- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- Konu Sahibi oglak_kadini
Konu neydi ve siz neyi savundunuz, anlatır mısınız?Ayni kisi diiliz arkadas.ben lolitayim o kamuhe.ayni fikri savunduk okadar.bunun nesi abes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu neydi ve siz neyi savundunuz, anlatır mısınız?Ayni kisi diiliz arkadas.ben lolitayim o kamuhe.ayni fikri savunduk okadar.bunun nesi abes
Zaten size düzgün yazın diyen yok, ilginizi çekmiyorsa hiç yazmayın diyoruz. Üstelik konunun amacı bdvye açılan sahte konularla dalga geçmekti. Malum o konuların altında geyik muhabbeti yapmak yasak. Biz sizlerden rahatsız olmadan nerede konuşacağız? İlla sabote etmeniz gerekmez ki, bakarsınız konuya hoşunuza mı gitmedi, kapatırsınız. Bu kadar basit.
Geyik bölümündeki kapatılan konulara bakarsanız yansız bir fikriniz olur. Ben ya da diğer arkadaş anlatırsa pek tarafsız olmaz.Konu neydi ve siz neyi savundunuz, anlatır mısınız?
Benimle muhatap olayın, belli ki konuşmada kullandığımız üslup farklı. Tartışacak değilim sizinle. Birbirimizi görmezden gelelim en güzeli.
yazış stiliniz bile aynı ya. aynı anda görünüp aynı anda gitmenizde mi tesadüf. nedense konu ikinize birden aynı anda rahatsız edici geldi.? beğenmiyorsan yazma. zorlamadı ki kimse. engin fikirlerinize ihtiyacımız olmadı. ironiden bile anlamıyorsunuz yahuAyni kisi diiliz arkadas.ben lolitayim o kamuhe.ayni fikri savunduk okadar.bunun nesi abes
Konu neydi ve siz neyi savundunuz, anlatır mısınız?
ayni kisi degiliz cnm ben farkliyim sdce aciklik getirmek istedm evet hata bende bnm. diger arkadas haakkinda yorum yapamam bnm gbi oda satsti ama tanimiyorum bile ben birlik yada anlasma yok. ben hatamn farknda olup ozrumu diledm. ama ayni kisi degiliz gerçektenyazış stiliniz bile aynı ya. aynı anda görünüp aynı anda gitmenizde mi tesadüf. nedense konu ikinize birden aynı anda rahatsız edici geldi.? beğenmiyorsan yazma. zorlamadı ki kimse. engin fikirlerinize ihtiyacımız olmadı. ironiden bile anlamıyorsunuz yahu
yazış stiliniz bile aynı ya. aynı anda görünüp aynı anda gitmenizde mi tesadüf. nedense konu ikinize birden aynı anda rahatsız edici geldi.? beğenmiyorsan yazma. zorlamadı ki kimse. engin fikirlerinize ihtiyacımız olmadı. ironiden bile anlamıyorsunuz yahu
Arkadas dogru demis.geyik bolumune bakin...konulari kapandi uzgunler hahaha
ayni kisi degiliz cnm ben farkliyim sdce aciklik getirmek istedm evet hata bende bnm. diger arkadas haakkinda yorum yapamam bnm gbi oda satsti ama tanimiyorum bile ben birlik yada anlasma yok. ben hatamn farknda olup ozrumu diledm. ama ayni kisi degiliz gerçekten
Konunun kapanmasina siz neden bu kadar seviniyorsunuz?
Bu uyeler size bir kötülük etti de intikam mi aliyorsunuz?
Egonuzu mu tatmin etti sikayetle konu kapattirmak :)
benim kendi düşüncem ben hataliydm sen kendi adina hatali olma dusuncelermi soyluyormSatasmak nedir kamuhe..sen gbi bndemi satastim ben sadece fikrimi soledim we topa tutuldum resmen
Yeni moda seni iki dakika da banlatırım diye tehdit etmek. Hatta tüm kk benim dostum diyecek kadar da cesurca.
Konularımız incelenmek üzere kapandı.
Biz kimseye
edilmicek laflar edindi burda hakli degiliz yani bn enazndn hatamn farkndym cnm.kendi adima konusyorumSatasmak nedir kamuhe..sen gbi bndemi satastim ben sadece fikrimi soledim we topa tutuldum resmen
Yeni moda seni iki dakika da banlatırım diye tehdit etmek. Hatta tüm kk benim dostum diyecek kadar da cesurca.
Konularımız incelenmek üzere kapandı.
Biz kimseye hakaret etmedik adı üzerinde geyik orası. Birçok kişi gördü o topikleri ama istemediği için yazmadı. Sizde yapabilirdiniz ama siz hakaret edip tehdit etmeyi seçtiniz üstelik ikinci konuya gelip tahrik ettiniz. Ama suçlu biz olduk. Konular incelenir olur biter.ama siz hala burda dalga geçmeye devam ediyorsunuz.
bide simdi buraya cikipta "hahaha iki konunuzuda kapattirdik" neyin nerenin kafasidir ki
keske insanda biraz mantik olsa, keske okumakdan ziyade okurken anlamaya calissa
konular incelenmek üzere kapandi
keske bunu herkes kavrayabilse.