Yeni Hamilelerin Sohbet ve Takip Alanı ♡

İyi Akşamlar Kızlar

Yeni Hamilelerle hem sohbet amaçlı hemde birbirimize bilgi amaçlı açmak istedim böyle bir topik

Kimler ne kadarlık hamile,nasıl geciyor? Haydddiiii sohbeteee
Canımm gözünaydin gerçekten çok çok sevindim rabbim sağlıkla aldirsin kuvagina evladiniii

Merhaba kızlar topik hayırlı olsun
Ben 6+2 haftalik hamileyim bol aksiyonlu bir hamilelik geçiriyorum ve riskli haftaya birseyler belli olacak inşallah sizler Nasılsıniz.

Merhaba kızlar topik hayırlı olsun
Ben 6+2 haftalik hamileyim bol aksiyonlu bir hamilelik geçiriyorum ve riskli haftaya birseyler belli olacak inşallah sizler Nasılsıniz.
Hımmm bende yeni öğredim :) 27 Kasım idrar testinde pozitifi gördüm
28 kasımda kan testi 113.27
30 kasımda kan 257.88
Yarında vercem
Salı da inşallah kese görürüz ilk muayneyi olcam bakalım :)
Aksiyonlu derken inşallah sıkıntı yoktr canm

Inşallah sağlıklı olur canım bebeğin.
Sanırım bunu kk de bir çok yere yazdım herkes öğrendi artık önce lekelenmem oldu doktora gittim içeride kanama yok dedi ilaç verdi gönderdi ve ertesi gün kırmızı kanama aşırı sancıyla bir deri parçası düşürdüm doktora gittim düşük yaptım diye bakti parçaya evet dedi USG ye aldı bebek ve kese yerinde büyümüş etrafında veya içeride kanama yok vajinal USG ye aldı 5+6 ydi ozaman bebeği gördüm 3mm minnacik ama kalp atışı yok suan çokta umutlanma dedi daha erken ve bebeğim geç döllenme olduğu için bekliyorum ve bildiğin regl görüyorum bugün biraz koyulasti ilaç içip içip bayılıyorum progestan böyle işte canım bol aksiyonlu

Peki iki gebelik olup biri düşmüş olamaz mı ? Bir tanıdıgımızda böyle bir duruma şahit olmustum da aklıma geldi

Peki iki gebelik olup biri düşmüş olamaz mı ? Bir tanıdıgımızda böyle bir duruma şahit olmustum da aklıma geldi
Bende oype düşündüm önceden düşük yaptığım için biliyorum yaklaşık 4 haftalik bir kese gibiydi zaten gozukmezdi USG de bir başka doktor öyle söyledi ikiz olmuştur dedi

Bende oype düşündüm önceden düşük yaptığım için biliyorum yaklaşık 4 haftalik bir kese gibiydi zaten gozukmezdi USG de bir başka doktor öyle söyledi ikiz olmuştur dedi
Hımm hayırlısı olsun canm. Dikkat et. Çok fazla ayakta durma ve bolbol su iç dua et. Ne zaman kontrole gitcen ?

Hımm hayırlısı olsun canm. Dikkat et. Çok fazla ayakta durma ve bolbol su iç dua et. Ne zaman kontrole gitcen ?
5 gün sonra 7 haftalik oluyo ozaman gidicem canım o değilde kızlar ben üye olmadan önce 1 sene boyunca hep siteyi dışarıdan takip ettim ve sizleri hep tanıyorum bu yüzden yakın hissediyorum sizi

5 gün sonra 7 haftalik oluyo ozaman gidicem canım o değilde kızlar ben üye olmadan önce 1 sene boyunca hep siteyi dışarıdan takip ettim ve sizleri hep tanıyorum bu yüzden yakın hissediyorum sizi
Hımm :) iyi yapmıssın canım.
Hayırlsıı bnde salı gitcem ilk muayne için inşallah kese de görünür ❤

Canm bnm haftam belli değil. Ben bu ay 2 kez yumurtladm 2. Tuttu. Ama 2. yumurta ne zaman çatladı bilmiyorm. Yani gec döllenme olms buyuk ihtimalle. Dr keseyi görünce yada hcg degerine göre soyler artık :)
Yanlış mı alintiladim diğer arkadasa sormuştum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…