Çok kötüyüm:((((

mafoldumbengercekten cok köyuyum..yanı öyle cırkın ılgıyı sevgıyı sadakatı haketmeyecek bır ınsanda degılım..bır kere basımı kaldırıp bı erkege bakmadım bır kere yalan soylemedım..bana herseyı soyledı..ben daha kendımı hatırlamıyorum el ustunde tutuldugumu cok onemlı oldugumu hıssedemedım...bı bayan ıcın ne kadar onemlı bu..ben 4 senemı verdım ona hersey guzel olsun dıe..bunları hakettım 21 yasında bırı olark bu yasımda..:KK43:ben daha anneme soyleyemedım bana bu yaptıklarını..nasıl soylerım o kadar korudum onu benı aldattı bana bunları nasıl yaptı nasıl derım bı soyleyın bana:KK43:benım dısarda el ustunde tutulan bayanlardan ne eksıgım var:KK43:

Arkadaşım böyle birine nasıl katlandın 4 sene sen
ben senin yerinde olsam dua ederdim böyle birinden kurtulduğum için

mafoldumbengercekten cok köyuyum..yanı öyle cırkın ılgıyı sevgıyı sadakatı haketmeyecek bır ınsanda degılım..bır kere basımı kaldırıp bı erkege bakmadım bır kere yalan soylemedım..bana herseyı soyledı..ben daha kendımı hatırlamıyorum el ustunde tutuldugumu cok onemlı oldugumu hıssedemedım...bı bayan ıcın ne kadar onemlı bu..ben 4 senemı verdım ona hersey guzel olsun dıe..bunları hakettım 21 yasında bırı olark bu yasımda..:KK43:ben daha anneme soyleyemedım bana bu yaptıklarını..nasıl soylerım o kadar korudum onu benı aldattı bana bunları nasıl yaptı nasıl derım bı soyleyın bana:KK43:benım dısarda el ustunde tutulan bayanlardan ne eksıgım var:KK43:

eksiğin yok canım eminim fazlan bile vardır ama karşındaki körrr hiç üzülmeee

saygının olmadığı yerde sevgi çoktan bitmeye mahkumdur..

size: lan,lun, o... diyen bir erkeğe vereceğiniz en güzel cevap şu olmalı:

ben o... isem sende p... oluyorsun..yolun açık olsun yazıp telefonu kapatın.. kartınızı kırıp atın.. yeni numara ve yeni hayata başlayın..

Canım önce şunu anlamalısın: 1 defa aldatan, birdaha birdaha yapar.

2. suçuna kılıf uydurup örtbas edende içgörü sıfırdır. Yani, asla bir ömür geçmez o adamla.

3. Hakaret boyutuna varmışsa bela okumak gibi: zaten saygı filan kalmamış sizde.

4. Senin yokluğunu fırsat bilip, her defasında başka kadınlara yeltenicektir.

5. bugün barışsanda korkarım evlensende buna benzer sorunlar yaşayacaksın.

6. Sana şiddet uygulayan bir adam ise, karakteri zayıf demektir. Zayıf erkekler şiddete başvurur.

7. 4 yılımı verdim diye ağlama. 20 yılını verenler var. şiddet aldatma yüzünden boşanıyorlar !!!!

8 Son olarak güzelim. Yapacak birşey yok. Yanlış adamı seçip sevmişsin. Ömrünün baharında ruhunda daha fazla kalıcı hasar bıraktırma... bitir... Kendini toparla. Yepisyeni bir hayata başla....

konu çok uzun olduğu için okumadım zaten mesajları okuduktan sonra okumama da gerek kalmadı...

arkana bile bakmadan ayrıl...ayrıldıysan da bu pisikopattan uzak dur...aman aman sakın yanaşma arama mesajlarına cevap verme ...

yat kalk dua et başına birşey gelmeden kurtulmuşsun...

.gerızekaLı orspu olsan lıman aramazsın sen bır lıman olursun gelır gecer!!bu ne yaa??!!hiç mi ilişki görmedik,hiç mi sevmedik aşık olmadık,hiç mi terkedilmedik?hiçbir erkekten böyle ağır bir hakaret duymadım ben.ne biçim bi cümle buÇok üzgünüm çoookbide bu adam,ki adam demeye bin şahit lazım,üniversite mi okuyo?!yazık ya...arkadaş sütten çıkmış ak kaşık zaten,face meys ne işi var ciddi ilişkisi olan bi insanın abidik gubidik sitelerde kız peşinde.sen ilk farkettiğinde kesseydin ya biletini,4 senen heba olmazdı en azından.ama senide anlıyorum,ne kadar okusakta dokusakta zekide olsak,zaaflarımız var işte ne yazıkki.kalbine söz geçiremiyosunki,mantığın kabul etmesede.inşallah karşına doğru düzgün bi insan çıkar.ben çirkinmiyim,oyummu eksik buyummu yok niye neden diye düşünme canım.

benim merak ettiğim 4 yıl böyle bir adamla nasıl sürdü ???:uhm:

avoncum senin rahatsızlığın ayrı.... bu psikopat senin ruhsal dengeni bozmuş..bu tamamen apayrı bir konu...

sen kendini 1 ay sonra toplamış olursun ama bu çocuk tehlikeli bir pisikopat ve tedavisi yok.!!!!!...

uzak dur bu çocuktan...

ailenin yerinde olsam seni zincire bağlar elinden telefonunu alır bu manyak hasta ruhlu tehlikeliden uzak tutardım....
seni de sonra kolundan tuttuğum gibi psikolog psikiyatrist ne gerekiyorsa uzmana götürür tedavi etrir eski ruh sağlığına kavuşmanı sağlardım...

avoncum bak tatlım bak canım senin tedavi olman gerekiyor...hemen bir uzmana başvur ve bu acı veren bağımlılıktan kurtul...sen aşk hastalığına yakalanmışsın...şimdi sana bir link vereceğim...orda kendini bulacaksın...üzme kendini git tedavi ol kurtul....

Arkadaşım,sakın üzülme ayrıldığınız için,böyle bir kişi için değmez.Demek ki evlensen sana neler yapacak,neler söyleyecekti,gene Allahın sevgili kuluymuşsun.Yazdığı mesajlar da ucuz sevgili sözleri,kötü söz sahibinindir.Mesajlarında da zaten kendisinin nasıl biri olduğunu anlatmış.

devam edeyım olaya..sonra bu bana boyle benı suclayınca bende ona dedım kı bak ben bu mesajı sana bılerek attım kımseye atmadım sırf sen benı kaybetmeye devam ettıgını gor hareket etmen ıcın dedım..ondan sonrakı mesajlarını aktarıyorum...
.....ulan madem msjı bana yazıyorsun nedıye devam edıyorsun nerde senın san hıc yalan soylemedım dıyen dıllerınlan hayatınmı yalan senın!! kıme meze olmak ıstıyorsun soyle yardım edeyım sana ya yemın ederım beter ol ozlem tammamı!! ulan sınırden burnumdan kan getırdın ya kan bulan!!
.....ya bı gıt acıymıs cık su pembe dunyandan artıksevgılımı.. olmaz olsun degerıne sokyaım ben ılıskınınlan daha degerlı bırsey yokmu senın ıcın?..
.....ne ziyanı be ziyanı mı kalmıs mudar ettınherseyı umrumda bıle degıl yıkmakkolay ıs yıkılsınne varsa en azından defolup gıttıgın yere bı parca goturemezsın.!..
....sen kımsın sus dıye emır verıyorsunsenın ıhanet ettıgın seyın yanında susmayı gec gebertmem lazım senı!!off
...hersey!senın dunyan bu mınıcık!genısletırler dunyanı korkmagıttıgın yerde duramıyorum burnumdan gelen kanı ıcıne akıtmak ıstıyorum:....
....atma lan zaten gormus herseyı kendını nımetten saydın bırsey goruyor sanıyorsun galıba bye mıs ben gordum herseyı beter ol beter ol beter ol
....sırada kım var özlem oz anne babanmı???onlarında beddualarını al kıcın rahata ersın
....keske ya keske ılk kavgamızda defolup gıtseydın bende bılırdım sadec sevgılı olmayı haketmıyorsun lan!
...cevap vermeyınce elıne bırsey gecıyo!neden korkuyorsun ya zaten ne sevgı kalmıs ne baska bırsey bı baglayıcı unsur etsene kufur beddua etsene hadı!neyı yıkmakatankorkuyorsun yıktım herseyı daha yıkılacak bırsey yok cekınme nefretını gıttıgınyere stressı gıtkı rahat takıl!!
....yok kızım ne yıkılması yenı bı hayt kurdun kendıne babnıda ıkna ettınmı tammamdır yaa ohh kapat eskı defterlerı unut gec ısıne bak gunahını alıyorum?ne gunahı?senden alacak zerre setım yokbenım ısmın hala askım dıye kayıtlı bıde aptal dıe degıstırmemgerekıyor galıba!!ıgg bogmak ıstıyorum!!
...
ıste bende dedım sınırle kaktın zıyanla oturacaksın elbet degerımı anlayıp ıcın cız edeck dedım ama cok gec olacak cunku benı kaybettın dedım... sonrda bır dha mesaj atmadım sonra ertesı gun su mesajları atmıs.
....annem aradı sımdı ruya mda ozlemle evlenıyordun hayırdır gızlı nıkahmı yaptınız falan dıe sordu barımadınızmı dedı.senın basvurular acıldı bende ona yordum tersı cıkar ya yazda defol gıt oldumu bı yerlere ruyası tutar ondan sonra!!
....cevap versene evet de basıp gıdecegım de bırde kotu kadın gulusu yap tam olsun!
....tabı tabı kımbılır nerde ne bok yıyıyor olacaksınbenım ıcım cız edecek asıl sen pısman olacaksın emın ol buna gıttıgın yerde pısman ederler senı!!
...
ya bırak ozlem bana damar yapma dıyorumya keske aldatsaydın! sımdıde bı yere gıtmıyorum dıyorsunne bu sendekı dneklık
en sonunda bende yazdım:eek:ff ya defol gıt sanamı laf anlatacagım kımsın kı sen he gercek yuzunu gorduk..sankı hak edıyormussun gıbı bırde sana cevap atıyorum..tınagımı haketmıyorsun..haydı yolun ack olsun..ona bu son mesajım..sonra onun attıkları
....senın tırnagına tukureyım ben be benım yerım bellı yurdum bellı defolup gıden sensın.. gıttıgın yerde beter ol surun!
....son mesajı:allah belanı versın lan senı olduresım var lanet olsun hayvan gıbıde sevıyorum ah ah su sevgıyı bı oldureyım ıcımde snada sıra geleck!!!
iste boyle arkadaslar 3 gun once olanlar ve bır daha ses yok:KK43:

avoncum konunun tamamını okumadım...çok uzun olduğu için genel olarak baktım ilk önce ve mesajlar dikkatimi çekti (çekmeyecek gibi değil ki) ve hiç düşünmeden hemen cevap yazdım sana...

konunu okumayacağım çünkü burda kim haklı kim haksız olayın fersah fersah aşılmış durumda...o mesajları normal dengeli bir insan asla çekmez....

konu ne olursa olsun bundan derhal ayrılman arkana bile bakmaman lazım ama sen aşk hastalığa yakanadığın için bu o kadar kolay olmayacak...bu yüzden bu verdiğim linkteki makaleyi iyi oku lütfen ve en kısa zamanda bir uzmana başvur....

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/268804-ask-mutluluk-mecnunluk.html

gelişmelerden haberdar et lütfen.....

avoncum bak tatlım bak canım senin tedavi olman gerekiyor...hemen bir uzmana başvur ve bu acı veren bağımlılıktan kurtul...sen aşk hastalığına yakalanmışsın...şimdi sana bir link vereceğim...orda kendini bulacaksın...üzme kendini git tedavi ol kurtul....

neymıs canımbu lınk gercekten cok sevınırım..tesekkur edıyorum hepınmıze:KK43:

ya ileri derecede ruh hastası bir insan karşınızda ki....

kendinizi suçlamayın boşyere,değersiz filan değilsiniz...insana yolda giderken kamyon çarpması gibi birşey bu...

kaçın kurtulun....sizde yardım alın ve arkanıza bile bakmayın...

:kızgın: Aman Allah'ım!!! Nedir bunlar!!! Siz neyin içindesiniz? Böyle ilişki olur mu, böyle sevgi olur mu? Psikopatlık bu, okurken bir tuhaf oldum, kanım dondu diyebilirim, siz nasıl bu durumun içinde bulunabiliyorsunuz. Üstelik bu psikopat insan cins bile denilmesi zor ama, sizi defalarca kez aldatmış. Biz de 20 yaşında olduk ama kimse bizlere bu lafları söyleyemedi. Söyleyemez, içinde bulunmayacaksınız, siz bir insansınız, insanca muamele hakediyorsunuz. Üstelik siz bir bayansınız, bırakın bu iğrenç sözleri, bir erkek sizin ruhunuza hitap etmeli, size nazik davranmalı, böyle şey olur mu? Telefonunuzu değişin, geleceginize, okulunuza bakın, insan gibi insanlarla ilişkiler kurun. Böyle tipler size her sekilde zarar verirler, hatta fiziksel bile, aman lütfen, yazık ya. O şahıs toplumun iyiliği adına gidip tedavi olsun acilen...Bazen insan bazı erkek tiplerinin var olmamasını diliyor ama maalesef varlar ve aramızdalar..

4 senemı nasıl gectı..bılmıyorum onda seytan tuyu vardı galıba ...aslında ıllıskı 4 sene surdu ama ben hep sıkayetcıydım bazı durumlardan cunu ılgı yoktu dıyorum ya ben kendımı hıc mukemmel zannetmıyorum hıc bas ustu olmadım narın olmadım:KK43:(mesela konyadayken kendımı ne ıgrenc hıssdıyorudm fızıkı olarak sonra bursa bı gelıyorum aılem akrabalar cevredekıler cok guzel kızın var ıste o kısmet bu kısmet.. kı ben lıseye ılk basladıgım hafta 50 ksııden teklıf almıstım sımarıklık gıbı olmasın gercı suan kılo aldım eskısı gıbı degılma ma oylede aldatılacak bı ınsan degılm..o sozlerıyle senı kkandırıyort..konusma yetennegı var..ben hep haksız oldum haklı olsamda..ve ben sunu farkettım ben sınır hastası olmusum..suan agladıgımda bırseye sınırlendıgımde kendıme vuruyorum bacaklarıma sacımı cekıyorum ve boyle olunca kendımdende nefret edıyorum..artık kımseye tahammulum yok..kımsey guvenmıyorum kımse ıle konusmak ıstemıyorum..herkes arkamdan bı ıs cevırıyor gıbı gelıyor..galıaba yasama sevıncım bıttı:KK43:

kişisel - okul bilgilerinizi çok açıklamışsınız. hiç gerek yoktu.

mesajlara gelmeden bile, o çocuktan ayrılmanız gerektiğini düşünüyordum.
yazdığı terbiyesiz mesajlara denk geldiğimde ise, selamı bile hak etmeyecek bir insan olduğu anlaşılıyor. bu seviyede bir tartışmaya girmeyin bence. mesajlarına cevap vermeyin. kapatın telinizi. 2-3 gün kapalı kalsın. ne halt ediyorsa, sizden uzak yapsın artık...

X