- 16 Aralık 2012
- 384
- 177
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Bunlari duymak moral oluyo ablanin alttan kanamasi varmiydi?Canm dikkat et inşallah hayırlısıyla gcer çok fazla dolanma ayakta ablamında öyleydi ama bebişi doğdu şimdi 5 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlari duymak moral oluyo ablanin alttan kanamasi varmiydi?Canm dikkat et inşallah hayırlısıyla gcer çok fazla dolanma ayakta ablamında öyleydi ama bebişi doğdu şimdi 5 aylık
21. Haftalık git gide büyüyor sıpaOyle yapıyorm da bklm çabk gecer inşallah :) sizin kaç haftalıktı hamileliğiniz ?
Vardı. Baya kanaması vardı hatta 1 gece hastanede kaldıkBunlari duymak moral oluyo ablanin alttan kanamasi varmiydi?
Ohh ohh maşallahhh ❤21. Haftalık git gide büyüyor sıpa
İyi yapmısın benimde cuma dr kontrolü var inş kalp atısını duyarım cok stresliym bendeGittim ama salak adam basından saldı mal mal şeyler söyledi gerizekalı çok sinirlerimi bozdu ya cuma gunu özele gitceö
hahahaah snirim bebislrimiz saglikli olsun da bunlar guzel seylerBnmde ara ara oluyo ilk bi kaç gun çok olmstu suan biraz azaldı. Sanırım degwrler bian yukselince vucut tepkime yaptı :)
Aynen oyle tek isteğim o zatenhahahaah snirim bebislrimiz saglikli olsun da bunlar guzel seyler
Vnmde yarın bakalım hayırlı habrlerle gelelim inşlllah...İyi yapmısın benimde cuma dr kontrolü var inş kalp atısını duyarım cok stresliym bende
Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin:)İyi Akşamlar Kızlar
Hamişlerle hem sohbet amaçlı hemde birbirimize bilgi amaçlı açmak istedim böyle bir topik
Kimler kaç haftalık hamile,nasıl geciyor? Haydddiiii sohbeteee
Ohh maşallah sağlıkla gelsin ❤Merhaba bugün 8 haftalık olduk
Saol canm Allah razı olsun ❤ Seninde inşallah ❤Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin:)
Allah dogumu gormeyide nasip etsin saglikli bir sekilde canimMerhaba bugün 8 haftalık olduk
Amin inşallah canım :)Saol canm Allah razı olsun ❤ Seninde inşallah ❤
Guzel cnm. Demekki önceden hamile kalmıssın.Merhabalar. Bende plansız gebelik yaşayanlardan grubuna katılmış bulunmaktayım . Pazartesi dr a gittim. Beta hcg 15 bin çıktı. 5 haftalık diye gitmistim(sat 23 ekim) bebek 6+4 gebelik kesesi 9+1 çıktı. Bana bebek de kesede büyük gibi geldi sonradan . Dr bisey demedi . Folik asit verdi 1 ay sonra gel dedi. Sizce nasıl ?
Yok canm sen heralde adet olmadan önce hamile kalmıssın ve bnce üzerine görmüş olabilirsin. Dr ne dedi peki bu konu hakkında ?Tesekkur ederim. Bakıyorum bazı normal diyo bazı yuksek diyo. Bazısı kese büyük düşük ihtimali varmış diyo . Tabi herkesin vücudu farklı ama buradaki bazı yorumlar tedirgin etti beni . Biraz rahatladim ☺
Aglama canm neden aglıyorsn ki. Rabbim sana en guzel hediyesini vermiş buna aglanırlırsa anca mutluluktan aglanır ❤Bisey demedi çok yoğundu bende sonradan farkettim hatta dun iyice geri donuk hesaplayınca bi ay adet gormus olabileceğimi düşündüm bidaha ki gidişimde soracagim artik. İstemedim beklemediğin ve 2.5 yaşında bi çocuğun vardı ağlamaktan düşünmeye firsatim olmamıştı. Simdi bu fikre alışıp düşündükçe gördüm . Öyle olmuş olabilir. Nasıl oldu bilmiyorum ama.Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razi etsin