Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Yahu en uçlara kadar gitmişsiniz sonra da çirkinleşmişsiniz. Adam illallah diyecek kadar siz daha önceden ne yaşadınız. Bu belli ki bir birikim, sırf pasta ile olacak hadise değil adamda bir bıkkınlık var yada lama gibi yüze tükürmeyi seviyor bilemedim
Yok sevinmedi yok memnun olmadı yok pasta almadı yok yemek yemeyip kendini acındırma, yok sancı çekme falan bu hareketlere girmeniz de hayret birşey tabi ayy sürekli şikayet benim içim şişti, ama lamalık yapmayaydı iyiydi

Üzücü maalesef ben artık hemcinslerimi anlayamıyorum.
Bende anlamıyorum.
Maddiyat için her şeye katlananları anlayamıyorum.
İşte adam zengin olsun ne olursa olsun dersen böyle olur.
O adam suratına para da fırlatır, yüzüne de tükürür.
Çok üzücü tamam maddiyat önemli inkar etmiyorum da böyle bir adamla sürekli aşağılanarak yaşayacak kadar önemli mi?
Önceki konusunda konu sahibine biraz bekle evliliğin düzelsin diye kaç üye yazdı.Hiç umursamamış.
Artık yaşayarak öğrenecek.

Yazık çok yazık.

çünkü ona göre tek sorun kaynanası, eşi mükemmel.

biraz okudum yazdığı mesajları. pazar giderken bunun payını da kyınvalidesine veriyolarmış. sebep de büyük varken küçük para harcamasın diye. bu da sanıyor ki beni koruyolar.

Ayy bence isteğiniz az bile ben hamile kalsam lüks yerlerde kutlamak isterdim siz sadece 50 liralık pasta istemişsiniz. Ayrıca aynı yastayiz nasıl anne olucaksin ya yaşıtlarınla gezip eglenmek, gençliğini yaşamak varken eve yetişkin ve umutsuz ev kadını gibi sıkışıp kalmışsın. halbuki hayatının baharindasin ama evli barkli kadın konumundasin, çok tuhaf geldi bana şu an. asla küçümsemiyorum ama bu duruma düştüğün içi gerçekten çok üzüldüm, umuyorum hayatın düzelir...

Yahu pazar parası verilmez mi!
Yani canı brokoli istese kayınvalidesi brokoli neymiş ben öyle sebze bilmem dediği için alınmayacak mı!
Bir de bu aileye torun verecek.
Amanın ya.
Demek ki eşinin neden 18 yaşında konu sahibi ile neden evlendiği belli oldu.
Tabi kendi yaşıtı 26-29 yaşındaki kadınlar özgüvenli olur, öz saygısı vardır.Öyle eşi suratına tükürünce gidip bir de Yarabbi şükür deyip özür dilemez.Yalvarmaz.
Adam işi biliyor bir de ağlamış ya kurnaz adam.

Normal bir eş hamile olup olmamanız farketmez, birşey isteyince eğer almadan unutup gelmişse unuttum kusura bakma der. Size karşı tahammülü yok gibi. Hamilesiniz üzülmenizi istemem ama normal zaman da bu davranışların sizi kırdığını konuşmalısınız

Bide Buna gözü açılmamış kız bulma diyorlar

sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi
500tl para attı önüme
uzatmayalım lütfen dedim, boşanalım mı dedi
14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi
suratıma tükürdü
ne istiosun bnden dedi

@18Yngc sadece onurlu ol ve sana bu kadar ağır konuşan bir adamdan bir daha asla birşey isteme...kocam diye, karnımdaki çocuğun babası diye birşeyler istemeyi bırak....

biz buradan anladıkta senin iki fabrikası var diye bu adama kaçtığını.... maaalesef eşinde seni paragöz görüyor farkında mısın

Aşağı inip pasta alıp sen kutlasaydın keşke ben herşeyi eşinden beklemem yani bende hamileydim canım çekti kestane şekeri biraz da eşim ne tepki verecek diye merak ettim çıktı aradı bulamadı ama ben hayatı zehir etmedim adama bi kaç gün sonra almış gelmiş sağolsun bi pasta için ne çok olay yaşamışsınız

Ne demeye 18 yasinda evlendin? ne demeye ustune hamile kaldin?? Surda 10kez yazildi cizildi senin icin kizim onceki konularinda, hic mi kulagina girmedi???
Ohooo bu kız kazara bile hamile kalmamış
7 aydan beri çabalıyormuş
Geçen konusunda da eşinin markete gitmesine izin vermemesini çatır çatır savunuyordu
Ne diyeyim bilemiyorum ama çok üzgünüm
Evlenmeyi gelinlik romantik film madam Coco nevresim zannetmekten ileri geliyor sanırom

Üstüme iyilik sağlık.
Bir haksız ancak bu kadar haklı çıkarabilirdi kendini.
Eşin olacak adamdan korkulur. dikkat et!

Sigaraları münasip bir yerine sokup, pasta almaya gitmedin hamile
karın için ama ciğerlerin bitsin diye sigara peşine gidersin demek yeterliydi.

Ama senin kocan yine üste çıkardı eminim.
Anam ne sinsi.. Allah kolaylık versin sana.

Uzun yazıyı okuyamama gibi sorunum var kusura bakma. Ama bu ne biçim bi herif. Napmışsın ki?! İnsanız birşeyler canımız çekebilir. -ki isteğin makul. Sen hamileyken gereksiz yere strese sokması cidden hoş değil. Ama nolursa olsun ne dersek diyelim bu onun durumunu değiştirmez. Senin bu kırgınlığın değişmez o yüzden üzerine yorum yapmıcam fazla.

1. Evliliğin başından beri böyle miydi? Böyleyse eşinin sana sorduğunu soruyorum. Başına saksı falan mı düştü ondan çocuk yaptın?
  2. Adam ilk kez mi baba oluyo? Aşşırı aşşırı babalık stresi geçiriyo olabilir. Sen üzerine gelmiş olabilirsin o patlamış olabilir
  3. Neden biz kadınların çoğu molozdan elmas olmasını bekliyoruz?

Yoo adam kendini gizleyip manipülasyonla bile uğraşmıyor direkt ben buyum diyor
Üzerine düşen özürler dileyen gurursuz a peşinden giden konu sahibi

Yoo adam kendini gizleyip manipülasyonla bile uğraşmıyor direkt ben buyum diyor
Üzerine düşen özürler dileyen gurursuz a peşinden giden konu sahibi

Zaten ona şaşırdım.

Herif ustalıkla bunu başarmış.
Bir sürü hatalı davranışı var.
Sarılan, özür dileyen, ayrı yatacak diye korkan kadın..

Nasıl iş anlamadım.
Büyük beceri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…