Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

He yok yığın damla şekli de geliyor ama her wc ye gittiğimde bar yani. Bide bugünden beri sol kasıgımda krallı Ağrı var geçmedi gitti yarın acılar gidicem

Anladım benim de mide bulantım Yok kahve rengi lekelere de alışmaya çalışıcam kırmızı olursa kötü olan diye okudum hep .
Korkutmak ıstemem ama inşalh oyle bısey yoktur benımde kahverengı az az gelmeye başlamıştı ve bebegın kalp atışları durmuştu ıkı gun sonrada kırmızıya dondu zaten sonrası düşük yaşandı

Arkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı beliminağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonradoktora gidemedim

Benim 9 ayım lekelenmeyle ve bir kerede kanamayla geçti. İlk hamilelğimde lekeyi görünce doktora gitmiştim ve aynı gün kanamam başladı ve düşük yaptım. İkinci hamileliğimde de ilk öğrendiğimden beri ki çok erken öğrendim kahverengi lekelenmeler başladı ama bu sefer doktorlara bu durumdan hiç bahsetmedim. Bazen bu kahverengi akıntı o kadar çok oluyordu ki ped kullanmak durumunda kalıyordum.
Rutin muayenelerde de bir şey gözükmüyordu ki doktorlar herhangi bir şey demedi hiç. Sadece bir kere yolda tökezlemiştim 6 aylıkken eve gittiğimde peçeteye pembemsi kan bulaştı. O zaman korkmuştum ve doktora gitmiştim şükür bir şey çıkmadı.
32 haftadan sonra tansiyon problemim oldu. Onun için beni ilaca başlattılar. Kanamayla bir alakası var mı bilmiyorum fakat kızım doğana kadar devam etti lekeler. Neden oluyordu bilmiyorum ama ne zaman temizlik yapsam yürüsem yorulsam lekeler artıyordu. İlk 3 ay önceki düşüğümden kalan progestan hapı içtim ve her gün iki adet bebe aspirini çiğnedim bebe aspirinini 9 ay boyunca kullandım doktorların bundan hiç haberi olmadı.
Kızım 18 aylık şuan şükür Allah'ıma.
Sizinle paylaştım çünkü bu lekeler olabiliyor tabi siz benim gibi yapmayın. Ben ilk hamileliğimde muayene olmasaydım belki düşürmezdim diye düşündüm hep çünkü muayene sırasında canım yanmıştı ve lekeler taze kanamaya dönmüştü o yüzden doktorlara hiç söylemedim olumsuz bir şey duymaktan korktum ve sakladım yaptığım yanlıştı. Siz güvendiğiniz bir doktor bulun ve her durumu paylaşın. Umarım hepiniz hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz

Kızlar bende dün ve bugün kahve rengi leke geldi bana yardımcı olurmusunuz lütfen dün dr gittim baktı iyiler bebeklerini dedi 9 haftalık lar dedi

Kizlar ben van ilinin başkale ilcesinde oturuyorum esim uzmançavuş ve teror bolgesinde oldugumuzdan dolayi hastaneye gidemiyoruz birkere 9 haftalik gebeydim yolculuga cikmistim kahverengi leke geldi ve otobusten iner inmez ozel hastaneye kadin doktora gittim bebegin kalp atislari yok gelismemis kurtaj yapicam dedi istemedim sonraki gun kalktigimda kan gelmeye basladi ve devlet hastanesine erkek doktora gittim oda bana bebek gorunuyo gelismis ve sadece kalp atislari yok dedi sonra kanama artinca doktor beni detayli ultrasyona yonlerdi ve bebegin dusecegini soyledi beni hastaneye yatirdi evde dusmesin burda duserse hemen mudahele ederiz dedi ve 3 saat icinde bebek kendi dustu zaten allah kimseye yasatmasin cok zor. Dusukten sonrada hic korunmadim bikere adet gordum diger ay hamile kaldim suan 5 haftalik hamileyim ve yine kahverengi lekem var ama diger gebelikte ki gibi degil cok az ve cok sukur kana donusmuyo folbiol ve progeston hapi iciyorum doktora gidemedigim icin evde kendimce iciyorum ve surekli yatiyorum bi zarari yada yarari olurmu acil cevap kizlar.

sağol ben de çok halsizim bu akıntı başlayalı eşimle konuştum bu akşam bu hafta içi gideriz doktora dedi çok sabırsızlanıyorum eşim de takma bu kadar kafana kendine dikkat et gersini oluruna bırak diyo ama çok zor ilk hamilelik sonuçta tecrübesizim korkuyorum çok
bak canim alttan muayane yaptirma benim de alttan muaneden sonra bebegim dustu cok zararli allah yardimcin olsun bol bol yat suan ikinciye hamileyim kahverengi leke geldi ve teror bolgesinde yasadigim icin hastaneye bile gidemiyorum dua et bol bol.

Hamileliğimin başında sanırom 4 haftalık filandı,tabi hamile olduğumu bilmiyorum. Evde temizlik yaparken çok ağır bi mobilyayı birbaşıma çekip altını temizlrmiştim 2 gün filan kanamam oldu ben regl olduğumu sandım 2 gün sonra geçti 2 jafta sonra da hamile olduğumu öğrendim. 12-14 . Haftamda da idrar yolu enfeksiyonu grçirdim çok şiddetli ufak bi parça kanamam oldu. Şimdi doğuma gün sayıyorum çok şükür kazasız belasız geldil bu günlere.

Mrb kizlar.Ben 10+4 gunluk hamileyim.yaklasik 15 gundr fln kahverengi sumuksu bi akinti geliyo.tam olarak sumuk gbi diyebilirim.2 -3 gunde bir geliyo peceteye silince.dr. a sordum onemsemedi ama ben korkuyorum.rahim agzi genisleyince oluyo diye okudum netten.bunu yasayan var mi yardmci olabilir misiniz.rahim agzinda acilma olabilir mi bu olcumu dr. Ne zaman yapiyo nasil oluyo? Tesekkurlr simdiden.

Merhaba canim bende 5 haftalikta kahverengi akinti yasadim doktora sordum hicbi sikinti gorunmuyo dedi bol su ic kendini yorma ilacin varsa duzenli kullan benim yemegimi bile kocam yapiyodu cok dinlen surekli onemsemeyen doktorsa doktorunu degistir bence bu basit bisey degil bi canli soz konusu rahim genislerken kasıklarda agri oluyo diye biliyorum sadece akinti yasayan duymadim hic canim.

O kadar cok dr. Degistrdim ki canim ya artk hangi dr.a guvencegimi sasirdm.bu benim 3. Gebeligim digerlrri karnimda kalbi durdu kurtaj oldum.bu hamileligm de baya skntili oldu 7.haftada kanama oldu sonra 10 gun kahvrengi akintilar ped dolusu hergun.tam gecti iyi derken.bebek asagidayms yatcksin dediler.2 haftadr fln yatyrm hic kalkmiyrm.bi de bu k.rengi sumuksu akinti cikti iste.bi rahatlayamadim anlican hep bi korku yasyrm.

O kadar cok dr. Degistrdim ki canim ya artk hangi dr.a guvencegimi sasirdm.bu benim 3. Gebeligim digerlrri karnimda kalbi durdu kurtaj oldum.bu hamileligm de baya skntili oldu 7.haftada kanama oldu sonra 10 gun kahvrengi akintilar ped dolusu hergun.tam gecti iyi derken.bebek asagidayms yatcksin dediler.2 haftadr fln yatyrm hic kalkmiyrm.bi de bu k.rengi sumuksu akinti cikti iste.bi rahatlayamadim anlican hep bi korku yasyrm.
Anladim canim haklisin sende cok cok gecmis olsun acaba sübyen falan mi var sende bi hocaya gidip dua yazdirin.

merhaba arkadaşlar bende 6+4 hamileyim dünden beri aniden bulantım ve afedersiniz kusmam kesildi iki gündür de açık kahve lekem vardı daha önce de olduğu için önemsemedim pek be bundan öncesinde 3 kürtajım var korkuyorum bebeğime yine bişey olacak diye dr a mesaj attım ama cevap vermedi hala ayın 20sine kontrolüm ne yapsam şaşırdım :110:

Slm Kızlar tam 20 haftalık hamileyim 19+5 günlükken kahverengi akıntım geldi...yaylada oldugum için burdaki hastaneye gittim kalp atışını duydum.. Awa içim rahat etmiyor Dr aradım pregesteron 100 mg ilaç ve idmag magnezyum ilacı verdi.. Suan merkeze indim ve özel hastaneye gidecem cok korkuyorum...2_3 damla kahverengi akıntım devam ediyor

Hastaneye gittim ve bebegim cok şükür iyi kalp atışındada bi problem yok....kahverengi akıntımın sebebi..yapılan idrar testi sonucunda intihap cıktı enfeksiyon idrara karışmış...fitil verdi ve umotinis diye tek içimlik ilaç verdi...Cok şükür kötü bir şey yok

X