslar da buna mutlu olur.

Bu konuya bile gelmeniz hata. Tartismaya ceviren sizsiniz suan bu konuyu. Yani ben kendi fikrimi soylerim her yere yazarim, sikayetle konu kapatirim diye cok dolasmani tavsiye etmem lolitacik :) herkesin geyigine, sohbetine saygili olmak lazım.

Ayrica ben Kafka.

Oylemi canim.peki bnim fikrime neden saygi duyulmadi onuda aciklar misin.asiret agasiyim belki ne biliosun.

Banlanicak bisiyim yok arkadaslara fikrimi yazdim hepsi hakaret icinde.suanda bile tahrik etmeye calisiyorlar.bnde sorun olsaydi suan banli olurdum zaten
Konu içinde gelip artis artis polemik yaratmak banlanılma sebebi ama daha araştırılmamıştır diye düşünüyorum uoksa sizi banlatyırıcam ben hepinize yeterim ayık olun kaynında gözün var galiba diyen biri banlanmazsa bilemiyorum artık :KK14:

ben aksi biride degilim gercekten burda yanlis anlasldm dun icinde k.bakma gercekten herkese verdgm rahatszlktn dolayi ozur dilerim hos sohbetler. sadce doger kisi ayni dendi die aciklik getirmek istedm ayni kisi degilz tanimiyorm bile o yüzden yazdm iyi sohbetler
Hos sohbet kalmadi gerci ama yenisini acarim ben yine. Gercekten artik ustune alinma. Ustune alinmasi gerekenler var evet ama o sen degilsin ozrunu diledin cunku. Simdi bu aksam konusulacak seyler artik senle ilgili olmiycak. Bu topik susmiycak belli. E kasinanlar var cunku :)

Konu içinde gelip artis artis polemik yaratmak banlanılma sebebi ama daha araştırılmamıştır diye düşünüyorum uoksa sizi banlatyırıcam ben hepinize yeterim ayık olun kaynında gözün var galiba diyen biri banlanmazsa bilemiyorum artık :KK14:

Banlanicaksam o arkadaslarda banlanmali ozaman Mune Mune

aynen gerksizdi kendi adima konusyim ben hatamin farkina varip ozur diledim diger kisiyle kiyaslama yaomayn lutfen tanimiyorm bile ben
Ben aynı kii olduğunuzu düşünmüyorum zaten, diğer arkadaşın falan öyle konuya aynı anda girip ip'leri o kadar iyi saklayacak, hiç açık vermeden sayfalarca takılacak kadar falan bilgisayar bilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Hos sohbet kalmadi gerci ama yenisini acarim ben yine. Gercekten artik ustune alinma. Ustune alinmasi gerekenler var evet ama o sen degilsin ozrunu diledin cunku. Simdi bu aksam konusulacak seyler artik senle ilgili olmiycak. Bu topik susmiycak belli. E kasinanlar var cunku :)
tamam tesekkur ederim cnm rahatladm ben enazndn vallaha :) ustume alinmam daha ben :)

Oylemi canim.peki bnim fikrime neden saygi duyulmadi onuda aciklar misin.asiret agasiyim belki ne biliosun.

Insanlar geyik yapmak icin, geyik topigine konu aciyor. Maksat dalga gecmek!
Sen gidip konuyu kendi etik sinirlarina uygun bulmadığın icin sabote ediyorsun ve sonrasinda saygi bekliyorsun.

Daha bölümün amacini bilmeden okumadan şurada bir sivrileyim bi popüler uye olayim modunda harekete gectin ve konuyu kapattirdin, ne icin saygi bekliyorsun?

Forumda bir dünya bölüm bir dunya konu var. Hepsi ilgini cekmek zorunda degil. Hepsi senin ahlakina uygun olmak zorunda da degil. Begenmiyorsan yazmicaksin. Milletin huzurunu kaçırmaya ne gerek var?

Yarin bir gun sen konu açınca aynisi basina gelecek. Ister istemez bu uyeler konunu sabote edecekler ne anladik?

Huzursuzluk cikartanlara saygi duyulmuyor uzgunum.

Oooo patattooo nerelerdesin sen kiz

Ben aynı kii olduğunuzu düşünmüyorum zaten, diğer arkadaşın falan öyle konuya aynı anda girip ip'leri o kadar iyi saklayacak, hiç açık vermeden sayfalarca takılacak kadar falan bilgisayar bilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Tamda oyleyim arkadasim..bilgisayar bilgim sandigindan fazla

yemin ederim canim zaten ayni kisi değiliz ki arkadsnda dedigi gibi belli olur ayni olup olmadgmz incelenir o zaman inanmayan arkadaslar dogrusunu bilir enazndn:)

Insanlar geyik yapmak icin, geyik topigine konu aciyor. Maksat dalga gecmek!
Sen gidip konuyu kendi etik sinirlarina uygun bulmadığın icin sabote ediyorsun ve sonrasinda saygi bekliyorsun.

Daha bölümün amacini bilmeden okumadan şurada bir sivrileyim bi popüler uye olayim modunda harekete gectin ve konuyu kapattirdin, ne icin saygi bekliyorsun?

Forumda bir dünya bölüm bir dunya konu var. Hepsi ilgini cekmek zorunda degil. Hepsi senin ahlakina uygun olmak zorunda da degil. Begenmiyorsan yazmicaksin. Milletin huzurunu kaçırmaya ne gerek var?

Yarin bir gun sen konu açınca aynisi basina gelecek. Ister istemez bu uyeler konunu sabote edecekler ne anladik?

Huzursuzluk cikartanlara saygi duyulmuyor uzgunum.

Ben asla ve asla o tur konular acmam cnm

X