• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Acilen bir dr a git muayene ol belki hamile değilsindir. Zira bu zihniyet ve çocuklukla çoğalmayın siz milletin başını derde sokmayın.

Kücük oldugun beklentilerinden belli.

Hamile kaldığımda 26 yasındaydım ve ilk tepkim ağlamak olmustu. Esim bana sarıldı sakinlestirdi korkma beraber buyutecegiz insallah dedi ertesi gun kalktık ikimizde ise gittik ve normal hayatımıza devam ettik. parti yapmak kutlamak aklimiza bile gelmedi.

Bu arada pasta al diye ısrar edip adam almayınca aklima ilk parası olmadigi geldi. tamam yolunun ustunde 3 pastane varda bakalim adamda para var mı?

Ayrica adam sana sevgililer gununde hediye almis iste. Ben bu yasima kadar sevgililer gunu kutlamadım.

Aksama kadar birsey yememissin sana kahvaltida hazirlamis ye diye.

tek sorun cig kofte alip sonra aci sen yiyemezsin demesi.

Kücük yasta evlenmissin ama yapacak birsey yok evlilik boyle bir sey olgunlasman gerek.

Yaşlar kaç?
15 mi?
Fazla çocuksu davranıyorsunuz söyleyeyim.
Şimdiden kaprislere başlamışsınız,adama üzüldüm.
Ayrıca herkes sizin gibi sevgisini dışa vurmak zorunda değil.
Adam okadar şey yapıyor adama niye üzüldünüz???

Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Bu erkekler ne kadar iğrenç ya. Tabii kadın hamile kaldı artık erkeğe bağımlı hale gelfi ya o da bunu kullanır.

Annemin bir sözü vardır.. kırmaki kırılmayasın. Sırf kendi mutluluğun için mutlu et ki o da senin canını mutlu etsin.

Ben ne okudum az evvel ...cidden nasıl böyle huzursuzluk çıkarmayı başarabiliyorsunuz ...herşeyden kriz geçirip boşanmalara gelmeyi...bu bozuk ruh halli anne babaya doğacak olan çocuğa üzüldüm

Bugun de hangi konuya baksam kadin 18 yasinda hamile,kocasi da 29 yasinda
Ne tesaduf degil mi?

Bebek öğrendiğiniz gibi sancı mı yaptı yani
Mercimek kadar henüz o biliyorsunuz değil mi

Sizi haksız buldum biraz kendinizi dizginleyin
Belli ki siz bu hamileliği çok kullanacaksınız eşiniz de benim gibi bunu sezmiş ve önünüzü kesmiş ben böyle anladım

Babalık duygusu öyle bebek anne rahmine düştüğü anda gelmiyor erkeğe maalesef
O kadınlara özgü
Düşünün mesela kız çocukları daha küçücükken bebek alır oynar yedirir uyutur değil mi annesi gibi davranır
Ama erkek çocuğu eline bebek alıp ben bunun babasıyım demez babası gibi davranmaz yani
Bilmiyorum anlatabildim mi?

29 yaşında adam 18liğe göre ölmüş ruhlu olur tabii
18lik delikanlı gibi mi olmasını bekliyorsun
Bu yüzden yaş farkı olmaz diyorum işte :110:
Yas farki olayina katilmiyorum burda adam.bildigin okuz yoksa 25 yasinda bir adamin ici gecmis olmaz onun yapisi boyle, benim esimle aramda 9 yas var esim benden cocuktur....ayrica koni sahibi tamm biraz nazlanmis olabilirsin ama ben seni hakli buldum hamile olmasan bile insan kocasindan pasta istedi diye boyle yapilir mi ? Ben de hergun birsey isterim esin gece bile olsa cikar alir ama bu sadece simdi olan bir tartisma degil kesin oncesi de vardir

Kücük oldugun beklentilerinden belli.

Hamile kaldığımda 26 yasındaydım ve ilk tepkim ağlamak olmustu. Esim bana sarıldı sakinlestirdi korkma beraber buyutecegiz insallah dedi ertesi gun kalktık ikimizde ise gittik ve normal hayatımıza devam ettik. parti yapmak kutlamak aklimiza bile gelmedi.

Bu arada pasta al diye ısrar edip adam almayınca aklima ilk parası olmadigi geldi. tamam yolunun ustunde 3 pastane varda bakalim adamda para var mı?

Ayrica adam sana sevgililer gununde hediye almis iste. Ben bu yasima kadar sevgililer gunu kutlamadım.

Aksama kadar birsey yememissin sana kahvaltida hazirlamis ye diye.

tek sorun cig kofte alip sonra aci sen yiyemezsin demesi.

Kücük yasta evlenmissin ama yapacak birsey yok evlilik boyle bir sey olgunlasman gerek.
Ben genelde yorumlarınızı beğeniyorum sizin ama bu biraz katı geldi .
27 yaşındayım evli de değilim anne olmayı da zaten hayat boyu planlamıyorum.
Ama hamile kalsam bende isterim bi pasta keselim neden olmasın ki , elbette kimsenin çocuğu olmuyor gibi büyük partilere gerek yok ama kutlanilanilir bence.

Ben genelde yorumlarınızı beğeniyorum sizin ama bu biraz katı geldi .
27 yaşındayım evli de değilim anne olmayı da zaten hayat boyu planlamıyorum.
Ama hamile kalsam bende isterim bi pasta keselim neden olmasın ki , elbette kimsenin çocuğu olmuyor gibi büyük partilere gerek yok ama kutlanilanilir bence.

kutlanmadı diye kavga edilmez ama degil mi? Bilmiyorum haklısınız belki de benim hic oyle beklentilerim olmadı cevremde de pastayla kutlayan görmedim.

Adam ilgili alakali olsa, seni o anlamda mutlu etse zaten bi pastanin pesinde dusmezsin diye dusunuyorum.. Gercek anlamda o ilgiyi ve sevgiyi hissedemedigin icin hircinlasiyor ve surekli bi seyler talep ediyorsun.. Belki de instagramda surda burda gordugun seylere imreniyor, yaşın gereği daha filmsel romantik seyler yaşamak istiyorsun.. Adam da kendini bu konuda yeterli gordugunden seni anlamayip sukretmemekle sucluyor.. Bu sekilde nasil uzlaşılır, bilemedim..

Bu adamı anası doldurmuyorsa nickim cordellia değil.

Çok gençsin canım kardeşim. "Gençler hata yapar" diye bir iddiam yok, ne gençler var 30-40 yaşındakilerden daha olgun. Madem bir çocuk sahibi olmaya karar verdin, gerek güvendiğin, saygı duyduğun kişilerle konuşmak olur, gerek kişisel gelişim kitapları olur bir şekilde kendine yatırım yapmanı öneririm nacizane. Çocuk çok büyük sorumluluk. Öyle çatışma sebepleriniz olacak ki bu anlattığın şeye sen bile gülersin. Gözünü korkutmak için söylemiyorum. Kendi stres düzeyini kontrol etmek en başta senin çabana bağlı ne yazık ki. Hem kendin hem bebeğin için olgun davranmaya çalış. Eşin haklı demiyorum. Ama senin bu kadar üzülmen doğru gelmiyor. Eğer ki evliliğinizi anlamsızlaştırmak isteğinde ciddi ise bu bir sorun ama bana o geçici bir lafmış gibi geldi sezgisel olarak.
Kendine karşı şefkatini eksik etme. Sağlıkla...

18 yaşında 7 aylık evli ve hamile misin?
Başına gelen ve gelecek her şeyi hakediyorsun derdim ama içim elvermez, bence alttan al, eğitimsiz,mesleksiz ,kendinden 12 yaş küçük bir çocukla evlenecek kadar özguvensiz ve karaktersiz bir eşin var zaten, umalım da ruh hastası çıkmasın, sen de arka arkaya doğur ki eve iyice bağlansın,mama bez almaktan yoksulluktan çiğ kofte bile yiyemez hale gelsin, 15-16 yıl sonra kızları satıp emekliye ayrılırsınız, belli ki proje bu,hiç bozma,pastayla filan üzme kocişini

Back