- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Gözün aydın cnm cok sevindimOhhh şükür çıkms :) 1198.7 yani yarın kese görünür inşallaaaaahhh❤❤❤
Alllah razı olsun canm saool ❤❤❤Gözün aydın cnm cok sevindim
Yarınmı gitcem dr a kese gözükürmükiAlllah razı olsun canm saool ❤❤❤
Canm bn hamileliğimi öğrendiğimden beri dr gitmedim sağlık ocagında kan verip kendim takip yaptmYarınmı gitcem dr a kese gözükürmüki
Anladım cnm bende öle yaptım keseyi gecen salı gördüm bu cumada kalp atısına cagırdı ..beklemek vok stresli gercektenCanm bn hamileliğimi öğrendiğimden beri dr gitmedim sağlık ocagında kan verip kendim takip yaptm2 gunde bir
Drgerim guzel arttı çok şükr
Yarın gitmem lazım birde troit hastasıyım ilaç dozu ayarlancak falan
Aynen valla. İnşallah yarın kese görünürde kalp atısını beklerim artık :)Anladım cnm bende öle yaptım keseyi gecen salı gördüm bu cumada kalp atısına cagırdı ..beklemek vok stresli gercekten
Heyecandan deildir bebektendir oAynen valla. İnşallah yarın kese görünürde kalp atısını beklerim artık :)
Ayyy muzicem yaa ❤❤❤ çok hrycanlıyım.
Heycanım sanırsam miğdeme vurdu miğdem bulanıyor su saatte
Kalbim çarpıyor birdeHeyecandan deildir bebektendir ocünkü bende uyuyamıom bulantıdan
Gözün aydın allah kalbine gore versin insallah.. peki gebelik takviminde neden 7 haftalik yaziyo canimKalbim çarpıyor birde
Canım çokkk sevindim, gözün aydın. Meleğin sağlıcaklaaa büyüsün göbüşünde, sağlıcakla gelsin kucağına annesi:) Rabbim seni ve tüm gebeleri esirgesin. Darısı bizlerin başınaAlllah razı olsun canm saool ❤❤❤
Yanlış yapmısım ama düzeltemedim nasıl düzeltebilirim ?Gözün aydın allah kalbine gore versin insallah.. peki gebelik takviminde neden 7 haftalik yaziyo canim
Aminnn Allah razı olsun canm bnm. Darısı sizlere inşallaaahhh❤Canım çokkk sevindim, gözün aydın. Meleğin sağlıcaklaaa büyüsün göbüşünde, sağlıcakla gelsin kucağına annesi:) Rabbim seni ve tüm gebeleri esirgesin. Darısı bizlerin başına
Aminnn Allah razı olsun canm bnm. Darısı sizlere inşallaaahhh❤
Paylaşmıstm canm saol allah razı olsun ❤ darısı başına ❤❤❤
Fark etmez canm lafın gelişi öyle yazmısım ❤❤Biz artık eski hamile mi oluyoruz, yeni hamilelik kaç haftaya kadar kapsıyor?
Fark etmez canm lafın gelişi öyle yazmısım ❤❤
Bilmiyorm ki aşırı tecrubesizim. Ama mantıken düşününce sen hani istemsizce filmde olanlarda etkileniyorsn ve bu bebeği strese sokabilir bundan dolayı dram izleme demiştrKızım dizisini izliyorum, teyzem hamilelikte dram izleme dedi ama bu diziden kendimi alamıyorum, tek izlediğim dizi de bu. Sorun olur mu ki?
Bilmiyorm ki aşırı tecrubesizim. Ama mantıken düşününce sen hani istemsizce filmde olanlarda etkileniyorsn ve bu bebeği strese sokabilir bundan dolayı dram izleme demiştr
Bence en fazla ağlarsınGün boyu komik dizi izliyorum. Bu dizi de haftada bir izleniyor zaten, bence sorun olmaz ya.