- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 31
Evet öyle canım ama böyle kahve telesiyej gibi olursada dikkat et yinede senAnladım benim de mide bulantım Yok kahve rengi lekelere de alışmaya çalışıcam kırmızı olursa kötü olan diye okudum hep .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle canım ama böyle kahve telesiyej gibi olursada dikkat et yinede senAnladım benim de mide bulantım Yok kahve rengi lekelere de alışmaya çalışıcam kırmızı olursa kötü olan diye okudum hep .
Ya köyü işte yoğun olursa dikkatetNasıl yani
Korkutmak ıstemem ama inşalh oyle bısey yoktur benımde kahverengı az az gelmeye başlamıştı ve bebegın kalp atışları durmuştu ıkı gun sonrada kırmızıya dondu zaten sonrası düşük yaşandıAnladım benim de mide bulantım Yok kahve rengi lekelere de alışmaya çalışıcam kırmızı olursa kötü olan diye okudum hep .
bak canim alttan muayane yaptirma benim de alttan muaneden sonra bebegim dustu cok zararli allah yardimcin olsun bol bol yat suan ikinciye hamileyim kahverengi leke geldi ve teror bolgesinde yasadigim icin hastaneye bile gidemiyorum dua et bol bol.sağol ben de çok halsizim bu akıntı başlayalı eşimle konuştum bu akşam bu hafta içi gideriz doktora dedi çok sabırsızlanıyorum eşim de takma bu kadar kafana kendine dikkat et gersini oluruna bırak diyo ama çok zor ilk hamilelik sonuçta tecrübesizim korkuyorum çok
Anladim canim haklisin sende cok cok gecmis olsun acaba sübyen falan mi var sende bi hocaya gidip dua yazdirin.O kadar cok dr. Degistrdim ki canim ya artk hangi dr.a guvencegimi sasirdm.bu benim 3. Gebeligim digerlrri karnimda kalbi durdu kurtaj oldum.bu hamileligm de baya skntili oldu 7.haftada kanama oldu sonra 10 gun kahvrengi akintilar ped dolusu hergun.tam gecti iyi derken.bebek asagidayms yatcksin dediler.2 haftadr fln yatyrm hic kalkmiyrm.bi de bu k.rengi sumuksu akinti cikti iste.bi rahatlayamadim anlican hep bi korku yasyrm.
Anladim canim haklisin sende cok cok gecmis olsun acaba sübyen falan mi var sende bi hocaya gidip dua yazdirin.
Insallah allahim seni korusun butun hamileleri korusun kucagina almayi nasip etsin.Evet canm onu da yaptirdim ☺dua tasiyrm ustmde.ben butun onlemlerini aldim gerisi Allah'a kaldi.İnsaallah bise olmaz.