- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Peri nerede konuştuk hatırlamıyorum ama görünce sevindim hayırlı olsun bebişin adet gününden önce ise o değerler ilk yumurtlamada tutmuştur canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Geç döllenme olunca adet görülüyor mu peki?Inşallah sağlıklı olur canım bebeğin.
Sanırım bunu kk de bir çok yere yazdım herkes öğrendi artık önce lekelenmem oldu doktora gittim içeride kanama yok dedi ilaç verdi gönderdi ve ertesi gün kırmızı kanama aşırı sancıyla bir deri parçası düşürdüm doktora gittim düşük yaptım diye bakti parçaya evet dedi USG ye aldı bebek ve kese yerinde büyümüş etrafında veya içeride kanama yok vajinal USG ye aldı 5+6 ydi ozaman bebeği gördüm 3mm minnacik ama kalp atışı yok suan çokta umutlanma dedi daha erken ve bebeğim geç döllenme olduğu için bekliyorum ve bildiğin regl görüyorum bugün biraz koyulasti ilaç içip içip bayılıyorum progestan böyle işte canım bol aksiyonlu
Görmedim canım ama çok ağrı çektim her an geldi gelecek diye beklemistim bu arada çok sağol Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin en kisa suredeCanım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Geç döllenme olunca adet görülüyor mu peki?
Aminnn inşallah canım çok sağolasınGörmedim canım ama çok ağrı çektim her an geldi gelecek diye beklemistim bu arada çok sağol Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin en kisa surede
Hımmm pardon canm :)Yanlış mı alintiladim diğer arkadasa sormuştum ama
Saol canm tsk ederim allah razı olsun . Hımm o zmn 5 kasımda mı tuttu yani ?Peri nerede konuştuk hatırlamıyorum ama görünce sevindim hayırlı olsun bebişin adet gününden önce ise o değerler ilk yumurtlamada tutmuştur canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Tabiii canm gel ❤ nasıl gidiyor hamilelik ? Cinsiyeti ne ?Selam kizler ben yeni sayilmam 5 aylik olduk bebisimle.Ama bende katilmak istiyorum sohbete.Belki yeni hamilelelerede yardimci olurum
Hcg bebek rahime tutunduktan sonra yükseliyor ortalama 6 gün sonra yani öğrendiğin değerde yeni oluşmuşken değil yani ilk yumurtlamandır ben adetin 13. Günü yumurtladm o gün ilişki oldu sonra olmadı adete 2 gün kalada 23 değer ile öğrenmiştimSaol canm tsk ederim allah razı olsun . Hımm o zmn 5 kasımda mı tuttu yani ?
Hamilelik simdi cok cok guzel bebegimin tekmeleri hic durmuyor. Evet kizimiz olacak.İlk oldugu icin de heyecan fazlasiyla.İlk uc ay cok zor gecti mide bulantim hic gecmiyordu.sabah oylen aksam ne yemek yiyr biliyordum ne su.Ama cok sukur atlatdik.Sizde kac haftalik?ilkmi?Tabiii canm gel ❤ nasıl gidiyor hamilelik ? Cinsiyeti ne ?
Yok onu demiyorum yanlış anlattım galiba.Hcg bebek rahime tutunduktan sonra yükseliyor ortalama 6 gün sonra yani öğrendiğin değerde yeni oluşmuşken değil yani ilk yumurtlamandır ben adetin 13. Günü yumurtladm o gün ilişki oldu sonra olmadı adete 2 gün kalada 23 değer ile öğrenmiştim
Evet benmde ilk. Bnmde arada miğdem bulanıyor.Hamilelik simdi cok cok guzel bebegimin tekmeleri hic durmuyor. Evet kizimiz olacak.İlk oldugu icin de heyecan fazlasiyla.İlk uc ay cok zor gecti mide bulantim hic gecmiyordu.sabah oylen aksam ne yemek yiyr biliyordum ne su.Ama cok sukur atlatdik.Sizde kac haftalik?ilkmi?
Aaa ben yanlış anlamışım pardon :) tam süpriz yumurta olmuş desene sağlıkla gelsin inşallah sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarsınYok onu demiyorum yanlış anlattım galiba.
Benm adetim 13.gun gecikmişti. Bu ay 2 tane yumurtam vardı 2.yumurta tuttu.
Yani adet olmama 1 2 gun kala hamile kalmsm. Onun için böyle gec belli oldu
Amin canım Allah razı olsun. Bugun yıne beta verdim deger artmısmı diye bakmak için. 10 11 gibi genelde sisteme düşüyor sağlık ocagında verdiğim için :)Aaa ben yanlış anlamışım pardon :) tam süpriz yumurta olmuş desene sağlıkla gelsin inşallah sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarsın
Hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün minik susam :)Amin canım Allah razı olsun. Bugun yıne beta verdim deger artmısmı diye bakmak için. 10 11 gibi genelde sisteme düşüyor sağlık ocagında verdiğim için :)
Hala düşmedi çok sinir oldum yaHadi bakalım hayırlısıyla büyüsün minik susam :)
Merhabalar son adet tarihiniz nedir acaba? Benimki 28 ekim de son adetimi oldugum ilk günümHala düşmedi çok sinir oldum ya
Benm 14 kasım ama bebiş daha küçük :)Merhabalar son adet tarihiniz nedir acaba? Benimki 28 ekim de son adetimi oldugum ilk günüm
Ohhh şükür çıkms :) 1198.7 yani yarın kese görünür inşallaaaaahhh❤❤❤Hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün minik susam :)