• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kiram 🙄

Ayy inanmıyorum bu nasıl makas, hiç vicdan kalmamış ev sahiplerinde.Ankarada iyi bir muhitte en fazla kira 1500 falan olması lazımdı.hem geçen sene de zaten fazlasıyla artmış 1300 olmuş.ulkemiz acı günlerden geçerken ev sahibinizin yaptığı hiç olmamış.bence kabul etmeyin ve taşının evden bin liraya alasını bulursunuz çünkü!
Zorunlu ironi editi.lütfen kimse ciddiye alıp evinden ayrılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy inanmıyorum bu nasıl makas, hiç vicdan kalmamış ev sahiplerinde.Ankarada iyi bir muhitte en fazla kira 1500 falan olması lazımdı.hem geçen sene de zaten fazlasıyla artmış 1300 olmuş.ulkemiz acı günlerden geçerken ev sahibinizin yaptığı hiç olmamış.bence kabul etmeyin ve taşının evden bin liraya alasını bulursunuz çünkü!
İroni yaptım diye not düşseydiniz keşke.

Bugün her şey üst üste geliyor.Normal apartmanda oturuyorum,bina 40 yıllık,muhit çok iyi ne ararsan var,bütün ihtiyaçlarımi burada karsilayabiliyorum.Kiram kiralar ucmadan hemen önce geçen Şubat'ta artarak 1300 olmuştu.Az önce ev sahibi vekili aradı 5000 dedi,o kadar da beklemiyordum dedim, ödeyemem dedim,memur maaşlarına yüzde yüz zam geldi dedi bir senede.Oyle böyle derken zorla 3500 e indik.Yuzde 25 in lafı bile geçmedi aramızda, lafını da etmezdim ama aradaki makas bir fazla olmadı mı sizce de ?
Hangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,

Bugün her şey üst üste geliyor.Normal apartmanda oturuyorum,bina 40 yıllık,muhit çok iyi ne ararsan var,bütün ihtiyaçlarımi burada karsilayabiliyorum.Kiram kiralar ucmadan hemen önce geçen Şubat'ta artarak 1300 olmuştu.Az önce ev sahibi vekili aradı 5000 dedi,o kadar da beklemiyordum dedim, ödeyemem dedim,memur maaşlarına yüzde yüz zam geldi dedi bir senede.Oyle böyle derken zorla 3500 e indik.Yuzde 25 in lafı bile geçmedi aramızda, lafını da etmezdim ama aradaki makas bir fazla olmadı mı sizce de ?
Hangi şehir acaba ist ise çok iyi bedeli

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama iç Anadolu'daki bir şehirde şu an böyle bir kira gayet makul.
Biz de eski kiracıyız ev sahibi izle orta yolu illa ki bulmaya çalışırız diye düşünüyorum.
%25'te ev sahipleri için haksızlık, %40/60 arası orta yol diye düşünüyorum.

Hangi memur maaşına %100 zam gelmiş Bende memurunda asla böyle birşey yok merden uydurmuş,
Araştırma görevlisi maaşı 10000den 19000e yükseldi. Seyyanen zam alan meslekler daha da çok yükseldi. Alım gücümüz artmadı ama eğriye eğri doğruya da doğru diyelim.

Ankara’da 3500 bedava valla . Tayin listesinin ilk sırasına Ankara yazdık 6000 tl kira öderiz diyoruz kendi kendimize

Ben binanın 40 yıllık olmasına takıldım.
Geçenlerde Müge anlı Ankara'nın en pis ve güvensiz bir muhitinde bi kadın için ev kirası araştırdı ve benim ekran karşısında ağzım açık kaldı. Ulaşımı sıkıntı, ısınması sıkıntı, çok çok eski bir ev ve güvensiz bir muhit için ev sahibinin istediği tutar 5000di. Kimse evim yıkık dökük demiyor, nerden ne kazanırım, nerden ne araklarım derdindeler

Zorunlu ironi editi.lütfen kimse ciddiye alıp evinden ayrılmasın.
Aklı olan zaten sizin bu mesajınıza bakarak evinden ayrılmaz merak etmeyin.
Dalga geçmeye geldiniz belliki

Back