- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.410
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Beceri yokki bende demin okudumZaten ona şaşırdım.
Herif ustalıkla bunu başarmış.
Bir sürü hatalı davranışı var.
Sarılan, özür dileyen, ayrı yatacak diye korkan kadın..
Nasıl iş anlamadım.
Büyük beceri.
Beceri yokki bende demin okudum
Konu sahibini ailesi evlendirmemiş iş kaçarak evlenmiş bu adamla
Ve iki fabrikası var zengin gibi sebepleri var
18 yaşında evlenmiş okul yok iş yok arkada aile yok tabiki adam at koşturur kadın peki kocacım der oturur
İnsanların kızdığı nokta;Yahu kadın kocasından alt tarafi bi pasta istemiş.yorumlari hayretle okudum,cok simariklik yapmissin yemeyiver pasta,tek hamile kalan sen degilsin bilmem ne !! Kadın düşmanları mübarek.
Konu sahibinin eski konularini bilmiyorum okumadim.kocasindan pasta istemesi veya caninin istedigini almasini istemesi kadar dogal birşey yok.bunun nesi simariklik???
@18Yngc canım cok genc yasta evlenmissin.simdi ne desek bi kulağından girip öbüründen cikacak.ama boyle bir adamla evlilik yürümez.karisina bi pasta bile almayan adam,bilemiyorum yarin öbür gun çocuğuna esya kıyafet alir mi muamma.çünkü cok okudum burada böyle konulari.ayrica hamileyken istedigin kadar aci yiyebilirsin.sana yedirmemek icin bir bahane bulmus serefsiz.pis ınsan.insan bile degil böyleleri..ben bütün hamileligimi aci biber yiyerek gecirdim.en cok canim acı istedi ve yedim hiçbirşey olmaz ondan merak etme
Siz iyi misiniz yaşı 29?Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo
Olur mu?İnsan bebeğin hatrına daha kibar davranır.
Kahkaha attım akşam akşamNeden biz kadınların çoğu molozdan elmas olmasını bekliyoruz?
Olur mu?
Kibar davranırsa konu sahibi şımarır...en güzel yöntem tehdit, aşağılama, yüzüne para savurma, olmadı parayı koynuna sokma..
Yahu kadın kocasından alt tarafi bi pasta istemiş.yorumlari hayretle okudum,cok simariklik yapmissin yemeyiver pasta,tek hamile kalan sen degilsin bilmem ne !! Kadın düşmanları mübarek.
Konu sahibinin eski konularini bilmiyorum okumadim.kocasindan pasta istemesi veya caninin istedigini almasini istemesi kadar dogal birşey yok.bunun nesi simariklik???
@18Yngc canım cok genc yasta evlenmissin.simdi ne desek bi kulağından girip öbüründen cikacak.ama boyle bir adamla evlilik yürümez.karisina bi pasta bile almayan adam,bilemiyorum yarin öbür gun çocuğuna esya kıyafet alir mi muamma.çünkü cok okudum burada böyle konulari.ayrica hamileyken istedigin kadar aci yiyebilirsin.sana yedirmemek icin bir bahane bulmus serefsiz.pis ınsan.insan bile degil böyleleri..ben bütün hamileligimi aci biber yiyerek gecirdim.en cok canim acı istedi ve yedim hiçbirşey olmaz ondan merak etme
Sanırım sizde eski konuları bilmiyorsunuz, adam boşanmak istiyor, konu sahibi kocama nasıl yaranirim diye konu açıyorValla şımarık istemiyorsa 18 lik bebeyi eş yapmayacaktı kendine.
Yetmemiş bir de anne yapıyor şimdi..
Tövbe est..
Ben buraya yeni katıldım sayılır. Bi süre sonra böyle şeyleri çok okuyunca sıkılıyorum alaya vuruyorum bişeyleri. Kendileri yazıyolar bana böyle etti şöyle etti diye. Yani haklısınız dememizi bekliyolar. Cevap gayet açık beğenmiyosan bitir.Kahkaha attım akşam akşam
Sanırım sizde eski konuları bilmiyorsunuz, adam boşanmak istiyor, konu sahibi kocama nasıl yaranirim diye konu açıyor
Konu sahibi 7 aydır nasıl hamile kalırım diye araştırmadığı yapmadığı kalmamışBoşanmak mı istiyor?
Madem öyle neden korunmasız ilişki ile hamile bırakmış kadını?
Ouv, çocuk falan dedik ama resmen yer yapmış kendine zengin kocayı elinden kaçırmamak için. Hayretler içerisindeyim.Konu sahibi 7 aydır nasıl hamile kalırım diye araştırmadığı yapmadığı kalmamış
Kaçarak evlenmiş.Para için evlenirseniz olucağı bu.
O tükürüğe rağmen o evde duruyorsunuz ya helal olsun.
Bu resmen gurursuzluk.
Adam da parası için evlendiğinizi biliyor bu yüzden size tahamül edemiyor.
Benimkinden bile umut var haBen buraya yeni katıldım sayılır. Bi süre sonra böyle şeyleri çok okuyunca sıkılıyorum alaya vuruyorum bişeyleri. Kendileri yazıyolar bana böyle etti şöyle etti diye. Yani haklısınız dememizi bekliyolar. Cevap gayet açık beğenmiyosan bitir.Eki Görüntüle 2244992 Eki Görüntüle 2244993
Yani bundan Leonardo Dicaprio olmaz
Bu kadar da gözü açılmamış olmaz ama ya..Bide Buna gözü açılmamış kız bulma diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?