• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kiram 🙄

Hangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,
Temmuz %41.85, ocak %30 zam aldık. kümülatif olarak %91.5 zam yapıyor. zaten ocak 2022 maaşınızla, ocak 2023 maaşınıza bakarsanız görebilirsiniz. ben de memurum bu arada.

Son düzenleme:
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama iç Anadolu'daki bir şehirde şu an böyle bir kira gayet makul.
Biz de eski kiracıyız ev sahibi izle orta yolu illa ki bulmaya çalışırız diye düşünüyorum.
%25'te ev sahipleri için haksızlık, %40/60 arası orta yol diye düşünüyorum.
Yüzde 25 i 1700 yapıyor da yüzde 300 fln yapmış olduk,ona kalsa yüzde 400 demişti başta

Yeni girecek kiracıya 3500 e ev yok zaten,eski kiracıyim
O zaman adam şöyle yapar bu işin eskisi yenisi kalmadı durum ortada . Adam kontrat bitince sizi çıkarır size yeni Kiracı olursunuz hem adam evini ona göre kiraya verir size gidip daha pahalıya ev bulursunuz örneğin 5000 e 😉

Hıı şunu da söyleyeyim ki Ankara’da zaten baya ucuza oturuyormuşsunuz başta da 😀 teyzem eşinden boşanmış tek maaş yaşayan kadın çocukları üniversite de eğitim görüyorlar 15 senedir aynı evde kiracı . Adamın o kadar çok evi var ki teyzemi sırf hayrına 2500 tl oturuyordu geçen ay aramış 6500 tl demiş kapatmış . Biz güneydoğuda ülkenin en ücra şehirlerinden birisinde oturuyoruz geçen şubat ayında 5 senedir oturduğumuz evden 1500 tl kira ile çıktık yeni eve taşındık . Yeni ev sahibi kasımda aradı kira artışı diye dedi li benim ev sahibi bana bıraktı bende size bırakıyorum artışı siz belirleyin yok vs dedik ikna olmadı tmm dedik geçen ay %30 diye aradık tmm dedi kapattı kirayı yolladım 1 saat sonra yok benim aklımda başla rakam vardı diye geri arayıp daha çok para istedi . Ki biz bulunduğumuz sitedeki diğer kiracılara bakarak o zammı söylemiştik. Netice de senemiz dolmadan zam yaptık. Deprem oldu adam bi geçmiş olsun ya iyi misiniz diye arayıp sormadı bile 😒

Hıı şunu da söyleyeyim ki Ankara’da zaten baya ucuza oturuyormuşsunuz başta da 😀 teyzem eşinden boşanmış tek maaş yaşayan kadın çocukları üniversite de eğitim görüyorlar 15 senedir aynı evde kiracı . Adamın o kadar çok evi var ki teyzemi sırf hayrına 2500 tl oturuyordu geçen ay aramış 6500 tl demiş kapatmış . Biz güneydoğuda ülkenin en ücra şehirlerinden birisinde oturuyoruz geçen şubat ayında 5 senedir oturduğumuz evden 1500 tl kira ile çıktık yeni eve taşındık . Yeni ev sahibi kasımda aradı kira artışı diye dedi li benim ev sahibi bana bıraktı bende size bırakıyorum artışı siz belirleyin yok vs dedik ikna olmadı tmm dedik geçen ay %30 diye aradık tmm dedi kapattı kirayı yolladım 1 saat sonra yok benim aklımda başla rakam vardı diye geri arayıp daha çok para istedi . Ki biz bulunduğumuz sitedeki diğer kiracılara bakarak o zammı söylemiştik. Netice de senemiz dolmadan zam yaptık. Deprem oldu adam bi geçmiş olsun ya iyi misiniz diye arayıp sormadı bile 😒
Deprem olan sehirdesiniz ve hala ders almayıp kırmaya çalışıyorsunuz tebrikler

😂 anlatma istersen bence sen o evden çık dünya kaç bucak bi gör .İstediğiniz cvp alamayınca bi sinir geliyor 😂
Olumlu olumsuz her türlü cevap geliyor diğer üyelerden zaten de siz bir garipsiniz.3500 çok zorunuza gitmiş görünüyor.Neyse hiç kendimi yoramam hoşçakal

Olumlu olumsuz her türlü cevap geliyor diğer üyelerden zaten de siz bir garipsiniz.3500 çok zorunuza gitmiş görünüyor.Neyse hiç kendimi yoramam hoşçakal
Sizin zorunuza gitmiş bence illa 1500 e oturmak istiyorsunuz tabi 😂

Bence makul .annemin kiracısı İstanbul’da konumu vs çok iyi bir yerde 2500 e yakın oturuyor. Kasım ayında kirayı 6000 yapmayı düşünüyorum. Kurallar falan diyoruz ama annemin kirası da 7000 oldu..
benim ev sahibim %300 yaptı.
Kimse kusura bakmasın ama ben vicdansız olmuyorum bu durumda . Başka yapacak bir şey yok çünkü.. valla Bizi Bu hale sokanlar utansın.

Back