Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Bende plansız gebelik yaşayanlardan grubuna katılmış bulunmaktayım . Pazartesi dr a gittim. Beta hcg 15 bin çıktı. 5 haftalık diye gitmistim(sat 23 ekim) bebek 6+4 gebelik kesesi 9+1 çıktı. Bana bebek de kesede büyük gibi geldi sonradan . Dr bisey demedi . Folik asit verdi 1 ay sonra gel dedi. Sizce nasıl ?
benımde sat 23 ekım 6+3 bugun sata gore. yurtdışında yasadıgım ıcın burda 8 hafta dolmadan ultrasondan bakmıyorlar merak ettım sımdı benım kac acaba ultrasona gore ya
Merhabalar ben de Zeynep Kamil'de tüp bebekle hamile kaldım. SAT: 1 Kasım Yumurta toplama: 14 Kasım Transfer: 16 Kasım Ilk beta hcg : 27 Kasım'da 73 29 Kasım'da 135 1 Aralık 319'du. 13 Aralık'ta kan vermene gerek yok.ultrasonla bakıcaz dediler.Gidince umarim kalp atışını duyucam.
Merhaba kızlar ben de çok çok çok yeniyim :) sat 9 Kasım ben ovülasyon testiyle takip ettim 19.gün yumurtladım. Yumurtlamanın 10.günü yani dün kan verdim değerim 17.99 çıktı adetime de 4 gün kaldı. İnşallah dış gebelik veya kimyasal değildir değerim sağlıklı şekilde yükselir :)
Merhabalar ben de Zeynep Kamil'de tüp bebekle hamile kaldım. SAT: 1 Kasım Yumurta toplama: 14 Kasım Transfer: 16 Kasım Ilk beta hcg : 27 Kasım'da 73 29 Kasım'da 135 1 Aralık 319'du. 13 Aralık'ta kan vermene gerek yok.ultrasonla bakıcaz dediler.Gidince umarim kalp atışını duyucam.
Merhaba kızlar ben de çok çok çok yeniyim :) sat 9 Kasım ben ovülasyon testiyle takip ettim 19.gün yumurtladım. Yumurtlamanın 10.günü yani dün kan verdim değerim 17.99 çıktı adetime de 4 gün kaldı. İnşallah dış gebelik veya kimyasal değildir değerim sağlıklı şekilde yükselir :)