- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 34
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Bence en fazla ağlarsın
Ben henüz duygusala bağlamadım ama bende sinirlilik hali daha fazla :/Zaten her şeye ağlıyorum. Hamilelikte ağlamak hobi gibi.
Gün boyu komik dizi izliyorum. Bu dizi de haftada bir izleniyor zaten, bence sorun olmaz ya.
Cok sükür bende olmadı o ama gaz fazlasıyla var karnım simdiden 6 aylık gibi oluyor aksamlarıBende de çok afedersinz bir kabızlık başladı. Ölüyorm ya
Gunluk nasil besleniyorsunuzBende de çok afedersinz bir kabızlık başladı. Ölüyorm ya
Bende de çok afedersinz bir kabızlık başladı. Ölüyorm ya
Ay vall bnde ya baya şişkinlik ve kabızlık ya ;(Cok sükür bende olmadı o ama gaz fazlasıyla var karnım simdiden 6 aylık gibi oluyor aksamları
Yani nasıl gunluk derken ? Her zamanki gibi :)Gunluk nasil besleniyorsunuz
Beslenemiyorum ben :/ sabah az peynir ekmek ikindin ancak kendime geliyorum biraz bişeyler yiyorum denge felan kalmadıYani nasıl gunluk derken ? Her zamanki gibi :)
Bnmde düne kadar ishaldi şimdi kabızlıkKuru kayısı yeseydin bol bol, hamile kaldım kalalı bende hiç olmadı çok şükür, tam tersi ishal olmuştu bende
Bndede iştahsızlık var cabk doyuyorm birde ama açlık hisside oluyorBeslenemiyorum ben :/ sabah az peynir ekmek ikindin ancak kendime geliyorum biraz bişeyler yiyorum denge felan kalmadı
Bnmde düne kadar ishaldi şimdi kabızlık
Ortaya karısık diosun :) dr a gittinmi senBndede iştahsızlık var cabk doyuyorm birde ama açlık hisside oluyor
Oyle yapıyorm da bklm çabk gecer inşallah :) sizin kaç haftalıktı hamileliğiniz ?Anladım, kabızlık zor. Bol su iç, kayısı ye.
Canm dikkat et inşallah hayırlısıyla gcer çok fazla dolanma ayakta ablamında öyleydi ama bebişi doğdu şimdi 5 aylıkLütfen bana moral verin kese etrafinda kan var Düşük riskin var 3 gun raporlusun dedi evde uzaniyorum
Bnmde ara ara oluyo ilk bi kaç gun çok olmstu suan biraz azaldı. Sanırım degwrler bian yukselince vucut tepkime yaptı :)kizlar benimde 6+1 bugun itibariyle bulantilarimda basladi hicbirsey yiyesim gelmiyo midemde yanma var sanki kacinci haftaya kadar suruyor bulantilar tecrubeli hamisler yardimm
Gittim ama salak adam basından saldı mal mal şeyler söyledi gerizekalı çok sinirlerimi bozdu yaOrtaya karısık diosun :) dr a gittinmi sen