• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Bu kadarcık şeyden öyle kavga çıkmaz. Kimbilir sen neler dedin, ne nazlar niyazlar yaptın ki kocan da bu kadar tepki verdi. Sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışmayın kendinizi.
Ha olay tamamen böyle ise de adam sorunlu derim.
Ah canım kocasının yanında kıymeti yok..neden diye eski konularına bir bak..

• Beğen
Reactions: 000
Ah canım kocasının yanında kıymeti yok..neden diye eski konularına bir bak..
Öyle mi, eski konularını okumamıştım.
Ama bana yine de hikayede kopukluklar var gibi geldi. 18 yaşında kızlar evliliklerde el üstünde tutulmayıp bekleyip, instagram aşklarına çok özeniyorlar.

• Beğen
Cok dizi izliyosunuz galiba ..gercek hayatta kocalar öle degil
Yinede tam bi öküz müş kocan

18 yaşında evlenen şu kıza bir şey demek istemiyorum ama 29 yaşında bir erkeğin çoluk çocukla evlenip bir de saçma sapan konuşması anlaşılabilir bir şey değil.

Adam olsa çocukla evlenip bir de ondan çocuk yapmazdı. Nasıl bir arızası varsa yaşıtları ile evlenememiş zavallı. 18 yaşındaki bebeyi kandırmış.

Bu zavallım da devamlı özür diler adamın egosunu tavan yapar. En sonunda da kapı önüne konur. Baskın ol biraz ya.

Çiğ köftenin içinde et yok ayrıca daha 4 haftalık hamileyken bir şey olmaz. Bilinçsiz bilinçsiz konuşmalar... o çocuk nasıl bir kişiliğe sahip olacak yazık...

Ayrıca hamile olunca bir şey olmuyor. Hamile hamile demenize gerek yok. Normal insansınız işte.

Çoluk çocuk şımarıklığı ve karaktersiz erkek hödüklüğü birleşince böyle bi evlilik oluyo demek. Daha kendin büyümeden çocuk doğurmaya kalkarsan sonuçları böyle olur.
Biz ne desek en sonunda kocanın paçasına yapışıp affet beni kulun kölen olam diye özür dileyeceksin, o yüzden tavsiye vermeye gerek yok. Allah yardımcınız olsun ikinizin de.

• Beğen
kocanızın tepkileri çok abartı ve görgüsüzce geldi :KK43: çok şey istiyorsunuz derken acaba ne istediniz de bu kadar dolmuş onu da merak ettim

Canım bi kadının da kendine dikkat etmesi gerekir. Ne diye öküz bi adamdan özür dilenir ki? Belli ki daha çok şeyler var. Tek sorun bu olamaz. Allahım hayırlı eş versin
Öyle tabi önceyi bilemeyiz. Amin inşallah

Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Şikâyet konuları çabuk gelmiş.
Ben çocuktan sonra gelir sanıyordum.
Siz böyle devam edin.
Adam haksızken özürler dileyin.
Yanına gidin yalvarın yakarın.
Diğer konunuzda bir sürü kişi tavsiye verdi ama boşuna vermiş.
Kendi düşen ağlamaz.
Sorunlu evliliğe çocuk olursa böyle olur.
Adam sizi zerre sevmiyor.Zerre umursamıyor.

Geçmiş olsun.

Bastan yanlis zaten adamin tavri bir pasta alacan karina ne kadar uzattin paran yoksa canim param yoktu dersin pasta yerine cig kofte getiriyosun sonra acidir yeme diyosun ne enteresan yahu ustune isi bosanmaya kdr getirmek falan

Ya :KK70:

Tamam da bu konuya girmek zorunda mı insanlar

"Vaktini çalma" diyorsunuz ama kız zorla mı tutup okutmuş insanlara

Yapmayın ya, keyfi giriyoruz siteye

Vakit harcamak istemeyen konuyu kapar çıkar yani bu kadar abartmanın lüzmu yok

Ben kapatıp çıkıyorum zaten ama birçok kişi emek verip girip ısrarla birseyleri anlatmaya çalışıyor hatalarının ne kadar ağır sonuçlara mal olacağını bildikleri için uğraşıyorlar ama maalesef arkadaş hep kendi bildiğini okuyor.
Gerçi bir konuda haklısınız bana ne :KK70:
Zamanında en yakın arkadaşlarım benim böyle başımın etini yiyordu ondan birikmiş herhalde sinirlendim bi an :D

Prenses sendromu mu var sizde. Eşiniz dahil tüm insanlıkla anlaşmak için bu illetten kurtulun
Canınız pasta börek bilmem ne çektiğinde kendiniz alın
Tamam eşiniz çok ters davranmış ama bütün gün çalışıyor ediyor yoruluyor onun stresi var üzerinde. Şahsen ben eve yorgun argın gelirken birisi tepeme çıkıp pasta diye 3 kere arasa almam o pastayı
Mutlu evlilik demek karşılıklı anlayış demek. Siz onu anlamıyorsunuz ki o sizi anlasın. Olgun davranın biraz

Ben kapatıp çıkıyorum zaten ama birçok kişi emek verip girip ısrarla birseyleri anlatmaya çalışıyor hatalarının ne kadar ağır sonuçlara mal olacağını bildikleri için uğraşıyorlar ama maalesef arkadaş hep kendi bildiğini okuyor.
Gerçi bir konuda haklısınız bana ne :KK70:
Zamanında en yakın arkadaşlarım benim böyle başımın etini yiyordu ondan birikmiş herhalde sinirlendim bi an :KK70:

Evet insan istiyor ki karşıdakini koruyabileyim, yardım edebileyim

Ama insan yardım almayı istemedikten sonra dünyayı serseniz önüne olmaz, kendisi istemesi lazım maalesef

Şimdiki erkeklerde şunu görüyorum. Yaptıklarını eşlerinin başına kakma. Lokmaları falan saymaya başlamışlar. Çok merak ediyorum sebebini.
Ne yapalım biz de yaptığımız şeyleri onların başına mi kakalım?
Ben de ilk evlendigim zaman yaşadım böyle şeyler. Ara arada yaşıyorum. Mecbursun yapmak zorundasın diyorum hiç gurur yapmıyorum. Eğer ki gurur yapıp alttan alsam biliyorum ki işine gelecek ama gelmesine izin vermiyorum.

Hamilelik sevincini yaşayan bi kadına boşanalım diyen bi adamla mutlu olamayacaksınız malesef

Evet insan istiyor ki karşıdakini koruyabileyim, yardım edebileyim

Ama insan yardım almayı istemedikten sonra dünyayı serseniz önüne olmaz, kendisi istemesi lazım maalesef

Aynen öyle
Herkesin hayatta bir yerden ciddi bir darbe alması gerekiyor sanırım büyüyüp olgunlasabilmek için.. bazen kendisi öğrensin diyebilmek gerekiyor.

Yok yanlış hatırlamıyorsunuz. ‘ Eşim ne zaman kavga etsek boşanmaktan bahsediyor’ diye bi başlık açmıştı. Beni sürekli boşamakla tehdit etmesin onu nasıl memnun edebilirim diyordu. Allah akıl fikir versin. Ne diyim.

• Beğen
Yok okuyamıyoruz galiba. Ben de bulamadım yani. Daha dün konu sahibinin başka bir konusu ilk sayfadaydi da ordan biliyorum. Ya da tamamen karıştırmış da olabilirim:)
Okuyabiliyoruz yeni sürümde de kişinin profiline girip mesajlara giriyorsunuz hemen bul seçeneği var sağda üstte tüm konular yada tüm mesajları seçiyorsunuz hepsi çıkıyor.

Back