- Konu Sahibi monarosa352
-
Israrla pasta aldirmak istemenizin sebebi caninizin cekmesi mi?
Cok sevindik bakin pastayla kutladik demek mi?
Niye sana aldigi cig kofteden yedirmiyor ? Aklina mi gelmedi alirken.Insanin cani ceker ya.
Eşim 29 bn 18
kaçarak evlenmiş18 yaşında böyle evlenirsen olacağı budur,çocuk oyuncağı zannettiniz herhalde evliliği..
Ayrıcana bu evliliğe onay veren aileyede ne desem bilemedim.
Yakın çocuklarınızın başını..
kaçarak evlenmiş
Eşimden izindiz sipariş veremem başıma buyruk değilim hep bn yapıyorum bi kere hazır istedim bn tatlı dille canımın çektiğini kaç defa dedim
Bence evlilikte yaş fark etmez kişi belirli bir olgunluğa geldiyse evlenmeli kardeşim evli ben değilim o benden küçük ama
Bence evlilikte yaş fark etmez kişi belirli bir olgunluğa geldiyse evlenmeli kardeşim evli ben değilim o benden küçük ama
Bencede pastayı evinde malzeme varsa çok rahat yapar bir kadınİnstagramda bir canım kocişim bebişimize pasta almış fotosu eksik kaldı bu sayede, barışınca acil doldurun bu eksiği. 18 yaş evlilik ve çocuk...ah ah
Konu sahibi yazıyı yazdı gitti
Çok var öyle sanki kız çocuk Kendinden değil gibi git kocan okursun yedirsin gözüyle görenlerVer sorumluluğu evlensin ne güzel demi.
Olabilir :) yazarsa anlayacazBarıştılar galiba :))
Bi dahaki kavgada yazar artık
Çok var öyle sanki kız çocuk Kendinden değil gibi git kocan okursun yedirsin gözüyle görenler
Olabilir :) yazarsa anlayacazKız gidip gönlünü alır adamın
Üzülüyorum böyle kaçarak evlenenlere,bir çoğuda mutsuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?