• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Israrla pasta aldirmak istemenizin sebebi caninizin cekmesi mi?

Cok sevindik bakin pastayla kutladik demek mi?

Niye sana aldigi cig kofteden yedirmiyor ? Aklina mi gelmedi alirken.Insanin cani ceker ya.

Ona almamış ki kendine almış çiğ köfteyi. Kadın ondan bişey beklemesin diye de sana sürprizim var bak sana çiğ köfte aldım demiş düşüncesiz adam.

Sen 29 eşin 18 gibi duruyorsunuz ama.
Hiç boşuna bu halinle üzülüp özür falan dileme. Suç sende değil onda. Özür dilemesi gereken de o. Yemeyecek mi yemeyini? Yemesin. Kendin için pişir kendin ye. Yatmayacak mı seninle? Yatmasın yalnız yat. Elbet anlayacak hatasını insansa anlar. Hamile eşi bi pasta istemiş neticesini kaldırıp gidip alsaymış saat kaç olur olsun.
Sen sadece karnındaki miniği düşün onla konuş güzel güzel. Pozitif düşün. Boşver kocanı da. Zamanla düzelir aranız.

pasta pasta diye tutturmaniz normal henuz cocuk doguracak yasta degil pasta parmaklayacak yastasiniz cunku
bu yaşta aceleniz ne anlamiyorumki evlilik cocuk para kavgalari oturun ananizin evinde gezin tozun sevgililerinizle arkadaslarinizla pasta yiyin biraz hayati biraz insanlari taniyin
ergen ergen ekşın ariyosun simdi kocanin evinde pasta muhabbetiyle
senin daha kendi hormonlarin bile tam yerine oturmamis ne cocugu

Eşimden izindiz sipariş veremem başıma buyruk değilim hep bn yapıyorum bi kere hazır istedim bn tatlı dille canımın çektiğini kaç defa dedim

İzınsiz sipariş veremez misin?
Tatlım sen evlilik mi yaptın evlatlık mı alındın?

Sen bir adama sonsuz itaati evlilik mi sanıyorsun?
Üstelik isteklerin o kadar umurunda değil ki telefonu meşgule atıyor.

Benden sana tavsiye bu adamı tatlı dille yolmaya bak. Aksi taktirde şimdi pasta olur, bir dahakine kışın montsuz gezdirir haberin olsun..

Sen bu kafayla nasıl çocuk büyütüp onu topluma yararlı bir birey haline getireceksin acaba? Üstelik bu babayla..

Daha bunun ileride bezi, maması, senede bir kaç defa küçük geldiği için alınması gereken kıyafeti ayakkabısı, oyuncağı var. İşin çok zor..
O yüzden tatlı tatlı yürüt gemini. Çünkü tartışmayı bilmiyorsunuz. Yarın öbür gün çocuk şahit olur bunlara. Yazık olur..

Bence evlilikte yaş fark etmez kişi belirli bir olgunluğa geldiyse evlenmeli kardeşim evli ben değilim o benden küçük ama

Konu sahibi yazıyı yazdı gitti ;)

İnstagramda bir canım kocişim bebişimize pasta almış fotosu eksik kaldı bu sayede, barışınca acil doldurun bu eksiği. 18 yaş evlilik ve çocuk...ah ah
Bencede pastayı evinde malzeme varsa çok rahat yapar bir kadın
Hiç bir şey yapamazsa bisküvileri düzer üzerine puding döker
Ama amaç pasta yemek değil kocişim bebeğimiz kutlamak için pastalar almış yazıp instagrama atmak

Senin zengin kocayi duyunca simdi iyi ki asgari ucretle calisan biriyle evliyim diyorum.. kazandigini veriyor istedigim herseyi alamoyorum ama bak sende alamiyormussun.. ustelik degil markete daha uzaga da yalniz gidebiliyorum... ama bunun sucu sende sen bunlari normal gorur sesini cikarmazsan ezilmeye devM edersin... cok degil 10 sene icinde kocanin yaninda ablasi gibi duracan yasli goruncen uzule uzule.. psikolojin bozulacak... yillarin hic guzel birsey yasamadan gecip gidecek... cok pisman olacan ama zamani geri alamazsin

Back