Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Üzülüyorum böyle kaçarak evlenenlere,bir çoğuda mutsuz..
Ya birde 18 yaşa evlenebilir olgunlaşır diyorlar neye olgunlaşacak acaba 3 sene önce ip atlayan kız 18 yaşına geldi mi birdenbire kaynanasını çekip çevirmeyi mi öğrenecek

Ayrıca şöyle bir durum var 18 yaşında kız 20 yaşında çocukla kaçıp evlense yapmışlar bir çocukluk dersin
Ama 30 yaşında koca herif 18 lik kıza göz koyuyorsa oradan böyle pislik çıkar işte
Hiç görmedim çok erken evlenip kocası kendinden çok büyük olup mutlu olan

Koca insan bile olgun olamıyor,kaldıki 18 yaş olgunluğu nedirki.
Kandırmış resmen,seni şöle mutlu şöyle huzurlu edeceğim diye.
İkna olmak bedava nasılsa.

23 yaşında evlendim...evlendikten sonra farkına vardım ki çocukmuşum... kizkardeslerime de 30 dan evvel evlenmeyi dedim, biri 27 diğeri 29 da evlendi...daha mutlu başladılar ve ben bunu onların evlilik yaşına bağlıyorum...

Sevgilimin annesi de tutturuyordu yüzük takalım adı konsun annenle tanışacağım yok öyle bir şey olmayacaksa bu ilişki olmaz bak X (sevgilimi seven bir kız) hemen evlenmek niyetinde sen dikkat et bence yüzüğü tak yoksa kaçıracaksın
Yaşım 21 sevgilim 26
Ben de aşırı sessiz bir tipim aha böyle sevgilim beni suçlayınca konu ne olursa olsun özür dileyen
Anneme çıtlattım resmiyet olayını tabii ki izin vermedi
Sinirlenmiştim
Türkiye’ye uçup ellerinden öpesim geldi şimdi, annem haklıymış...

YA HANIMLAR tamam 18 yaş küçük olabilir ama bu kadar laf söylemesine ne gerek var . pasta istemekte falan suç ne anlamadım ? ne yedirdiyse yüzüne vurmus saten her iki tarafta konusursa o yuva olmaz. biraz sakin kal sonra bekle tavrı değişicekmi ?

Ver sorumluluğu evlensin ne güzel demi.
Kişi kendini hazır hissederse dedim hanfendi 18 yasında evlensin demedim buradakilerde yazmışlar sen daha büyümemişsin diye kafa olarak yanı inanın benim yeğenim 23 yasında ama evlenmedi keza bende öyle çünkü 27 yaşındayım ve hazır hissetmiyorum sizin deyiminizle şimdi benim evlenmem lazımdı neden çünkü yasım küçük degil büyük yazan arkadaşında büyük düşünmesi ve olgun bir karar vererek evlenmesi yeri geliyor 16 17 yaşındaki kızlar 30 40 yaşındaki kişilerle kıyaslayınca akıllı kararlar veriyor ben tabi küçük yaşta evlenmeye desteklemiyorum

15 yaşında ben olgunum diyen evlensin o zaman
Lafı nereye saptiracaginizi şaşırmışsınız ben küçük yaşta evlenmeyi desteklemiyorum yazan arkadaşın yası küçük.Bende 27 yaşındayım kendimi evlilik icin hazır hissetmiyorum o sorumluluğu alamam.Benim kast ettiğim herkesin belirli olduğunluga erişip evlenmesi yoksa kimse boşanmak icin evlenmiyor degil mi.Yazan arkadasa konu dişi olarak söyledim anlarsanız eğer belirli olgunluğa erişip evlenilmesi düşünüyorum

Daha 19 yaşında eşi olan,bir kadına,hemde hamile ve kendi çocuğunu doğuracak olan kadına, herşeyden öte bir insana,böyle manipülatif ve istismar edici davranamaz.Kızın ona karşı olan bağlılığının farkında ve bunu kullanmış kocası.Kendisini kötü hissettsin istemiş.Ve burada yorumlarda bu genç kadına hala şımarıksın, abartmışsın diyenler var.Ayıptır günahtır, hiç mi sevgi görmediniz?
Yüzüne tükürmek,tehdit ne demektir?
İnsan çocuğu olacağını öğreniyor,ve eşi sadece bir pasta rica ediyor, adam ne telefonu acıyor ne kalkıp alıyor.Suçluluk psikolojisi ile de kızın üstüne gidip onu sindirmiş.Yaptığı hiç normal değil.Çok kabaca ve yanlış.

Sizde tutturmussunuz pastada pasta:) ben olsam bikere söyler snr asla söylemezdim. Uygun bi zamandada laf çakardim. Sizden önce onun düşünmesi lazm

18 yaşında olgunluğa erişemez daha,yaşı zaten çok küçük üstelikte kaçmış eşine evlenmişler.

Allah sabır versin size. Şimdi bir pasta istediniz ki bence hiç ikiletmeden alması gerekiyordu canınız bişey çektiğinde aşerdiğinde ne yapacak eşiniz o zaman da mı önünüze para atacak

Eşşek kadar adam çocukluktan yeni çıkmış birini almış kardeşi yaşında, evcilik oynuyor işte. Acelen neydi be yavrum daha kendin cocuksun
En büyük suç seni evlendiren ailede
29 yaşındaki oğullarına cocuksayılacak koz alan ailede
Evliliği bayram kınası sanan sende
(Kına yak maiyetinde değildir, eskilerin lafıdır, ilk kina kan gibi tutar sonra rengi solar derdi babanem..)

Kaçmış...

Ya su bebek olayına kadınla erkek aynı dusunmez erkek maddı yonden bakar ve belkı ılk sana yansıtamaz bende hamıle oldugumu ogrendım ben cok daha fazla sevındım cunku bız ilk andan hıssedıyoruz onlar daha gec hissedıyor. Bence siz memnun olmayı bılmıyorsunuz mutlu olmayı da ve esınızı gercekten sevmıyorsunuz. Kucuk seylere buyuk bahaneler uretmıssınız. Esım bebekten sonra hıc tatlı yedırmedı cok az ya da ucundan ben buna kotu yorumda yapabılırım ama sımdı ıyı kı kıaıtlamıs dıyorum daha kılo almadm. Esin yaptıgı seyı sen olumlu gormeye calıs ben o kucuk bır sey alsa bıle cok sevınırım ben sevınınce oda daha mutlu oluyor daha cok yapmak istiyor. Evlılık karsılıklı yapılınca bırseyler guzel ıkımızde kucuk hatalarımızı gormezden geliyoruz. Eşini onure et emin ol huzurlu bır evlılıgınız olur.

Aynen adam her şeyin farkında.Eminim normal bir yerde çalışan biri olsa konu sahibi bu adama katlanmazdı.Malı mülkü çok diye adam ne yaparsa yapsın ayrılmayacak.
Adam da eşinin hem köprüleri yaktığını biliyor hem de maddi olarak muhtaç olduğunun farkında.
Ayrıca konu sahibinin tüm konularına baktım.Evlendiği günden beri bilinçli bir şekilde hamile kalmaya çalışıyor.
Yani konu sahibi hamile kalarak aileye tutunma derdinde.
Hani dese ki bilinçsizdim çocuk hemen olmaz diye düşündüm olayı değil.
Maddiyat için yapılmış bir evlilik.
Belki ailenin durumu kötüdür maddi olarak iyi biriyle evlenmek istersin.
Ama bu adam düzgün değil ki.Suratına tükürüyor evden dışarı çıkarmıyor para vermiyor.
Konu sahibinin hijyen malzemesi alacak parası yok ya.Hani nerede zenginlik bu mu zengin adam??
Ve konu sahibi kendi öz değerini yok etmiş.Adamın da saygısı hiç yok.
Adam yüzüne tükürüyor gidip af dileyip sarılmaya çalışıyorsun üstüne seni itiyor.
Bu son konusu olmayacak maalesef.

NOT: Bu arada konu sahibini eleştirenlere tepki gösterenler de bence konu sahibinin tüm konularını okuyun.

Bu konu buz dağının görünen kısmı.
Ailesi suçlu değil.Kaçarak evlenmiş.
Bilerek böyle bir adamdan evlendiğinden beri çocuk sahibi olmaya çalışıyor.
Hatta çocuk için kür için konu bile açmış.

Son düzenleme:
Hamilelikte çiğ köfte yenmez.konunun geneline yazacak bişey bulamadım çok çocuksu tepkileriniz
Dışarıda satılan çiğ köfte dediğiniz şey bulgur hanımefendi. Çiğ etle çiğ köfte yapılışı yasak zaten. Hamileyken de bulgurdan yapılan çiğ köfte pekala yenir. Doğru bilgi verin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…