Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Kızlar bnde 4 haftalık gebeyim ve 4 gündür kahve rengi akıntım geliyor bazen cok az bazen 3 4 damla wc ye gidip onu görmek istemiyorum artık bnde Progestan kullanıyorum ama gene de korkuyorum sizin lekelerinizde küçük et oluyor muydu bnde bagzen oluyor.
Et mi pıhtım ı canım. , bak bu lekelenmeler genelde iyiye alamet olmuyor canım gözün korkmasında o yüzden dra git mutlaka birde sağlıksız gebelikse kendini atıyor o yüzden gelişimine kalp atimi na iyice baktır banada progestan verdiler bir dr kullanamana gerek yok dedi kendini atacak dedi.he bu arada bu lekelenmeler embriyo yerleşimce de oluyor bende de ilk önce öyle olmuştu bilgin olsun.normal de olabilir..ama kanamaa varsa çok ii bir doktora gitmen senin için en iyisi...canım. korkma Allahın izjiyle birşey olmaz inşallah.

Et mi pıhtım ı canım. , bak bu lekelenmeler genelde iyiye alamet olmuyor canım gözün korkmasında o yüzden dra git mutlaka birde sağlıksız gebelikse kendini atıyor o yüzden gelişimine kalp atimi na iyice baktır banada progestan verdiler bir dr kullanamana gerek yok dedi kendini atacak dedi.he bu arada bu lekelenmeler embriyo yerleşimce de oluyor bende de ilk önce öyle olmuştu bilgin olsun.normal de olabilir..ama kanamaa varsa çok ii bir doktora gitmen senin için en iyisi...canım. korkma Allahın izjiyle birşey olmaz inşallah.
pıhtı gibi ama az az rengi kahve doktora gittim olur dedi şimdi özele randevü aldım oda hafta ya p.tesi ye verdi yatıyorum biata leke gitti şimdi gene başladı cok kafama takıyorum nasıl olursa korkmalıyım.

pıhtı gibi ama az az rengi kahve doktora gittim olur dedi şimdi özele randevü aldım oda hafta ya p.tesi ye verdi yatıyorum biata leke gitti şimdi gene başladı cok kafama takıyorum nasıl olursa korkmalıyım.
Bide benim değerlerim ilk 53.56 çıktı 2 gün sonra doktor tekrar yaptır 2 katına çıkması lazım dedi 187.65 çıktı bana dört haftalıksın dedi arkadaşlarım ama devletteki doktor 2 hafta sonra gel ultrasonla gel bakalım dedi bnde özelden aldım 1 hafta sonra gidicem acaba gözükür mü kese.

Kızlar bnde 4 haftalık gebeyim ve 4 gündür kahve rengi akıntım geliyor bazen cok az bazen 3 4 damla wc ye gidip onu görmek istemiyorum artık bnde Progestan kullanıyorum ama gene de korkuyorum sizin lekelerinizde küçük et oluyor muydu bnde bagzen oluyor.

Kizima hamileyken dort boyunca kanmam ildu veheray bir kac parca et dusuyordu cok sukur bebegm saglkla dogdu

Ben ce o kadar bekleme derim ben ...canım bu doktorlar çok bekletiyorlar. . . Gelişimi nasıl acaba . Bence embriyo da oturuyor olabilir ya . Gerçi da ha yenisin ama herşeyi göze almak ta lazım kesen 4000 lerde görünür demişti doktor bana.idrara sıkışık git hatta daha net sonüç alırsın canım. Üzülme korkma bende senin gibiydim kötüyü çağıra çağıra okuya okuya dusuk yaptim. Ve çok zor bir durum cidden canım. Allah tamamına erdirir umarım

Yeni olduğum için kese gözükmüyor bn en iyi bu pazartesi bi gidiyim aslında doktora gidip kötü sonuç almaya hiç hazır bile değilim kadın olmak cok zor gerçekten

İnsallah bende kucağıma alırım allahım evlateınıza sağlık versin. Bn bu lekelenmeler yüzünden cok stres yapıyorum.

Insallah cnm eger kizmizi kan geldiyse hic durma hastaye acile git..eger kahverengyse eski kanamadir moralini bozma.

Anladım benim de mide bulantım Yok kahve rengi lekelere de alışmaya çalışıcam kırmızı olursa kötü olan diye okudum hep .

X