yeni komşu tanışması

ikicocukannesiyim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
179
-53
29
kızlar ben yeni taşındım , taşındığın apartmanda da karşı daireme yeni evlenen bir çift geldi karsilasinca merhabalaşıyoruz , sizce bi adım atmalimiyim bunu ben mi yapmalıyım yani tanışmak için vs soruyorum . Ufak bi hediye alıp bi kek yapıp kahveye gelebilir miyim desem olur mu normalde hiç böyle bir yapım yoktur ama bazen hep karşıdan beklememek gerekir ama şimdi 1 ay olmak üzere evleneli daha çok yeniler o yüzden de acaba mı diyorum fikir verirseniz sevinirim

kızlar ben yeni taşındım , taşındığın apartmanda da karşı daireme yeni evlenen bir çift geldi karsilasinca merhabalaşıyoruz , sizce bi adım atmalimiyim bunu ben mi yapmalıyım yani tanışmak için vs soruyorum . Ufak bi hediye alıp bi kek yapıp kahveye gelebilir miyim desem olur mu normalde hiç böyle bir yapım yoktur ama bazen hep karşıdan beklememek gerekir ama şimdi 1 ay olmak üzere evleneli daha çok yeniler o yüzden de acaba mı diyorum fikir verirseniz sevinirim
İstiyorsan yeni tasinana senin haber gondermen daha doğru olur. Merhabalasma sırasında müsait bir gününde hosgeldine gelmek istiyorum diyebilirsin.

Ben hiç böyle bir ihtiyaç hissetmedim komsularimla tanışmak için ama siz yapmak istiyorsanız yapın. En kötü çok suratsız biri olur. Bir daha gorusmezsiniz :)

Hoş geldinizz evlilik hayırlı olsuna gidebilirsiniz bence hoşlarına gidebilir. Gittikten sonra tepkilerine göre iletişime devam edersiniz.

Gitmeyin davet edin. Misafir ağırlamak istemeyebilir, müsait olmayabilir, yeni evliymiş henüz beceriksiz olabilir.
Ben yeni evlendiğimde bir komşu kapıyı çaldı. Öğlen sana kahveye gelecez diye birkaç komşu organize olmuş haber verdiler sağolsunlar. Ben hiç Türk kahvesi içmem çeyizime de Türk kahvesi fincanı almamışım. Millete çay bardağında kahve vermiştim. Bizim koymuşlar tabi şok 😂😂😂

Tabi çat kapı olmaz kapıda gördüğün an, kahve ya da çay içmeye gelmek ister misin ya da müsait misin eşimle akşam gelmek istiyoruz falan diyebilirsin

Kek yapıp kapısını tıklatıp ikram edin kapıdan, müsaitsen yarın gel kahve içelim deyip siz ilk davet edin. Direkt kek yapıp gitmek hoş olmayabilir müsait olmayabilir ama kapıdan tanışma mantığında komşu ikramına kimse hayır demez çok da tatlı bi durum olur hatta 😍

Sende benim gibi misin yoksa ilk adımı atar mısın merak ettim
En son şu an oturduğum eve tadilat yapılırken karşı komşum taşınıyordu. Taşınan insanların kapısına dayanıp oooo taşınıyorsunuz, darısı başımıza, aaaa köpek de varmııış diye dalmıştım. İlk adım değil ilk 100 metre engelsiz koşu benimki 😂😂😂

Ben daha toy bir gelinken karşı komşum kahveye geleceğini söylemişti. Sonra ben de kabul ettim tabi. Sonra geldi bu neyse, sürekli kapım çalmaya başladı. Meğer bu kadın sitedeki 15 kadını daha davet etmiş. O kadar sarsılmıştım ki. Zaten sevmem böyle işleri bir de içlerinden biri bana satış yapmaya kalktı broşürler falan. Taşındık da kurtuldum onlardan.

En son şu an oturduğum eve tadilat yapılırken karşı komşum taşınıyordu. Taşınan insanların kapısına dayanıp oooo taşınıyorsunuz, darısı başımıza, aaaa köpek de varmııış diye dalmıştım. İlk adım değil ilk 100 metre engelsiz koşu benimki 😂😂😂
Vay anasını ya hiç beklemiyordum bu cevabı 😂

X