Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Bende yorum yaptım cıddı cıddı. 18 yasindasın esin 29. Yenı evlısın bu evlılıkte emek yok sevgı yok hiç birsey yok ama en son olması gereken bebek var. Allah nasıp etmis bari bundan sonra anne baba olun. Adam ıkı tane cocuga bakmak zorunda kalmasın

Ohoooo.. Isteklerin bitmiyor demis way way, daha aşermelerin olucak.daha neler isteyeceksin.
Kusura bakmasin ama cocugu yapmayi dusunduyse, herseyi goze almis olmasi lazim

18 yaşında olgunluğa erişemez daha,yaşı zaten çok küçük üstelikte kaçmış eşine evlenmişler.
Evlendiğim de lisansını tamamlamış. Çalışmış 24 yaşında bir kızdım. Eşimle okulda tanıştık evlendik. Halamlar falan çocuk gelin mi olacaksın sen. Nasıl idare edeceksin dediklerinde bunlar neyden bahsediyor diye düşünmüştüm hep. Ama şimdi o zaman ki aklıma bakıyorum da cidden çocukmuşum, çocukmuşuz. Tartışmalarımız herşeyimiz ile. O yüzden de 18 yaşında ki "çocuk" ben büyüdüm demesin.

Kız adama kaçmış.

Suratima tukurdu kismina kadar hadi hayirlisi diyordum ama bebege acidim su an. Bencil,evlendigine pisman,kacmaya sebep arayan bir adam ve dizilerdeki hayati yasamak isteyen anne adayi.Konu sahibi esiniz sizi bir kez uyarmis. Bundan sonra istedigi gibi davranmazsaniz siddet ve ayrilik kapida. Bebeginizi dusunerek adim atin.Baba olmayacak bir adam var karsinizda.

Olumlu birşey söylemek isterdim ama mümkün değil, daha çekeceğin geride... Kaçıp evlenen ve mutlu olan (en azından benim çevremde) yok. Şimdi birde psikolojisi bozuk mutsuz bir çocuk yetiştireceksiniz. Bebeğe çok üzüldüm.

Reactions: 000
Dışarda satılan çiğ köfte sadece bulgur değil hanımefendi,pek çok yerde içine et bulyon ve çin tozu konuluyor.sadece etten dolayı değil bu maddelerden ötürüde etli etsiz çiğ köfte gebelik boyunca yasak.hele de konu sahibi gibi organ gelişiminin en önemli olduğu 1 .trimesterda.ama siz evde hijyenik koşullarda yaptığınız etsiz çiğ köftenizi pekalada yiyebilirsiniz lakin dışarda satılanların hepsinin içine ne girdiğini nerden biliyorsunuz?lütfen doğru bilgiler edininiz.

Pastadan gelinen nokta ilişkinin ne kadar zayıf temeller üzerine kurulu oldugunu gösteriyo

Reactions: 000
Evde neden Türk filmi çekiyorsunuz

Ne okudum ben böyle

Madem pastane eve çok yakın siz alsaydınız.
Ne yani bu kadar tantana?
Ancak hamile ese yapılan bu muamele de iyi değil elbette.
Al birini vur ötekine tadında bir konu olmuş.

Benim eşim gibi eşiniz her yaptığı şeyi yüzünüze vuruyo demi? Bugün evlilik yıldönümümüz 3.yılımız bir çöp görmedim ki zaten asla özel gün nedir bilmez batılmşşş ona göre. Bende alıştım artık benim için bi şeyler yapsın diye uğraşmıyorum. Ve eşimin hala çocuk oldugunu düşünüyorum gerçekten çocuk gibi. En ufak şeyi büyümekte üstüne tanımam defalarca canım bişey çekti evimize yakın oldugu halde almadı aynen sizin ki gibi gece kalkar sigarasını alır hiç üşenmez.acaba sevgisizlik mi bu? Neden olur?

Madem pastane eve çok yakın siz alsaydınız.
Ne yani bu kadar tantana?
Ancak hamile ese yapılan bu muamele de iyi değil elbette.
Al birini vur ötekine tadında bir konu olmuş.
Kız kocasından izin almadan markete gidemiyormuş yalnız. Maddi özgürlüğü de yok.

Malesef ki sevgisizlik

18 yaş tam çılgın bir yaştır,kimsede kalkıp evet evlenebilir demesin bir zahmet.
Siz bunun farkına varmışsınız ne güzel.
Biz bile kızımızın evleneceği zaman 27 yaşındaydı düşünün .

şurda yorumları okuyorumda bekara karı boşamak ne kadar kolay.
kimi demiş ne diye evlendin kimi demiş rezalet çık git kendin al kimi demiş çocuk gibisin
kız diyorki çıkamıyorum aldırmıyor maddi özgürlüğüm yok belliki adam bulmuş çocuk yaşta eşi
parmağında istediği gibi oynatıp boşamakla korkutup sindiriyor.
konu sahibi seni anlıyorum benim ilk evliliğimde böyleydi birgün işten geldiğinde çöp dökerken gördü
diye 1 ay bana küsmüştü.çöpe dökme ben gider atarım demişti.ben o zaman 26 yasındaydım çok zor.
Allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın.
ama lütfen kendini ezdirme haklı olduğun yerde kendini sonuna kadar savun gerekirse boşasın
hiç korkma böyle yaşamaktansa kendi kişiliğinden ödün vermeden yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…