Yeni Hamilelerin Sohbet ve Takip Alanı ♡

Peri nerede konuştuk hatırlamıyorum ama görünce sevindim hayırlı olsun bebişin adet gününden önce ise o değerler ilk yumurtlamada tutmuştur canım hayırlısı ile kucağına al inşallah

Canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Geç döllenme olunca adet görülüyor mu peki?

Canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Geç döllenme olunca adet görülüyor mu peki?
Görmedim canım ama çok ağrı çektim her an geldi gelecek diye beklemistim bu arada çok sağol Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin en kisa surede

Peri nerede konuştuk hatırlamıyorum ama görünce sevindim hayırlı olsun bebişin adet gününden önce ise o değerler ilk yumurtlamada tutmuştur canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Saol canm tsk ederim allah razı olsun . Hımm o zmn 5 kasımda mı tuttu yani ?

Saol canm tsk ederim allah razı olsun . Hımm o zmn 5 kasımda mı tuttu yani ?
Hcg bebek rahime tutunduktan sonra yükseliyor ortalama 6 gün sonra yani öğrendiğin değerde yeni oluşmuşken değil yani ilk yumurtlamandır ben adetin 13. Günü yumurtladm o gün ilişki oldu sonra olmadı adete 2 gün kalada 23 değer ile öğrenmiştim

Tabiii canm gel ❤ nasıl gidiyor hamilelik ? Cinsiyeti ne ?
Hamilelik simdi cok cok guzel bebegimin tekmeleri hic durmuyor. Evet kizimiz olacak.İlk oldugu icin de heyecan fazlasiyla.İlk uc ay cok zor gecti mide bulantim hic gecmiyordu.sabah oylen aksam ne yemek yiyr biliyordum ne su.Ama cok sukur atlatdik.Sizde kac haftalik?ilkmi?

Yok onu demiyorum yanlış anlattım galiba.
Benm adetim 13.gun gecikmişti. Bu ay 2 tane yumurtam vardı 2.yumurta tuttu.
Yani adet olmama 1 2 gun kala hamile kalmsm. Onun için böyle gec belli oldu

Evet benmde ilk. Bnmde arada miğdem bulanıyor.
Bnm heralde 4 haftalık falan. Yarın dr gitcem dr söyler kaç haftalık oldugunu :)

Yok onu demiyorum yanlış anlattım galiba.
Benm adetim 13.gun gecikmişti. Bu ay 2 tane yumurtam vardı 2.yumurta tuttu.
Yani adet olmama 1 2 gun kala hamile kalmsm. Onun için böyle gec belli oldu
Aaa ben yanlış anlamışım pardon :) tam süpriz yumurta olmuş desene sağlıkla gelsin inşallah sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarsın

Aaa ben yanlış anlamışım pardon :) tam süpriz yumurta olmuş desene sağlıkla gelsin inşallah sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarsın
Amin canım Allah razı olsun. Bugun yıne beta verdim deger artmısmı diye bakmak için. 10 11 gibi genelde sisteme düşüyor sağlık ocagında verdiğim için :)

Amin canım Allah razı olsun. Bugun yıne beta verdim deger artmısmı diye bakmak için. 10 11 gibi genelde sisteme düşüyor sağlık ocagında verdiğim için :)
Hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün minik susam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…