Çok kötüyüm:((((

yarıya kadar okudum içim daraldı,adam aldattıkça affetmişsin,yolu zaten vermişsin,evli barklı değilsin çoluğun çocuğun yok,bu vazgeçilmezlik ne yani..
anladığım kadar ile sana mesajlar atmış,hakaret etmiş,ve şu an çok kötüsün
ya ne diyimki arkadaşım sana,adam zaten ortada,değil 4,14 sene beraber olsan adam olmaz,seni aldatmışbi adamdan ne hayır bekledinde devam ettin?ayrılmak için başka ne gibi bi sebebin olabilirdi,ben anlıyamıyorumkafamçokkarıştı
bu ne aşk,nede sevgi,seninkisi bağımlılık,inat olmuş,yoksa ne kadar aşık olursan ol,gerçekten seviyosan birini,işin içine aldatma girdiği takdirde soğursun ve nefret edersin..allah yardımcın olsun ne diyim..

valla hepsini en ince detayına kadar okudum bir aralar bende aynı durumdaydım ama hakaret eden taraf bendim erkek arkadaşın gibi tabi aldatılan tarafta bendim ben onu bırakıp kısa yolu seçmedim ozaman onu kurtarmış olurdum onun için ona en büyük cezayı yaptım bırakmadım burnundan getirdim bu yine iyi benimki daha fazla hakaretlerdi bunlardan biride sen insan evladı değilsin dediydim daha beterleri ama şimdi iyi ogünden sonra yemin etti annesinin babasının üzerine birdaha bana yalnış yapmayacağına bende inandım tamam dedim ama halen her kavgada yüzüne vurrum yanımda fazla değeri yoktur anlayacanız benden sana tavsiye benim yaptığımı yapma o hem suçlu hem güçlü durum benimki gibi olsaydı benim gibi yap derdim aldatılan sensin hakaretleri işiten sensin yol ver anam bendede var bu aşk hastalığı sende yakalanmışsın sana kısacası allah sabır versin tez zamanda kurtulursun başbelasından

cnm sana bi tavsiye..
eger bir erkek bir şeyi sadece bir defa yapıyorsa ikinciyi belki yapmayabilir..
ama 2. dahi yaptıysa 3. yada sonrakilerde olacaktır cnm..

sen defalarca aldatılmışsın..sadece bir tek kızlada değil üstelik..

aldatmak sadece aynı yataga girmekmidir? hayır...

kendini toparla..takma bişi..numaranıda deiştir..bu adama degmez..sende yoluna devam et..

bencede numaranı değiştir ama varya böyleleri rahatta bırakmaz güvensiz ezik tipler kimseye söylenmez bu laflar ya:eek:lmaz:

akannehir sen yat kalk bundan kurtulduğuna dua et ne iğrenç ne seviyesiz erkekler var yarın öbürgün evlenseydiniz bundan sana koca falan olmazdı bunun gibileri neler yapar insana Allah korumuş seni
bide hatanın çoğu sende o kadar şey yapmış sana yine affetmişsin kız kısmısı gururlu olcak azcık:eek:lmaz:

X