- 11 Şubat 2016
- 257
- 458
Doğru mu bebeginizAz once benimde kahverenhi akintim oldu peceteye silince gordum ve cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru mu bebeginizAz once benimde kahverenhi akintim oldu peceteye silince gordum ve cok korkuyorum
aynen yazdığınız gibi akıntım var benim de, maşallah hamileliğiniz ilerlemiş, sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz.Mrb kizlar.Ben 10+4 gunluk hamileyim.yaklasik 15 gundr fln kahverengi sumuksu bi akinti geliyo.tam olarak sumuk gbi diyebilirim.2 -3 gunde bir geliyo peceteye silince.dr. a sordum onemsemedi ama ben korkuyorum.rahim agzi genisleyince oluyo diye okudum netten.bunu yasayan var mi yardmci olabilir misiniz.rahim agzinda acilma olabilir mi bu olcumu dr. Ne zaman yapiyo nasil oluyo? Tesekkurlr simdiden.
Evet canim dogdu prensim :))Doğru mu bebeginiz
aynen yazdığınız gibi akıntım var benim de, maşallah hamileliğiniz ilerlemiş, sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz.
2 defa kanama yaşadım, progestan iğne kullanıyorumi kahve leke geçen cumadan beri yoktu ama bugün sizin dediğiniz gibi sümüğümsü, açık kahve akıntım oldu :/
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)allah yardımcımız olsun hepimizin.Canım biz gayet iyiyiz çok şükür :) ben de o akıntılar olmştu baya.öncesinde kanamam da olmuştu ama hepsi geçti gitti çok şükür.ben progestan kullanmştm ama fitil olarak kullandm.hep dinlendm yattm inşaallah sen de atlatrsın korkma stres yapma yeter ki dikkat et kndine Allah yardımcın olsun çok zor biliyorum psikolojisini.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)allah yardımcımız olsun hepimizin.
çalışıyorum ama işe gidiş gelişlerim olabildiğince temkinli, işim de oturarak. evde de hiç bişi yapmıyorum desem yeridir. mümkün olduğunca dinleniyorum canım :/ kolaylıklar dilerim sana.
Sağol, Allah razı olsun. Ben de yazarım. Kolaylıklar dilerim Canım :)Sagol canm amin.sen de hayrlısıyla alırsın kucagına inşaallah. Dikkat et.merak ederim yazarm ben yine :) iyi akşamlar canm
Slm kızlar bende beş haftalık hamileyim değerim 700 kese gözükmesi için 3000 olmaliymis kahverengi akintim var korkuyorum doktor iki gün sonra kan testi yaptır iki katı arttiysa korkma dedi ama korkuyorum dış gebelik falan dedi kanamam var ama ağrım yok birşey olur mu
Slm canım bittimi kahverengi akıntı bende 4 haftalığım bugün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ilac kullan dinlen dedi benim de bi düştüğüm var çok korkuyorum dua edin lütfen
Bayanlar benim de lekelenmem olmuştu.Her lekelenme bebek tehlikede anlamına gelmiyor.Benim de sümüksü geldi kahverengi leke ve bi daha hic gelmedi.Benimkinin nedeni ise apandisit çıktı malesef.Slm kızlar bende beş haftalık hamileyim değerim 700 kese gözükmesi için 3000 olmaliymis kahverengi akintim var korkuyorum doktor iki gün sonra kan testi yaptır iki katı arttiysa korkma dedi ama korkuyorum dış gebelik falan dedi kanamam var ama ağrım yok birşey olur mu
Bayanlar benim de lekelenmem olmuştu.Her lekelenme bebek tehlikede anlamına gelmiyor.Benim de sümüksü geldi kahverengi leke ve bi daha hic gelmedi.Benimkinin nedeni ise apandisit çıktı malesef.
Bu kanamalar normal mi değil mi sordun mu dr aKizlar bnmde kahverengi kanamam var transfer gunu oldu 3. Ve 4. Gunu oldu ve 10.gunden itibaren hala devam ediyor 17.gundeyim hamileyim hala k.rengi akinti seklinde kanamam var. Hergun progestan igne oluyorum hafta bir de proluton igne olucam daha tek doz aldim ondan carsamba ikinciyi alcam. Bir haftadir yatiyorum. Ayaklar yukarda sirtüstü. Ne zaman biter sizce. Yada bi onerisi olan var mi
Sordum alman gereken progestanin son dozundasin daha fazlasini veremem dedi sonra proluton yazdi baska yapacakbirsey yok dedi git dinlen kendini yorma dedi o kadar. Kafami kurcaliyor tamam sakir sakir degil ama yinede bu kadar uzun surmesi ve ne zaman bitebilecegini kestirememem beni yipratiyorBu kanamalar normal mi değil mi sordun mu dr a
Şunun için sordum.O kanama hiç kesilmeye de bilir.9 ay boyunca senden çok daha fazla kanama yaşayan biri yazmıştı kk ne.Artık her seferinde düştü diye ağlaya ağlaya hastaneye gidiyor bebeğin iyi olduğunu öğrenip geri dönüyorlardı sürekli.Demem o ki bu kanamalar kesilmese de bebeğin sağlıksız veya düşecek diye kendini şartlaman kötü olasılıklarla boğuşman strese girmen daha çok sebebiyet verebilir.Herşey yolunda.Önlemini aldın bundan sonrasını Allah'a bırak.Kendini bu kadar korkutma.Sordum alman gereken progestanin son dozundasin daha fazlasini veremem dedi sonra proluton yazdi baska yapacakbirsey yok dedi git dinlen kendini yorma dedi o kadar. Kafami kurcaliyor tamam sakir sakir degil ama yinede bu kadar uzun surmesi ve ne zaman bitebilecegini kestirememem beni yipratiyor
Sagol canim bu hormonlar insana neler dusunduruyor hele birde kac seneden sonra ilk kez boyle birsey yasayinca insan bilmesine ragmen kendini ikna edemiyor. Hep kanamasi olanlari bende okudum ama ne bilim iste garip duygular icerisindeyim ama herseye ragmen cok sukur halimize Allah im isteyen herkese tez zamanda taddirsinŞunun için sordum.O kanama hiç kesilmeye de bilir.9 ay boyunca senden çok daha fazla kanama yaşayan biri yazmıştı kk ne.Artık her seferinde düştü diye ağlaya ağlaya hastaneye gidiyor bebeğin iyi olduğunu öğrenip geri dönüyorlardı sürekli.Demem o ki bu kanamalar kesilmese de bebeğin sağlıksız veya düşecek diye kendini şartlaman kötü olasılıklarla boğuşman strese girmen daha çok sebebiyet verebilir.Herşey yolunda.Önlemini aldın bundan sonrasını Allah'a bırak.Kendini bu kadar korkutma.
Kizlar bnmde kahverengi kanamam var transfer gunu oldu 3. Ve 4. Gunu oldu ve 10.gunden itibaren hala devam ediyor 17.gundeyim hamileyim hala k.rengi akinti seklinde kanamam var. Hergun progestan igne oluyorum hafta bir de proluton igne olucam daha tek doz aldim ondan carsamba ikinciyi alcam. Bir haftadir yatiyorum. Ayaklar yukarda sirtüstü. Ne zaman biter sizce. Yada bi onerisi olan var mi
Sağol canım Allah razi olsunSana bi tavsiyede bulunucam bu dua içini rahatlatıcak her gün 400 tana oku hz İbrahim duası biliyorsun onunda çocuğu olmadı bu dua yı etti Allah ona evlat bağışladı RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN Salih Temiz bi evlat olsun die oku dua içini çok rahatlatıyor emin ol rabbim inşallah bebeğini sana tutunmasını sağ Salim kavuşmayı nasip eder