Yeni mobılyalarımı hangı tarz almalıyım?

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar resimlerdeki mobılyaları cok beğenıyorum.ben yaklasık 3 yıllık evlıyım mobılyalarımı bı anda aldık ve cok kalıtesz cıktı yatak odası cekmecelerım falan hep düştü.
bende bu yuzden yenı mobılya almak istiyorum.
amane renk tarz alsam bılemıyorum aslında almama daha var ama sımdıden kararlaştıraym dıyorum.
siyah beyaz tarzımı olsa yoksa ceviz renk tarzımı olsa.
en çok beğendıklerımı eklıyım fıkrınızı soyleyın olurmu..:16:
bana onermek ıstedığınz mobılyalarada acığım yanı sızlerde resım ekleyebılırsınızz:)))

Son düzenleme:
$110-saray-yatak-odasi-d3[1].webp$043_ritim_yemek_odasi_takimi_o[1].webpEki Görüntüle 170751 $110-saray-yemek-odasi-o[1].webpEki Görüntüle 170753

Eklentiler

• $043_ritim_yatak_odasi_detay[1].webp
    $043_ritim_yatak_odasi_detay[1].webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 145
canım ben tam bi ceviz beyaz hastasıyım ama bence bi değişlikde istiyosan şuan kullandığın renklerden farklı olsun yatak odası olarak 1. resim saray yatak odası bence çok şık yemek odası içinde 2. resim ritim emek odası güzel ama yatak odasını gerçekten çok beğendim şimdiden hayırlı olsun inşallah istediklerini bulursun

yorum yazdığın ıcın teşekkurler canım aslında bende cevız beyaz yada ceviz sıyah sevıyorum 3.resım monza cok hosuma gıdıyor ama eşımın kuzenın mobılyası cevız sıyah aynı gıbı olur.
sıyah beyazda bıraz soğuk gıbı.
1.yatak odası cok gusel oda cokmu klasık acaba.

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Sorular,Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler başlığına taşınmıştır.
Bilginize

cnm 1. ve sonuncu ekledigin iki yatak odasıda çok güzel ama geri kalan mobilyaları begenmedimmm normalde siyah beyaz çok begeniyorum ama ekledigin resimdeki siyah beyaz yemek odası biras basit duruyor..

Yatak odalarının ikisi de çok güzel geldi bana ama sanki ikinciye daha içim ısındı (hani bana hediye falan almayı düşünürseniz.))

Yemek odalarından da en çok son resimdeki hoşuma gitti.

İyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
kesinlikle siyah beyazdan uzak dur cnm
bir furyadır gidiyor bu siyah beyaz vs takıntı oldu millette sanki çok güzel ve zengin duruyormuş gibi herkes siyah beyaz ev döşemeye başladı
eee sonuç herkes şikayetçi!!! :(
çünkü tozlarını almaktan pisliklerini temizlemeye çalışmaktan başlarını kaldıramıyorlar ki hele bir de yerde siyah halı eşlik ediyorsa benim naçizane tavsiyem bambu açık ceviz vs gibi açık tonda ağaç renkleri ve bunlarla bütünleşmiş beyaz tonları
mesela;
$yatak-odasi-37.webp$md_ytk_8712.webp

yatak odasi olarak ilk resim ve siyah beyaz olani cok sik digeri daha cok genc odasina benziyor siyahli kahveli olani...yemek masasida kahve olani en guzel bence agir duruyor ama canli istiyorsan beyazlarda guzel ama oval masayi pek begenmedim nacizane fikrim:)

ayni seyi 3 defa yazmisim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
.................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle siyah beyazdan uzak dur cnm
bir furyadır gidiyor bu siyah beyaz vs takıntı oldu millette sanki çok güzel ve zengin duruyormuş gibi herkes siyah beyaz ev döşemeye başladı
eee sonuç herkes şikayetçi!!! :(
çünkü tozlarını almaktan pisliklerini temizlemeye çalışmaktan başlarını kaldıramıyorlar ki hele bir de yerde siyah halı eşlik ediyorsa benim naçizane tavsiyem bambu açık ceviz vs gibi açık tonda ağaç renkleri ve bunlarla bütünleşmiş beyaz tonları
mesela;
Eki Görüntüle 173075 Eki Görüntüle 173076

evet bende aslında bu tonları coksevıyorum ama eltımın mobılyaları bambu sıyah otekı eltım yenı evlenıyo oda bambu beyaz aldı bende alırsam tam takım olucaz yani
aslında ben evlenelı daha 3 sene oldu ama mobılyalarımı beğenerek almadım aceleyle kaynanamın akrabasndan aldık ve resmen dokuldu cekmeceler falan yerlerde şimdikiyatak odam buna benzıor
$nilufer.webp
3- 4 ay sonra tasıncaz ve değiştrcez mobılyaları bu sefr cok gusel olsun ıstıyorum
cevız bambu renklerıne bayılıyorum ama alsam bende kıskand falan derlermıkı

valla ben olsam hayatta umursamam rahatımı düşünürüm kendimi düşünürüm eltim kim oluyo kıskançlık ne demek boşverrrrrrrrr :34:
benim için önemli diyorsan bu tarz şeyleri kafaya takıyorsan o zaman farklı şeyler al bak böyle tam beyaz yada kahve tonlarında da olabilir
$ozbal_yatak_odasi01.webp
$ancelico-yatak-odasi-zebrano-mobilya.webp$modern-yatak-odasi.webp

evet haklısın aslında cok beğendığım bı takım olursa takmam bende alırım tabı sonuçta heryerde moda olan renkler bunlar napabılırz demı ama beyaz cok asıl ama bana cok çiğ geliyo ya ne bılım çok resmi çok soğuk sankı sıyah beyazdan vazgectım beyazda olunca butun ev beyaz oluyo sıkıyo ama bambu ve ceviz tonları sıcacık tonlar ole bakmak lazım:))

Back
X