- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi oglak_kadini
Kizlar yarin devam opuyorum hpinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hesaplar ayniysa ciksin ortaya cnm ayni kisi degiliz bn kendimden eminim ztn korkumda yok rahatm o konudaEğer iki hesap aynı insansa çok ilginç ya.. Kendi kendine alıntılama falan düşündüm de.. Yok yok mümkün değildir kim o kafamı karıştıran gelsin bakayım buraya!
Kusura bakmayın ama:
@okypete bildiriyorum. Gereksiz yere kimse kırılmasın. Hesaplar aynı ise de ortaya çıkaracak en iyi kişiler yöneticilerdir.
Sen de kendinden çok eminsin, şurda yazdıklarımdan ben bile banlanabilirim, o kadar haklı görme kendini, biraz özeleştiriye açık ol.
O zaman alıyom ben çekirdeği, madem nonstop sevişcekseniz.Ben bu kapi acildiginda da ölucem beni beni bihterini ben zaten dun tartismaya karistigim icin banlanicam bacim bugun yazmisim cok mu
degistim degil hatamin farkndaym gerekeni yaptm ben buna degistin demekse aynen degistim.
Ben acigim ki canim arkadaslar taktilar bana napayim
Cahil insanla ugrasmak zor anam susmuyo goruyosun. Kendisiyle hiic muhattap olmuyorum ben arkadaslara yaziyorum. Yaptifi gider anca hosuma giderO zaman alıyom ben çekirdeği, madem nonstop sevişcekseniz.
Adamların konusunu keleşle basmışsın
dicek lafin olamazda cnm ben senin arkadasn degilim tanimiyormda ne smdi bu kurduğun cümle?Ole olsun kamuhe.diycek lafim yok sana
Cahil insanla ugrasmak zor anam susmuyo goruyosun. Kendisiyle hiic muhattap olmuyorum ben arkadaslara yaziyorum. Yaptifi gider anca hosuma gider
Ay yok, ben normalde böyle mizah yapmam, sevişmeli öpüşmeli ayıplı konuşuyom ben hep sen sevmezsin beni.Suan kahkaha atiom inan ki...iste snin gbi arkadaslar lazim bana.mizah budur cnm bnim tebriklerrrrr
dicek lafin olamazda cnm ben senin arkadasn degilim tanimiyormda ne smdi bu kurduğun cümle?
sen baya komik çıktın ha :)Bir hakaret daha geldi patatesten Mune gorun lutfen.cahil diyor mahalle karisi diyor
Ay yok, ben normalde böyle mizah yapmam, sevişmeli öpüşmeli ayıplı konuşuyom ben hep sen sevmezsin beni.
Oo kankim ya senle soyle fake konulardan olusan bi geyik topigi acalim biz soyle en sevismelisindenAy yok, ben normalde böyle mizah yapmam, sevişmeli öpüşmeli ayıplı konuşuyom ben hep sen sevmezsin beni.
sen baya komik çıktın ha :)
Oo kankim ya senle soyle fake konulardan olusan bi geyik topigi acalim biz soyle en sevismelisinden
bugun herkes ustune gelince bende dahi komik ayagina yatyon sanki biz anlamadk :)Kiz ben komigim zaten kabul.beni bukadar kisi ciddiye aliyor ne mutlu bana hejehe