• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

cool_lime cool_lime
Bu sabah tartildim .
Cuma biraz kabızlık ve bı önceki gün turşu yemistim ödem vardı.
En son 2hafta önce 61.8
Güncel bugün 61.7

Kizlar kusura bakmayin ama niye hergun kilo bildirimi yapip degistiriyorsunuz ki? Sadece cuma gunleri degil mi kilo guncelleme? Eksik ciksan nolur fazla ciksan nolur?cumayi bekleyin. Yeni kiloyu soyleyin. cool_lime cool_lime de yazik. Hergun degistir.

Aynn katılıyorum benim ilk kızım 3 200 doğdu ayda 1 kilo alırdı ikinci kızım 36 haftada 2800 doğdu ayda 1.5 kilo alarak daha hızlı toparladı
BENIM de oglum 2510gr dogmustu. Ilk hafta hic kilo vermeyip tam 500 gr almisti. Gercekten de dusuk kilolu bebekler cok cabuk toparlaniyor.

Öyle aman aman gelmedi kilo canm bebeğin büyümesinden kaynaklı her hafta yarim kilo geldi. hatta dün akşam apartmandaki komşularla oturmadaydık yaşlılar 45 yaş ve üzeri tek genç benim bana dediler ki 3.yu düşünmüyor musun:halay:boyum uzun bide kapalı olunca tunik giyiyorum ama nede olsa 9 aylık hamileyim yani bende düşündük haftaya doğumum var dedim herkes şok oldu aldığım 9 kiloda belli etmiyormuş kendini kiloda almamışsın öyle dediler .demekki bir hafta sonra toplansak bu bebek nereden çıktı diyeceklerdi.8. Aya kadar 5 kilo aldim 8 ve 9 ayda her hafta 500 grdan 2 ser kilo yani normal standartlarda gitti şükür bu son haftada da 500 gr alırsam 9.5 'la biter insallah.ic karnında geniş herhalde catlagimda olmuyor göbeğim cabuk toparlanıyor 40 im çıktığı zaman a denk geliyor kardeşimin nişanı var biraz sıkı tutarsam o zamana eski kilona dönerim insallah
O 40in cikmadan gider kilolar canim. 9.5 kilo ne ki? Valla bravo. Azicik kiloyla bitirdin allahin izniyle.

Demi aynen öyle olmasi gereken buymuş en azindan bizim gayretimiz o 3bucuk kilo yagin uzerinde yağ olmasin demi

Yaa ne güzel bir duygu insanların seni hamile olarak gormemesi ya bide daha enerjik oluyosun kim ne derse desin çok kilo almak hic deguzel değil gerçi dunku dr ne kadar çok kilo alinirsa dogum sonrasi.o kadar hizla gider yazmiş da o da kisiye gore degisiyor bu arada benim 7. Ayi bitirmeme daha 2 hafta var ve ben onumuzdeki hafta ile toplamda 5 kiloya ulasmiş olucam sanki haftada 500 gr geliyo artık da limonlu su ile direniyorum 400 gr a dusurmem bile kâr bana sen önüm de guzel bir ornek oldun bakalim artık son 11 haftam

Dogumdan sonra 1 hafta icinde odemim gitmis oluyo ama zatenvucudun toparlanması en az 6 ayı buluyor bence emzirme icin cok yemeğe abanmazsak gelen bikac kilo hizlica gider kendimce hedefm dogum sonrası 59 la eve gelsem yeter zaten benim normal kilom 58 di ramazandan dolayi 55 e düşmüştüm
Aman canim dinlen sen bu az yemeyle cok almazsin cok guzel gidiyosun ileriki haftalarda tehliken kalkarsa hafif yürürsun belki
Aynen. saglikli yiyince gelen kilolar hemen gider dogumda. O yuzden Bol sebze meyva protein. Olsbildigince az hamurisi, kizartma ve tatli :D

Maaşallah canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bence senin doğumdan 10 gün sonraya hiçbir şeyin kalmayacak bizlere idol olacaksın:KK49::KK49::KK49:

Maaşallah canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bence senin doğumdan 10 gün sonraya hiçbir şeyin kalmayacak bizlere idol olacaksın:KK49::KK49::KK49:
Ağzından bal damlıyor canm ayyy hadi inşallah. Rabbim sağ sağlim kavuştursun hepimizi

Büyükse liste paylaşmaya karar verdim :)

Kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 kaşık tahin pekmez
5 adet zeytin
Domates,salatalık,çay

Ara:1
1 adet mandalina

Ara:2
1 adet ayva

Ara:3
1 küçük boy muz

Akşam:
Bir adet küçük boy pizza (BİM’in pizzası)
Yarım bardak ıce tea limonlu

Gece eşimle film izlerken 1 bardak süt içip yanına - ayva daha yemeyi düşünüyorum . Film ile pek orantılı olmasada gün içinde süt içmediğim için mecburen içicem :)

Uyanınca 2 kaşık harnup pekmezi
Kahvaltı
Omlet 1.5 yumurtalı
2 ceviz
3 kuru kayısı
1 kivi
5 zeytin
Turp

Ara
Portakal

Öğlen
8 lahana sarması

Akşam
1tabak fırında köfte patates
Ayran
Salata
Bi minik parça simit tadına baktım
Gün boyu bol bol su ekmek yok:duduk:

Ya meyve ya saleple günü kapatırım inş

Kahvalti, 2 haslanmis yumurta. Oglen sosisli sandwich(kucuk) az bisey patates kizartmasi. Aksam brokoli,karnibahar ve bezelye(haslama) kucuk bir parca biftek. Arada tabiki Bol su, bir kucuk elma. Kahve ve yaninda cikolatali kek(kucuk)

Kahvalti, 2 haslanmis yumurta. Oglen sosisli sandwich(kucuk) az bisey patates kizartmasi. Aksam brokoli,karnibahar ve bezelye(haslama) kucuk bir parca biftek. Arada tabiki Bol su, bir kucuk elma. Kahve ve yaninda cikolatali kek(kucuk)
Ayy Allahım ne güzel menüler bunlar benim paylaşmaya yüzum yok haftasonu iradenizi sıki tutuyosunuz kızlar maşallah size bugün pazar o yüzden çok da iyi degilim haftaici toparlmaya çalışıyorum

Ayy Allahım ne güzel menüler bunlar benim paylaşmaya yüzum yok haftasonu iradenizi sıki tutuyosunuz kızlar maşallah size bugün pazar o yüzden çok da iyi degilim haftaici toparlmaya çalışıyorum
Fazla kaçıracağım diye bir yere gitmek istemiyoru. Evimde sağlıklı beslenebiliyorum ama dışarıda ipin ucu kaçıyor

Uyanınca 2 kaşık harnup pekmezi
Kahvaltı
Omlet 1.5 yumurtalı
2 ceviz
3 kuru kayısı
1 kivi
5 zeytin
Turp

Ara
Portakal

Öğlen
8 lahana sarması

Akşam
1tabak fırında köfte patates
Ayran
Salata
Bi minik parça simit tadına baktım
Gün boyu bol bol su ekmek yok:duduk:

Ya meyve ya saleple günü kapatırım inş

Gayet iyi bir menü :)

Bence vicdan azabı duyma. Öyle olunca kilo olarak geri geliyor. Ohhh Sefa’m olsun bebeğime yarasın deyip geç. Ben öyle yapıyırum artık çok yediğimde. Benimki de can yani :)))
Aynen öyle birde canınızın istediği bir parça da olsa yiyin mutlaka geçenlerde ben geçiştirdim bugün yiyim yarın derken göğsüm şiştio_O ay hiç aklıma gelmezdi...

Back
X