Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Okadar ağrın varsa git başka doktora kuzum hemem

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Benim ilk bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu. Sık sık gidiyordum doktora kanamam olduğu için. En son ne zaman gittin? Eger o doktor kabul etmezse git başka hastanenin aciline hemen. Dayanamiyorum çok ağrım var de

İyi aksamlar herkede 2 hafta geriden gelen bi hamilelik yasiyorum suan 6 haftalik 2 gundur kirmizi- kahve akinti var progestoran kullanmam yasak benim doktorda jelini verdi ama henuz alamadim birde dusuktehditi varsa pek etkili olmadigini soyleyen doktorlar var hem benim durumumdan dolayi korkum var birde bunu duydum varmibu durumu yasayan acaba?

İyi aksamlar herkede 2 hafta geriden gelen bi hamilelik yasiyorum suan 6 haftalik 2 gundur kirmizi- kahve akinti var progestoran kullanmam yasak benim doktorda jelini verdi ama henuz alamadim birde dusuktehditi varsa pek etkili olmadigini soyleyen doktorlar var hem benim durumumdan dolayi korkum var birde bunu duydum varmibu durumu yasayan acaba?

Gecen yil benimde bebegim buyumuyor ff u ve kalp atisida yok kucuk oldugndan..once acik kahverengi akinti s po nraki gunde kanamam oldu..doktor ted ilav vermedi bu haftalarda dusugu engelleyemiyorlarms anormaillik varsa bebek dusuyordur saglikliysa zaten tutunur dediler dort bes gun surdu dusmesi cok zor Allah hepimzn evlatlarni korosn

Gecen yil benimde bebegim buyumuyor ff u ve kalp atisida yok kucuk oldugndan..once acik kahverengi akinti s po nraki gunde kanamam oldu..doktor ted ilav vermedi bu haftalarda dusugu engelleyemiyorlarms anormaillik varsa bebek dusuyordur saglikliysa zaten tutunur dediler dort bes gun surdu dusmesi cok zor Allah hepimzn evlatlarni korosn
Aynen dusecekse zaten dusuyor progestoranin yasak olmasindan korkuyorum kullanmaya zaten ara ara kahve ara ara kirmizi oluyor bakalim gidisat nolur hayirlisi

Ben

Tamamını attınİzmı acaba kaç gün sürdü.

Kahverengi akintinin baslamasiyla dusmesi yaklasik bes alti gn surdu.dustukten sonra kanamam bi hafta surdu
Ya bende düşük yaptım da ilerlemeyen gebelikti 6 haftalıkti .düşerken çok ama çok kuvvetli ağrı yaşadım Bn. İki parca dusurdum dün dra gittim. Acilden ağrım oldu yine rahim duvarı kalın hala dedi parça kalmış olabilir kurtaj gerekebilir falan dedi.bende vajinismus var alttane baktirmaya korkuyorum ne yapicam öldürmesin beni korkuyorum zehirlenmesinden siz alttan baktilarmi

Benden cok, parca dustu.hamileykende kanamam baslayinca hamileligim sollabdigindada hep alttan baktilar.cunku bebegm cok kucuktu..guvenilir bi doktara git hatta tek doktorla yetinme hwpsinin tedavi sureci farkli olabiliyor

Benden cok, parca dustu.hamileykende kanamam baslayinca hamileligim sollabdigindada hep alttan baktilar.cunku bebegm cok kucuktu..guvenilir bi doktara git hatta tek doktorla yetinme hwpsinin tedavi sureci farkli olabiliyor
Kaç haftalikti ama bende vajinismus var baktiramiyorum

Kaç haftalikti ama bende vajinismus var baktiramiyorum

Korkma can Rabbim ne dilediyse o olur..alti haftalikti zaman geciyordu ama bebegim buyumuyordu..suanda hamileyim eger dusuk yapmasaydim suanki bebegim olmayacakti..demekki bu bebegimin yasamasi gerekiyormus..uzme kendini

Korkma can Rabbim ne dilediyse o olur..alti haftalikti zaman geciyordu ama bebegim buyumuyordu..suanda hamileyim eger dusuk yapmasaydim suanki bebegim olmayacakti..demekki bu bebegimin yasamasi gerekiyormus..uzme kendini
Benim de 6 haftalıkti Çanım. . . İki parca düştü bnden ama küçük parçalar değildi çok aşırı büyükte değildi belkide tamamı çıkmıştır.

Yaratdilisimz o kadar mukemmelki vucut kendi icindeki sorunlari kolayca tolere edeviliyor..yinede doktora gitmeyi ihmal etme buyuk ihtimal temzlenmstr ama saglik ihmale gelmz

Canım nasıl oldu neden
Daha önce de yazmıştım.7. haftaya kadar her şey normaldi.kalp atışı kese falan yolundaydı.sonra lekelenmeler başladı 12.haftaya kadar devam etti.ve maalesef dr a gittiğimde bebeğimizin kalbi atmıyordu dr hrmen kürtaja aldı.haftası büyük ke disi düşmez dedi.
İlk adeyimi 37 ikincisini 47 gün sonra oldum.bakalım şiödi 3.yü bekliyorum bat mayıs ortası inşallah gelmez.

Daha önce de yazmıştım.7. haftaya kadar her şey normaldi.kalp atışı kese falan yolundaydı.sonra lekelenmeler başladı 12.haftaya kadar devam etti.ve maalesef dr a gittiğimde bebeğimizin kalbi atmıyordu dr hrmen kürtaja aldı.haftası büyük ke disi düşmez dedi.
İlk adeyimi 37 ikincisini 47 gün sonra oldum.bakalım şiödi 3.yü bekliyorum bat mayıs ortası inşallah gelmez.
Görmedim daha önce yazdığınikah kbakma yorduysam.geçmiş olsun cok bnm ki 6 haftada kaldı,

Kızlar bnde 4 haftalık gebeyim ve 4 gündür kahve rengi akıntım geliyor bazen cok az bazen 3 4 damla wc ye gidip onu görmek istemiyorum artık bnde Progestan kullanıyorum ama gene de korkuyorum sizin lekelerinizde küçük et oluyor muydu bnde bagzen oluyor.

X