• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Zaten ona şaşırdım.

Herif ustalıkla bunu başarmış.
Bir sürü hatalı davranışı var.
Sarılan, özür dileyen, ayrı yatacak diye korkan kadın..

Nasıl iş anlamadım.
Büyük beceri.
Beceri yokki bende demin okudum
Konu sahibini ailesi evlendirmemiş iş kaçarak evlenmiş bu adamla
Ve iki fabrikası var zengin gibi sebepleri var
18 yaşında evlenmiş okul yok iş yok arkada aile yok tabiki adam at koşturur kadın peki kocacım der oturur

Beceri yokki bende demin okudum
Konu sahibini ailesi evlendirmemiş iş kaçarak evlenmiş bu adamla
Ve iki fabrikası var zengin gibi sebepleri var
18 yaşında evlenmiş okul yok iş yok arkada aile yok tabiki adam at koşturur kadın peki kocacım der oturur

Evet muhtemelen arkası, işi yok bana mahkum diye bu haller.
Ama ne olursa olsun artık hamile.
İnsan bebeğin hatrına daha kibar davranır.

Zengin diye suratına para savurmuş bir de.
Koca dediğin şey pek de güzel değildir.
Atlaya atlaya gitmeyin deyince bozuluyor genç kızlar..:işsiz:

Yahu kadın kocasından alt tarafi bi pasta istemiş.yorumlari hayretle okudum,cok simariklik yapmissin yemeyiver pasta,tek hamile kalan sen degilsin bilmem ne !! Kadın düşmanları mübarek.

Konu sahibinin eski konularini bilmiyorum okumadim.kocasindan pasta istemesi veya caninin istedigini almasini istemesi kadar dogal birşey yok.bunun nesi simariklik???

@18Yngc canım cok genc yasta evlenmissin.simdi ne desek bi kulağından girip öbüründen cikacak.ama boyle bir adamla evlilik yürümez.karisina bi pasta bile almayan adam,bilemiyorum yarin öbür gun çocuğuna esya kıyafet alir mi muamma.çünkü cok okudum burada böyle konulari.ayrica hamileyken istedigin kadar aci yiyebilirsin.sana yedirmemek icin bir bahane bulmus serefsiz.pis ınsan.insan bile degil böyleleri..ben bütün hamileligimi aci biber yiyerek gecirdim.en cok canim acı istedi ve yedim hiçbirşey olmaz ondan merak etme ;)

Para için evlenirseniz olucağı bu.
O tükürüğe rağmen o evde duruyorsunuz ya helal olsun.
Bu resmen gurursuzluk.
Adam da parası için evlendiğinizi biliyor bu yüzden size tahamül edemiyor.

Yahu kadın kocasından alt tarafi bi pasta istemiş.yorumlari hayretle okudum,cok simariklik yapmissin yemeyiver pasta,tek hamile kalan sen degilsin bilmem ne !! Kadın düşmanları mübarek.

Konu sahibinin eski konularini bilmiyorum okumadim.kocasindan pasta istemesi veya caninin istedigini almasini istemesi kadar dogal birşey yok.bunun nesi simariklik???

@18Yngc canım cok genc yasta evlenmissin.simdi ne desek bi kulağından girip öbüründen cikacak.ama boyle bir adamla evlilik yürümez.karisina bi pasta bile almayan adam,bilemiyorum yarin öbür gun çocuğuna esya kıyafet alir mi muamma.çünkü cok okudum burada böyle konulari.ayrica hamileyken istedigin kadar aci yiyebilirsin.sana yedirmemek icin bir bahane bulmus serefsiz.pis ınsan.insan bile degil böyleleri..ben bütün hamileligimi aci biber yiyerek gecirdim.en cok canim acı istedi ve yedim hiçbirşey olmaz ondan merak etme :KK66:
İnsanların kızdığı nokta;
Konu sahibinin aşırı aşırı aşırı memnuniyetsiz olması. Eşinin sırf 2 fabrikası var diye ona kaçması,sürekli parasal yönden birşeyler istemesi ve para uğruna kendini harcaması.
Kadın memnuniyetsiz,adam da kadının onunla parası için evlendiğini biliyor ve bu yüzden suratına para fırlatıyor. Yaptığını onaylamıyorum,adam da suçsuz ama kadının ondan aşağı kalır yanı yok. Para için evlenenlerin sonu bu oluyor genelde.

Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo
Siz iyi misiniz yaşı 29?
Abartmayın yahu 29 yaş çok genç bir yaş.
Sizin çocuk olduğunuz bu cümlelerinizden belli.

Olur mu?
Kibar davranırsa konu sahibi şımarır...en güzel yöntem tehdit, aşağılama, yüzüne para savurma, olmadı parayı koynuna sokma..

Valla şımarık istemiyorsa 18 lik bebeyi eş yapmayacaktı kendine.
Yetmemiş bir de anne yapıyor şimdi..
Tövbe est..

@18Yngc canım cok genc yasta evlenmissin.simdi ne desek bi kulağından girip öbüründen cikacak.ama boyle bir adamla evlilik yürümez.karisina bi pasta bile almayan adam,bilemiyorum yarin öbür gun çocuğuna esya kıyafet alir mi muamma.çünkü cok okudum burada böyle konulari.ayrica hamileyken istedigin kadar aci yiyebilirsin.sana yedirmemek icin bir bahane bulmus serefsiz.pis ınsan.insan bile degil böyleleri..ben bütün hamileligimi aci biber yiyerek gecirdim.en cok canim acı istedi ve yedim hiçbirşey olmaz ondan merak etme :KK66:

Eski konularını okuyarak yorum yapmanızı tavsiye ediyorum, bakalım hala aynı şeyleri söyleyecek misiniz

• Beğen
Reactions: 000
Kahkaha attım akşam akşam :KK70:
Ben buraya yeni katıldım sayılır. Bi süre sonra böyle şeyleri çok okuyunca sıkılıyorum alaya vuruyorum bişeyleri. Kendileri yazıyolar bana böyle etti şöyle etti diye. Yani haklısınız dememizi bekliyolar. Cevap gayet açık beğenmiyosan bitir. 2244992 2244993
Yani bundan Leonardo Dicaprio olmaz

Para için evlenirseniz olucağı bu.
O tükürüğe rağmen o evde duruyorsunuz ya helal olsun.
Bu resmen gurursuzluk.
Adam da parası için evlendiğinizi biliyor bu yüzden size tahamül edemiyor.
Kaçarak evlenmiş.
Karnında bebeyle lüks bir yaşama veda edip eve dönmesi çok zor görünüyor.

Aslında böyle konularda başta belirtmek lazım genç kızlara.
Kaçarak evlenirseniz zaten kaçtığınız kişi size saygı duymaz. Bıraktığınız ortam ne olursa olsun sonu %95 aynı.

Bile göre şu ortama bebek yapmışsınız ya, size müstahak.
Yazık, olan doğacak garibe olacak.

• Beğen
Reactions: 000
Bide Buna gözü açılmamış kız bulma diyorlar🤐
Bu kadar da gözü açılmamış olmaz ama ya..
Bu bildiğin kendini çiğnetmek..
Adam yüzüne tükürüyor, hakaret ediyor, suratına para atıyor sen gidip yalvarıyorsun af diliyorsun.
Yahu adam zengin de ne oluyor..
Senin yiyeceğin iki dilim pastanın hesabını yapıyor.
Batsın öyle zenginlik..
Adam kıymet vermiyor, sevmiyor acaba gerçeği ne zaman anlayacak..
Bence anladı ama böylesini bulamam diye düşünüyor.
Bence de bulamazsın!
Bu kadar terbiyesiz olan zor bulunur.:KK57:

Back