- Konu Sahibi monarosa352
-
Konu sahibini ailesi vermemiş.30 yaşında olup da 18 yaşında kızla evlenen adamdan ne bekliyordunuz ki... Bildiğiniz çocuk gelin... Bebeğe çok üzüldüm.
Sen de yeseydin yoo dokunmaz diyip. Bi pasta alamamışSüprizle alakası yok düşüncesiz kendini düşünen bencil sana süpriz çiğ köfte aldım diyo ama yedirmiyo bari bni sevindirmek için bi tatlı alsın istedim
Yorumlarin%75 okudum..
Bütün yorumlarda çiğ köfte ,pasta bilinç altıma işledi acayip canim çekti şuan..
Sen niye gönlünü alacakmışsın onu anlamadım?
Hamile bir kadına hayvan gibi davranan kocan!! Bırak o senin gönlünü alsın sende buraya kocamı nasil affedeceğim diye konu aç.
O ittikçe sen böyle sarılmaya alttan almaya devam et.. kaybetme korkunu iliklerine kadar hissettir.. daha çok çekeceğin günler olur. Bugünlerine şükür edersin!
Adam blörf yapıyor.. biliyor atsada geri geleceksin. Seni aklınca dize getiriyor.
Bak anne oluyorsun artık! Biraz güçlü karakter ol artık..! Boşanacağım mı diyor yolun açık olsun demesini bil. Yoksa her kucuk kavgada seni bununla tehtit eder!
Ona muhtaç olduğunu belli etme bu kadar.. sana bunu bunu yaptım mı diyor? Yapacaksın tabi!
Adam değil misin bakacaksın kendine güvenmiyorsan evlenmeyecektin bunlarla övünme de!
Ben senin yerinde olsam ailene söyle mi dedi açarım hemen aileme teli bundan sonrasını o düşünürdü. Siniri geçince süt dökmüş kediye dönünce kendi millete rezil olurdu.
Yanlış anlama konu sahibi yuva koc dediğin böyle olmaz. Yuvam yıkılmasın diye alttan alma.. yuvayı iki kişi tutar bir kişinin itelemesiyle orası yuva olmaz.
Eşim 29 bn 18
Üzücü maalesef ben artık hemcinslerimi anlayamıyorum.Konu sahibini ailesi vermemiş.
Adam zengin diye (2 fabrikası var) kaçmış.
Yani sebepler tamamen duygusal..
Şimdi de dövünüyor.
Ben konu sahibinin ailesine çok üzüldüm.
Adam zengin kaçayım demiş galiba.
Önce adamın karakterine bakmalıydı.
Önceki konulara bir bakın tam ibretlik.
Adam markete bile göndermiyor.
Sürekli boşanalım diyor.
Ama konu sahibine göre mükemmel koca.
Ahh para neleri sineye çektiriyorsun..
Naptın ablacım ya kim evlendirdi sizi? Okula gideceğin yaşta çocuk yaparsan böyle olur. Hadi erken evlendin neden hemen bebek neden? Bence bir şekilde oku ve meslek sahibi olmaya çalış yoksa daha çok ezilirsin.Eşim 29 bn 18
Bu yaş konusuna niye bu kadar taktınız anlamıyorum.Bnada böyle dedi ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin dedi düşüncesiz bencil davranıyo yaş garkımız var bn gencim ince fikirler bnim daha çok aklıma geliyo ama onun ruhu ölmüş resmen yaşı büyük olduğu gibi yaşından büyük davranıyo
Aynısı sizde de mi oldu. Bende kendimi yalnız hissediyordum hahahah. Ne pastaydı arkadaşYorumlarin%75 okudum..
Bütün yorumlarda çiğ köfte ,pasta bilinç altıma işledi acayip canim çekti şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?