yeni moda konu kapattirmak

Ya bu sitede konuları çok başka yerlere çekip polemik çıkartıp tartışma yaşamaları sebebiyle konuların kapanması için uğraşan çok insan var. Benim geçen gün BDV'ye açtığım bir konu olur olmaz yerlere çekildiği ve kendi aralarında tartışma yaşadıkları için kapanmıştı mesela üstelik ben kapansın da demedim. Acayip acayip yerlere çekmeye bayılıyorlar, geyik bölümünde de yapmalarına şaşırmadım doğrusu. Konu sahibine büyük saygısızlık ve densizlik bence. Tartışmak, kavga etmek falan nedir çok mu ciddiye alıyorlar burayı? Ben bu sitede çok polemiğe girerim mesela ama bunu yaparken çok fazla eğlenirim. Kim kime neyi ispat etme derdinde anlamıyorum. :KK70:

Eğer iki hesap aynı insansa çok ilginç ya.. :KK53: Kendi kendine alıntılama falan düşündüm de.. Yok yok mümkün değildir kim o kafamı karıştıran gelsin bakayım buraya! :KK53:

Kusura bakmayın ama:
O okypete bildiriyorum. Gereksiz yere kimse kırılmasın. Hesaplar aynı ise de ortaya çıkaracak en iyi kişiler yöneticilerdir.
vay neler olmuş. kızlar ben konuyu kapatayım . biliyorsunuz bu tarz konular açmak yasak. yönetimede bu konuyu bildireyim.

X