Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Eski konularina baktimda cok uzuldum senin icin bu yasta bu kadar yuk agir sana. Ailenden kacarkende doluya tutulmussun ne yazikki

30 yaşında olup da 18 yaşında kızla evlenen adamdan ne bekliyordunuz ki... Bildiğiniz çocuk gelin... Bebeğe çok üzüldüm.
Konu sahibini ailesi vermemiş.
Adam zengin diye (2 fabrikası var) kaçmış.
Yani sebepler tamamen duygusal..
Şimdi de dövünüyor.
Ben konu sahibinin ailesine çok üzüldüm.
Adam zengin kaçayım demiş galiba.
Önce adamın karakterine bakmalıydı.
Önceki konulara bir bakın tam ibretlik.
Adam markete bile göndermiyor.
Sürekli boşanalım diyor.
Ama konu sahibine göre mükemmel koca.

Ahh para neleri sineye çektiriyorsun..

Son düzenleme:
Koca tam bir öküz, 14 şubatta aldığı hediyeyi fiyatını söyleyerek başa kakacak kadar da görgüsüz. Pasta istemesi kızın hamilelik tribi olabilir, instagrama koymak için bile istemiş olsa gönlü olsun diye alinabilirdi alt tarafı pasta sonuçta. 2 kisiye yetecek minik bir pasta almak çok zor olmasa gerek. Biraz merhameti olan insan bu kadar ufak bir istek için hamile eşinin kalbini kırmaz.

Sen niye gönlünü alacakmışsın onu anlamadım?
Hamile bir kadına hayvan gibi davranan kocan!! Bırak o senin gönlünü alsın sende buraya kocamı nasil affedeceğim diye konu aç.

O ittikçe sen böyle sarılmaya alttan almaya devam et.. kaybetme korkunu iliklerine kadar hissettir.. daha çok çekeceğin günler olur. Bugünlerine şükür edersin!

Adam blörf yapıyor.. biliyor atsada geri geleceksin. Seni aklınca dize getiriyor.

Bak anne oluyorsun artık! Biraz güçlü karakter ol artık..! Boşanacağım mı diyor yolun açık olsun demesini bil. Yoksa her kucuk kavgada seni bununla tehtit eder!
Ona muhtaç olduğunu belli etme bu kadar.. sana bunu bunu yaptım mı diyor? Yapacaksın tabi!
Adam değil misin bakacaksın kendine güvenmiyorsan evlenmeyecektin bunlarla övünme de!

Ben senin yerinde olsam ailene söyle mi dedi açarım hemen aileme teli bundan sonrasını o düşünürdü. Siniri geçince süt dökmüş kediye dönünce kendi millete rezil olurdu.

Yanlış anlama konu sahibi yuva koc dediğin böyle olmaz. Yuvam yıkılmasın diye alttan alma.. yuvayı iki kişi tutar bir kişinin itelemesiyle orası yuva olmaz.

O bu şu bilmem herkes bişeyler yazmış hepsi doğru . ben şeyi merak ettim senin boğazından bıktım diyen adam hamilelikte alınan kiloları hesaplarsa yüreğine iner

18 yaşında hamile kalınca böyle oluyor demek ki. Adamı dört beş kere aramak yerine size çok yakın olan pastanelere gidip kendiniz alın pastanızı.

Aralarda gördüm evdeki kalas da 29 yaşında imiş. Zeka yaşı 5 sanırım. Duvar yumrukluyor sonra ağlıyor, sonra koynuna beş yüz TL atıyor falan ahshjs. Şaka gibi adam. Valla kardeş ne desem bilemedim. Ben 28 yaşında hamile kaldım hiç böyle kavgalar etmedik. Ben işten gelirken alırdım canım bir şey çekince.

Nasıl yapacak ki
Hem evden kaçmış hem kendi parası yok
Adam da farkında tabii bunun

Yorumlarda konu sahibi, canınız ne çekiyorsa dışarıdan sipariş etseydiniz diyenlere cevap olarak; öyle kendim sipariş verirsem başına buyruk olurum demiş. Yani aslında boşa yazıyoruz öneri içeren yorumları, eşini yüzde yüz itaat edilmesi gereken kişi olarak görüyor yada eşi sürekli bunu empoze ettiği için doğru olanı o zannediyor.

Yaşayacağı hayat için onun adına üzüldüm. En azından doğacak evladı için kendine değer vermeyi öğrenebilse.

Ne bileyim ben de bunu anlamıyorum. Erkek bir şey isteyip yapmayınca aaaaa ama evlilikte kadın fedakar olmalı sen hatalısın, kadın bir şey isteyince isteyemezsin istemeseymişsin iyiymiş. Yani kız sadece pasta istemiş başka bir şey istememiş ki? Ayrıca da en doğal hakkı bir şey istemek. Sorun adamda. Tamam o yaştaki erkekler her şeyi kaldıramıyor ama bu kızcağızın (benden küçüksün buna ayrıca üzülüyorum ne acelen vardı ) da kocasından böyle ufak tefek şeyler istemeye hakkı var.
Erkek arkadaşım da böyle benim. Çıkıp gezelim derim asla gidilmez. Bazen dediği bir şeyi yapamam “kendimi düzeltene” kadar konuşmaz.
Tamam başını yeme adamın ama isteklerini söyle. Annem derdi ki “Sen başkası adına düşünme. İsteklerini dile getir, şimdi karşı taraf düşünsün çünkü söylemezsen karşı taraf anlayamaz.”

Üzücü maalesef ben artık hemcinslerimi anlayamıyorum.

Naptın ablacım ya kim evlendirdi sizi? Okula gideceğin yaşta çocuk yaparsan böyle olur. Hadi erken evlendin neden hemen bebek neden? Bence bir şekilde oku ve meslek sahibi olmaya çalış yoksa daha çok ezilirsin.
Bu arada çok yaş farkınız var senim kaygıların ona çok çocukca geliyor muhtemelen sorun burada. Eşinin kadına değer veren cinsten olduğunu hiç sanmıyorum. Onun da karakteri daha oturmamış

Bu yaş konusuna niye bu kadar taktınız anlamıyorum.
Eşiniz hepi topu 29 yaşında gencecik adam.
Onun yaşı evli olmak için de uygun ama siz evli olacak yaşta değilsiniz.
Eşim benden 8 yaş büyük.
O 53 ben 45 yaşındayız,hiç de içimiz geçmiş filan değil,gayet güzel de anlaşıyoruz.
Sizde evlilik yürütecek olgunluk yok kaldı ki çocuk büyüteceksiniz.
Eşiniz de kaba,görgüsüz ve yontulmamış biri.
Doğacak çocuğa üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…