yeni moda konu kapattirmak

Konu neydi ve siz neyi savundunuz, anlatır mısınız?
Ben geyik tipigi actim. Burda fake konular yaziliyo ya yok sunla yattim suna asihim su sunu aldatti gibi. Hepsini birlestirip konu actim. Sonra birden saldiriya ugradim. Namusuma laf edildi tartistim. Sonra o konu incelenmek icin kapatildi. Lolita ozelden yazmaya devam etti ay konun kapatilmis uzuldum falan diye. Yeni konunacmistim coktan. Ordan sohbet ediyoduk. Yine bi saldiri basladi. Yine ozel mesaj atti ay uzuldum bu da kapandi falan diye. Hayir biz kimseye zorla yorum yaptirmiyoruz. Begenmeyen yazmaz dimi ama

Fake konular var bildirdiğim onlar bile zor kapatılıyor anında bakamıyorlar yöneticiler haliyle. Biraz gerçekten gerekli konuları bildirseniz daha iyi olmaz mı? Neden geyik konusunu sabote etme gereği duyuldu hiç anlamıyorum. Benim burada geyik bölümü nerde haberim bile yok.. Bir de şöyle bir iddaa olmuş aynı kişi diye, eğer bir kadın 2 farklı hesap açıp 2'sinden de yorumlar atıyorsa ciddi psikolojik destek almalıdır.
Bildirim sonucu değil sanırım, sataşma var o da kavgaya döner diyerek galiba.

Fake konular var bildirdiğim onlar bile zor kapatılıyor anında bakamıyorlar yöneticiler haliyle. Biraz gerçekten gerekli konuları bildirseniz daha iyi olmaz mı? Neden geyik konusunu sabote etme gereği duyuldu hiç anlamıyorum. Benim burada geyik bölümü nerde haberim bile yok.. Bir de şöyle bir iddaa olmuş aynı kişi diye, eğer bir kadın 2 farklı hesap açıp 2'sinden de yorumlar atıyorsa ciddi psikolojik destek almalıdır.

Ayni kisi diiliz canim bakarsan yorumlara diger arkadasta yaziyor

ayni kisi degiliz diyorum hala ayni kisi die idda edilyor tanimiyorm bile ben digerini nerden cikardn anlams.degilim.

Geyik bölümündeki kapatılan konulara bakarsanız yansız bir fikriniz olur. Ben ya da diğer arkadaş anlatırsa pek tarafsız olmaz.
Aslında konulara baktım, arkadaşları haklı görmek zor, dolayısıyla kendilerinden kendilerini neden haklı gördüklerini duymak istedim.
Ama cidden gereksiz sataşma olmuş orda.

Arkadasim sen kmsin..sewinirim sewinmem sanane ya.alla alla...kotuluk diil bir fikir soledik topa tuttu hepside..evet aynen egom tatmin oldu wlaa ne yalan soliyim mutluyummmmmmm

Boyle asiret agasi gibi konusursan ve bu sekilde milleti tahrik edersen sen de banlanirsin ve konusu kapanan arkadaslar da buna mutlu olur.

Bu konuya bile gelmeniz hata. Tartismaya ceviren sizsiniz suan bu konuyu. Yani ben kendi fikrimi soylerim her yere yazarim, sikayetle konu kapatirim diye cok dolasmani tavsiye etmem lolitacik :) herkesin geyigine, sohbetine saygili olmak lazım.

Ayrica ben Kafka.

Aslında konulara baktım, arkadaşları haklı görmek zor, dolayısıyla kendilerinden kendilerini neden haklı gördüklerini duymak istedim.
Anlayamadık biz de. 2. konuda da 40lı sayfalardaydık sanırım, hop yine geldiler. İngilizce kelime kullanmaktan hoşlanmıyorum ama şu an en iyi anlatacak kelime onda; stalkerımız oldu :KK48:

Ya bide ben sizi 2 dakkada banlatıcam ne demek böyle diyen kim ki kendisi banlanması gerekirken konular kapatılıyor Mune Mune merak içindeyim bu arkadaşın arkasında kim var müdürüm

Banlanicak bisiyim yok arkadaslara fikrimi yazdim hepsi hakaret icinde.suanda bile tahrik etmeye calisiyorlar.bnde sorun olsaydi suan banli olurdum zaten

Börtlenim gördün mü seni iki dakika da banlatırım tehdidini? Yada bana avukat geldi diye tahriği ve hala devam ediyor tahrik etmeye

benim kendi düşüncem ben hataliydm sen kendi adina hatali olma dusuncelermi soyluyorm

edilmicek laflar edindi burda hakli degiliz yani bn enazndn hatamn farkndym cnm.kendi adima konusyorum
Ozur dilemek erdemdir. Sana lafimiz yok. İcin rahat olsun. Ama boyle sinirle fevri konusmalar yapmaman gerekir. Ozelde de soyledim sinirlerine hakim olman lazim diye. Ama lolita haddini asti gercekten

aynen gerksizdi kendi adima konusyim ben hatamin farkina varip ozur diledim diger kisiyle kiyaslama yaomayn lutfen tanimiyorm bile ben

Ben geyik tipigi actim. Burda fake konular yaziliyo ya yok sunla yattim suna asihim su sunu aldatti gibi. Hepsini birlestirip konu actim. Sonra birden saldiriya ugradim. Namusuma laf edildi tartistim. Sonra o konu incelenmek icin kapatildi. Lolita ozelden yazmaya devam etti ay konun kapatilmis uzuldum falan diye. Yeni konunacmistim coktan. Ordan sohbet ediyoduk. Yine bi saldiri basladi. Yine ozel mesaj atti ay uzuldum bu da kapandi falan diye. Hayir biz kimseye zorla yorum yaptirmiyoruz. Begenmeyen yazmaz dimi ama

Baktım baktım, gereksiz sataşma olmuşcidden. Benim konuları hiç görmesinler valla :/

Ya sabah erkenden kalkacam ama sırf kaçtı denme potansiyeli var diye gidip uyuyamıyorum. Hak etmediğimiz itham, hakaret, laf ne varsa gördük; bu hareket de olabilir.

Ozur dilemek erdemdir. Sana lafimiz yok. İcin rahat olsun. Ama boyle sinirle fevri konusmalar yapmaman gerekir. Ozelde de soyledim sinirlerine hakim olman lazim diye. Ama lolita haddini asti gercekten
ben aksi biride degilim gercekten burda yanlis anlasldm dun icinde k.bakma gercekten herkese verdgm rahatszlktn dolayi ozur dilerim hos sohbetler. sadce doger kisi ayni dendi die aciklik getirmek istedm ayni kisi degilz tanimiyorm bile o yüzden yazdm iyi sohbetler

X