Çok kötüyüm:((((

anlamadıgım sen suclusun bırseyler ıcın cabalamn lazım kı aryıp sormuyor..pekı ben ne yapacaktım kos kos onumu bekleyecektım..allah askına soruyorum ız sız aldatılsanız karsınızdakı ınsan gel goruselım dese bı sans ver dese ne yaprsın..kovmazmısın onu..ıstemezsınız degılmı...bende oyle yaptım herlade o beklıyorum tamam gel sans verıyorum cabala bakayım...hıc bırsey yapmadı yaa..okulun acılmasını bekleyecek tabı ben onu gorunce hersey hallolacak zannedıyor...ben olsaydım hayatta pes etmem onu hergun arar ne kadar bana defol gıt dese bıle asla bıraskmazdım onu ıstedıgımı bılsın ısterdım..bu nasıl sevgı sızce??pekı ben tercıh yapıp baska bı sehıre gıtmıs olsam bıle buna hakkım yokmu?benı aldattı ve bu ılıskı kesın bıttı dedı...ben ne yapacaktım ben ne suc ısledımde bu hakaretlerı duydum soylermısınız???encok korktugum kont-yada ne olacak evlerımız aynı katta karsılıklı daıreler...ne olacak allahım yardım et bana:KK43:

4 senemı nasıl gectı..bılmıyorum onda seytan tuyu vardı galıba ...aslında ıllıskı 4 sene surdu ama ben hep sıkayetcıydım bazı durumlardan cunu ılgı yoktu dıyorum ya ben kendımı hıc mukemmel zannetmıyorum hıc bas ustu olmadım narın olmadım:KK43:(mesela konyadayken kendımı ne ıgrenc hıssdıyorudm fızıkı olarak sonra bursa bı gelıyorum aılem akrabalar cevredekıler cok guzel kızın var ıste o kısmet bu kısmet.. kı ben lıseye ılk basladıgım hafta 50 ksııden teklıf almıstım sımarıklık gıbı olmasın gercı suan kılo aldım eskısı gıbı degılma ma oylede aldatılacak bı ınsan degılm..o sozlerıyle senı kkandırıyort..konusma yetennegı var..ben hep haksız oldum haklı olsamda..ve ben sunu farkettım ben sınır hastası olmusum..suan agladıgımda bırseye sınırlendıgımde kendıme vuruyorum bacaklarıma sacımı cekıyorum ve boyle olunca kendımdende nefret edıyorum..artık kımseye tahammulum yok..kımsey guvenmıyorum kımse ıle konusmak ıstemıyorum..herkes arkamdan bı ıs cevırıyor gıbı gelıyor..galıaba yasama sevıncım bıttı:KK43:

pzt bir psikoloğa gidin mutlaka. önce sakinleşmeniz lazım. çok daha net göreceksiniz her şeyi. kendinize zarar vermeyin.

Erkekler şunu diyor: Aldatılmayı siz kadınlar istiyorsunuz...! Çünkü, aldattığımızda bizi AFFEDİYORSUNUZ...!!!! Siz affetmeseniz biz de aldatmayız...! Evt kızlar bu böyle erkekleri affettikçe onlar yüz buluyor nasılsa affediyor diyor ve aldatıyor. Ayrıca bi erkeğin üstüne çok düşmemek gerekiyor beni aldatıyor musun şöyle mi böyle mi diye diye erkekleri aldatmaya itiyoruz..! Onlar diyor ki ben yapmıyorum ama kız benim burnumdan getiriyor madem yapayım burnumdan geldiğine değsin belki öyle yaranırım.. Erkekler böyle biz sıktıkça onlar başka şeylere yöneliyor tabi tamamen başı boş bırakın demiyorum ama zaten bi ilişkide güven yoksa o ilişki ilşkiden başka herşeye benziyor. Sen onu affettin o bir daha yaptı affetmeyeceksin çünkü o onu yaptığında kişiliğini orataya koymuş o bunu yapacak kadar karaktersizmiş ki bak sana söyledikleri laflarda bunu gösteriyor insanın kendisine saygısı yok ki sana saygısı olsun. Bırak cnm bırak git ondan olabildiğince uzaklaş başka birine msj atarken yanlışlıkla ona gitmiş gibi felan yapma uğraşma değmez şimdi seviyorsun acı çekeceksin belki 1 ay belki 1 sene ama bitecek öbür türlü bir ömür acı çekeceksin bak ne güzel okuyorsunda sana daha ne kapılar çıkıcak ne insanlar tanıyacaksın kendini bu oğlanın yanında harcama kendini bırak bitir git yeni hat al yerini değiştir senden haber almasın ve bu sürede sakın onu unutmak için yeni bir ilişkiye başlama bu hepten hata olur...yasakkelime

haklısınız cok tesekkur ederım hemen duzelttım..

....................yapmadı yaa..okulun acılmasını bekleyecek tabı ben onu gorunce hersey hallolacak zannedıyor...ben olsaydım hayatta pes etmem onu hergun arar ne kadar bana defol gıt dese bıle asla bıraskmazdım onu ıstedıgımı bılsın ısterdım..bu nasıl sevgı sızce??pekı ben tercıh yapıp baska bı sehıre gıtmıs olsam bıle buna hakkım yokmu?benı aldattı ve bu ılıskı kesın bıttı dedı...ben ne yapacaktım ben ne suc ısledım de bu hakaretlerı duydum soylermısınız???encok korktugum konyada ne olacak evlerımız aynı katta karsılıklı daıreler...ne olacak allahım yardım et bana:KK43:

aldatıldığında affetmen hata olmuş.
hala evlenmeyi düşünmüyorsun umarım. bile bile lades demiş olursun.

Erkekler şunu diyor: Aldatılmayı siz kadınlar istiyorsunuz...! Çünkü, aldattığımızda bizi AFFEDİYORSUNUZ...!!!! Siz affetmeseniz biz de aldatmayız...! Evt kızlar bu böyle erkekleri affettikçe onlar yüz buluyor nasılsa affediyor diyor ve aldatıyor. Ayrıca bi erkeğin üstüne çok düşmemek gerekiyor beni aldatıyor musun şöyle mi böyle mi diye diye erkekleri aldatmaya itiyoruz..! Onlar diyor ki ben yapmıyorum ama kız benim burnumdan getiriyor madem yapayım burnumdan geldiğine değsin belki öyle yaranırım.. Erkekler böyle biz sıktıkça onlar başka şeylere yöneliyor tabi tamamen başı boş bırakın demiyorum ama zaten bi ilişkide güven yoksa o ilişki ilşkiden başka herşeye benziyor. Sen onu affettin o bir daha yaptı affetmeyeceksin çünkü o onu yaptığında kişiliğini orataya koymuş o bunu yapacak kadar karaktersizmiş ki bak sana söyledikleri laflarda bunu gösteriyor insanın kendisine saygısı yok ki sana saygısı olsun. Bırak cnm bırak git ondan olabildiğince uzaklaş başka birine msj atarken yanlışlıkla ona gitmiş gibi felan yapma uğraşma değmez şimdi seviyorsun acı çekeceksin belki 1 ay belki 1 sene ama bitecek öbür türlü bir ömür acı çekeceksin bak ne güzel okuyorsunda sana daha ne kapılar çıkıcak ne insanlar tanıyacaksın kendini bu oğlanın yanında harcama kendini bırak bitir git yeni hat al yerini değiştir senden haber almasın ve bu sürede sakın onu unutmak için yeni bir ilişkiye başlama bu hepten hata olur...yasakkelime

haklısınız ama o kadar cok uzuluyorum kı:KK43:gercekten cok sevıyorum..ama su na sevmıyorum onu bılıyorum sevmıyorum ıcımden nefret fıskırıyor ona karsı..haketmedım..ınanın vıcdanım okadar rag-hatkı ben surda hata yaptım dıyemıyorum...en önemlısıde vıcdan zaten...hattını degıstır dıyorsunda degıstırsem ne fayda yıne bulur ortak cevremız cok var kı onların evlerıyle bızım evımız bı sokak ..konyadada karsı daıre..kı ev telımı annemın telını bababmınkını bılıyor..kuzenımın en yakın arkadaslatrımınkını bılıyor..

pzt bir psikoloğa gidin mutlaka. önce sakinleşmeniz lazım. çok daha net göreceksiniz her şeyi. kendinize zarar vermeyin.

hatta psikiyatriste....ben daha vahim gördüm durumunu...tabiki nereye giderse gitsin yararlı ama avona daha iyi gelen psikiyatrist olacakmış gibi geldi bana....

aldatıldığında affetmen hata olmuş.
hala evlenmeyi düşünmüyorsun umarım. bile bile lades demiş olursun.
hayır gercekten dusunmuyorum ben onunla mutlu olamayacagımı anladım..kı ben artık ona asla ve asla guvenemem..guven olmayan bı ılıskıdende hayır gelmez..ben pronayak bırı olur cıkar sonra deırırım...acaba gercekten benı sevne degr b-veren bırı nazık dusuncelı bırı hayatıma gırebılecekmı?ya daha kotusu denk gelırse...mutlu olmak ıstyorum:KK43:

hatta psikiyatriste....ben daha vahim gördüm durumunu...tabiki nereye giderse gitsin yararlı ama avona daha iyi gelen psikiyatrist olacakmış gibi geldi bana....

ben aıleme ne dıyecegım pekı gıderken onların hıc haberı yok bu durumdan..ve benımde onlara yetecek param...

anlamadıgım sen suclusun bırseyler ıcın cabalamn lazım kı aryıp sormuyor..pekı ben ne yapacaktım kos kos onumu bekleyecektım..allah askına soruyorum ız sız aldatılsanız karsınızdakı ınsan gel goruselım dese bı sans ver dese ne yaprsın..kovmazmısın onu..ıstemezsınız degılmı...bende oyle yaptım herlade o beklıyorum tamam gel sans verıyorum cabala bakayım...hıc bırsey yapmadı yaa..okulun acılmasını bekleyecek tabı ben onu gorunce hersey hallolacak zannedıyor...ben olsaydım hayatta pes etmem onu hergun arar ne kadar bana defol gıt dese bıle asla bıraskmazdım onu ıstedıgımı bılsın ısterdım..bu nasıl sevgı sızce??pekı ben tercıh yapıp baska bı sehıre gıtmıs olsam bıle buna hakkım yokmu?benı aldattı ve bu ılıskı kesın bıttı dedı...ben ne yapacaktım ben ne suc ısledımde bu hakaretlerı duydum soylermısınız???encok korktugum kont-yada ne olacak evlerımız aynı katta karsılıklı daıreler...ne olacak allahım yardım et bana:KK43:

Cnm sen suçlu olduğundan hakaret duymadın o karaktersz olduğu için bunları yaptı bunda senin suçun yok ki hala sen uğraşıyorsun baksana bırak cnm ya hiç düşünme hem nie kendine güvenini yitireceksin ki niye kendine zarar veriyorsun asla sakın yapma bunu ve şunu unutma sen çirkin olduğundan ya da güzel olduğundan aldatılmadın o kişiliksiz olduğundan aldatıldın. Cnm eğer ailene bu durumu anlatabilme şansın varsa anlat ve taşınma imkanınız varsa taşının oradan eğer olmazsa ikinci bi üniversiteyi okursun ve başka şehirde olan biriyle evlenirsin annengilin orda yaşamazsın gelebilirlerse annengilde gelir. Belki aklı başına gelir senden uzaklaşır sende bunlara gerek kalmadan hayatına devam edersin hakkında hayırlısı nese o olsun cnm.

ben aıleme ne dıyecegım pekı gıderken onların hıc haberı yok bu durumdan..ve benımde onlara yetecek param...

18 yaşından büyük olduğuna göre büyük devlet hastanelerinin psikiyatri servislerine başvurabilirsin...

muayene ücretini ödersin artık...çok az olmalı 2-3 tl kadar...(emin değilim ama çok düşük) ve doktor ilaç yazarsa da muadil ucuz olanı yazmasını istersin...

haklısınız ama o kadar cok uzuluyorum kı:KK43:gercekten cok sevıyorum..ama su na sevmıyorum onu bılıyorum sevmıyorum ıcımden nefret fıskırıyor ona karsı..haketmedım..ınanın vıcdanım okadar rag-hatkı ben surda hata yaptım dıyemıyorum...en önemlısıde vıcdan zaten...hattını degıstır dıyorsunda degıstırsem ne fayda yıne bulur ortak cevremız cok var kı onların evlerıyle bızım evımız bı sokak ..konyadada karsı daıre..kı ev telımı annemın telını bababmınkını bılıyor..kuzenımın en yakın arkadaslatrımınkını bılıyor..

Tamam işte snin vicdanın rahatsa daha ne üzüyorsun kendini cnm bırak o üzülsün o kaybetti senin gibi birini. Ortak arkadaşlarına uyarırsın senin hakkında bişi söylemesinler aradığında cevap verme telefonlarına çıkma gerekirse ailen bu durumu normal karşılarlarsa anlat onlara uzaklaşın ordan.

o kadar da suçsuz değilsin....senin de suçun var tabiki; psikologlar diyorlar ki; karşımızdaki insanların bize nasıl davranacaklarını kendimiz belirleriz....

bunu bizzat KK nın psikolog danışmanın verdiği bir cevapta okudum ( o üye de aynen senin durumundaydı evliydiler ama durumlarınız aynı..aldatma hakaret şiddet)

canım ben gıdıp derdımı anlatamam bı doktora bı tanıdık cıkar bırsey olur ben bursanın bı ılcesınde oturuyorum..bırde haplar sakıncaslı degılmı korkuyorum..off 20 yasındayım ne hallere dustum

o kadar da suçsuz değilsin....senin de suçun var tabiki; psikologlar diyorlar ki; karşımızdaki insanların bize nasıl davranacaklarını kendimiz belirleriz....

bunu bizzat KK nın psikolog danışmanın verdiği bir cevapta okudum ( o üye de aynen senin durumundaydı evliydiler ama durumlarınız aynı..aldatma hakaret şiddet)

cnm suçu zaten affetmek olmuş ve galiba kıskanç biraz üstüne düşmüş aldatıyor musun diye diye aldatmaya meğillenmiş o yüzden bence güven yoksa bi ilşkide bırakın gitsin yoksa kendiniz ve başkaları baya bi zarar görüyor.

canım ben gıdıp derdımı anlatamam bı doktora bı tanıdık cıkar bırsey olur ben bursanın bı ılcesınde oturuyorum..bırde haplar sakıncaslı degılmı korkuyorum..off 20 yasındayım ne hallere dustum

ben sana ilaç verecek demedim ki zaten ..verirse dedim...uzman gerekli görürse ilaçla tedavi eder gerekli görürse psikoloğa yollar...

o zaman kendi başına altından kalkacaksın...metanetli ol kendine telkin ver...."bu aşk değil bu hastalık" de...ve "bu tehlikeli bir aşk" de...

mutluluklara.s.

mutlaka bi psikiyatriste görün arkadaşım merak etme etik kurallarına uyan bi doktorsa senin problemlerini kimse duymaz.. ayrıca da psikiyatriste gitmek kötü bişi değildir nasıl miden başın ağrıyınca doktora gidersin bu da aynı şey hiçbir farkı yok.. ilaç filan verirse de sakın kullanmamazlık yapma ya da kafana göre filan kesmeye kalkma onlar senin normal hale dönmeni sağlayacaklar

Mutlaka bir psikiyatriste görünmelisin arkadaşım.
Merak etme hasta bilgileri sadece senin ve doktorun arasında kalır,aileye bile gereken bilgiyi veriyor psikiyatr,özeli anlatmaz kesinlikle.
20 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak neden yaşattın bu kötülüğü kendine ?
Amacım yargılamak değil tabi ama..
Bende sevgilisi olan biri olarak yani aşık olan biri olarak,aşkın insanın gözünü bu kadar kör edebileceğine inanmıyorum,inanamıyorum.
Bu kadar iğrenç bir insanı 4 yıl boyunca nasıl miden kaldırdı ?
Sen kendine değer vermezsen,iyi bakmazsan eğer hiçkimse yardım edemez sana.
Bir an önce profesyonel yardım alıp,toparlan ve kendine gelmeye çalış lütfen.
Umarım aynı hatalar yaşanmaz birdaha hayatında...

canım büyük geçmişş olsun kurtulmuşsun sevinmelisin....

yazıklar olsun öyle adama
ne kötü oluyorsun şimdi iyi olma zamanı.

X