- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bedavaAnkara
İroni yaptım diye not düşseydiniz keşke.Ayy inanmıyorum bu nasıl makas, hiç vicdan kalmamış ev sahiplerinde.Ankarada iyi bir muhitte en fazla kira 1500 falan olması lazımdı.hem geçen sene de zaten fazlasıyla artmış 1300 olmuş.ulkemiz acı günlerden geçerken ev sahibinizin yaptığı hiç olmamış.bence kabul etmeyin ve taşının evden bin liraya alasını bulursunuz çünkü!
Düştüm teşekkür ederim.İroni yaptım diye not düşseydiniz keşke.
Hangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,Bugün her şey üst üste geliyor.Normal apartmanda oturuyorum,bina 40 yıllık,muhit çok iyi ne ararsan var,bütün ihtiyaçlarımi burada karsilayabiliyorum.Kiram kiralar ucmadan hemen önce geçen Şubat'ta artarak 1300 olmuştu.Az önce ev sahibi vekili aradı 5000 dedi,o kadar da beklemiyordum dedim, ödeyemem dedim,memur maaşlarına yüzde yüz zam geldi dedi bir senede.Oyle böyle derken zorla 3500 e indik.Yuzde 25 in lafı bile geçmedi aramızda, lafını da etmezdim ama aradaki makas bir fazla olmadı mı sizce de ?
Hangi şehir acaba ist ise çok iyi bedeliBugün her şey üst üste geliyor.Normal apartmanda oturuyorum,bina 40 yıllık,muhit çok iyi ne ararsan var,bütün ihtiyaçlarımi burada karsilayabiliyorum.Kiram kiralar ucmadan hemen önce geçen Şubat'ta artarak 1300 olmuştu.Az önce ev sahibi vekili aradı 5000 dedi,o kadar da beklemiyordum dedim, ödeyemem dedim,memur maaşlarına yüzde yüz zam geldi dedi bir senede.Oyle böyle derken zorla 3500 e indik.Yuzde 25 in lafı bile geçmedi aramızda, lafını da etmezdim ama aradaki makas bir fazla olmadı mı sizce de ?
Araştırma görevlisi maaşı 10000den 19000e yükseldi. Seyyanen zam alan meslekler daha da çok yükseldi. Alım gücümüz artmadı ama eğriye eğri doğruya da doğru diyelim.Hangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,
Geçenlerde Müge anlı Ankara'nın en pis ve güvensiz bir muhitinde bi kadın için ev kirası araştırdı ve benim ekran karşısında ağzım açık kaldı. Ulaşımı sıkıntı, ısınması sıkıntı, çok çok eski bir ev ve güvensiz bir muhit için ev sahibinin istediği tutar 5000di. Kimse evim yıkık dökük demiyor, nerden ne kazanırım, nerden ne araklarım derdindelerBen binanın 40 yıllık olmasına takıldım.
Aklı olan zaten sizin bu mesajınıza bakarak evinden ayrılmaz merak etmeyin.Ayy inanmıyorum bu nasıl makas, hiç vicdan kalmamış ev sahiplerinde.Ankarada iyi bir muhitte en fazla kira 1500 falan olması lazımdı.hem geçen sene de zaten fazlasıyla artmış 1300 olmuş.ulkemiz acı günlerden geçerken ev sahibinizin yaptığı hiç olmamış.bence kabul etmeyin ve taşının evden bin liraya alasını bulursunuz çünkü!
Zorunlu ironi editi.lütfen kimse ciddiye alıp evinden ayrılmasın.
Evet ve salon çocuk koşarken sallanıyorBen binanın 40 yıllık olmasına takıldım.
Konu baya dalga geçilecek bir durum zaten uzayda yaşıyor gibi bir haliniz var kusura bakmayın amaAklı olan zaten sizin bu mesajınıza bakarak evinden ayrılmaz merak etmeyin.
Dalga geçmeye geldiniz belliki
Yok oralar değil,sadece cadde üzerindeyim yakın çevrem işlek40 yıllık bina ve iyi semt diyince ankarada bahçeli, emek, ayrancı tarafları geldi aklıma. Eğer öyleyse gerçekten bedava.
2022 ocaktan bu yana hesaplıyor da %100 değil oysaki toplamıHangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,