- 30 Ağustos 2012
- 13
- 10
Benim istahim 6. Haftada aclmaya basladi öncesinde bende öyle hic yiyemiyordumbende yerinde sayanlardanım ama iştahım falan hep kapalı yemek yemek isemiyorum mide bulantısından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim istahim 6. Haftada aclmaya basladi öncesinde bende öyle hic yiyemiyordumbende yerinde sayanlardanım ama iştahım falan hep kapalı yemek yemek isemiyorum mide bulantısından
bulantılarımdan dolayı verdim canımnasıl verdin canım ya iştahın mı kapalı demek ki son aylarda alınıyor kilo
bulantılarımdan dolayı verdim canım
topladım canım çok şükür çok hafif oluyor o da etkilemiyorgeçmiş olsun canım ya inşaAllah kendini toplarsın
Ta kendisi oluyorum Ama miniğim henüz 45 gunluk,diyet düşünemiyorum..Beslenmeme nasıl dikkat edicem bilmiyorumKızlar merhabalar doğum sonrası kilo vermek isteyenler de bur da mı?
Ama senin bebek 45 günlük daha çok küçük bence 6 ayı doldur canım bak ben de daha yeni başladımmTa kendisi oluyorum Ama miniğim henüz 45 gunluk,diyet düşünemiyorum..Beslenmeme nasıl dikkat edicem bilmiyorum
Süt azalmasin diye bir şey yapamıyorum bari almasam emzirirken verenler nasıl başarıyor merak ediyorumAma senin bebek 45 günlük daha çok küçük bence 6 ayı doldur canım bak ben de daha yeni başladımm
MerhabaTam tersı son uc ay yararlı doguma hazırlıyor. Ilk uc ay onermıyorlar. Ozellıkle esıme bugun kudus hurması aldırdım. Sabah ac karna hem meteborızmayı hızlandırıyor hemde dogumu kolaylastırıyor.
6-7 tane ye canım yuruyus yap sureklıMerhaba
Doğuma 1 hafta kala günde kaç adet yenilmeli sizce?
Teşekkür ederim6-7 tane ye canım yuruyus yap sureklı
Canim kilomu aldin senin biseyin kalmamistiKızlar merhabalar doğum sonrası kilo vermek isteyenler de bur da mı?
Sen naptın canım verdin mi kiloları? Bende kilo üstüne kilo aldım bu aralarCanim kilomu aldin senin biseyin kalmamisti
Yok canim nerde 68le dogum yaptim 63le ciktim bu hafta diyete basladim sen baya zayiflamistin kizlar dogum sonrasi kilo vermeyle ilgili konu acmis ya birininkinde toplanalımSen naptın canım verdin mi kiloları? Bende kilo üstüne kilo aldım bu aralar
Yok canim nerde 68le dogum yaptim 63le ciktim bu hafta diyete basladim sen baya zayiflamistin kizlar dogum sonrasi kilo vermeyle ilgili konu acmis ya birininkinde toplanalım
Ben ndn bu kadar aldım ya 23 haftalığım 13 kilo aldım