- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 33
inşallah dilediğin gibi olur canım ama tavsiyem dogumdan sonra her türlü karnınızı sarın cok sıkı olmadan gercekten cok etkili oluyor.teşekkür ederim ..inşallah normal olur hayırlısıyla
Sorma eşim nöbetten cıktı açma simit falan almış kızdım ben hepsini yerim şimdi diye. Rutin kahvaltı artı yanında 3 dilim tam tahıllı ekmek artı 1 açma yedimKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 salatalık,bol peynir,zeytin,1 dilim ekmek,meyve suyu
Öğle: Patates kızartmasıEşim evde olunca malesef istiyor ,çay
Akşam: 1 kase çorba, az makarna,5 köfte, yogurt
Ara: 4 mor erik,kayisi
Ben hazır içiyorum aynı etkiyi alıyorum tatlım. Altınkılıç flnKefir için şimdi maya bulmak mayalamak Fln lazımzor iş
kizlar doğum dan ne kadar süre sonra spor egzersiz yapılır?
sen normal beslenmeye devam et verirsin bence..yapışıp kaldi diye bişey yokKızlar baklava kilosu yapıştı kaldı üstümde gram gitmiyor sağlıklı beslendiğim halde. Normalde ben 1 kg fln atardım üstümden. Napcam ben yaaa71.4 çıkıyor tartı sinir oldum. Her sabah 70 li bişi görürüm diyorum ama yok
Tatlı acayip kötü ediyor bisküvi yediğim gün kesin gitmeyen kilo alıyorum. Aldırma eve yoksa yeniyor yani.Kızlar baklava kilosu yapıştı kaldı üstümde gram gitmiyor sağlıklı beslendiğim halde. Normalde ben 1 kg fln atardım üstümden. Napcam ben yaaa71.4 çıkıyor tartı sinir oldum. Her sabah 70 li bişi görürüm diyorum ama yok
Ben alma diyorum da dinleyen kimTatlı acayip kötü ediyor bisküvi yediğim gün kesin gitmeyen kilo alıyorum. Aldırma eve yoksa yeniyor yani.
Biz de ev taşıyoruz yarın inşallah.Sabah fırından alırım hazırlık yapma dedi de kabul etmedimSorma eşim nöbetten cıktı açma simit falan almış kızdım ben hepsini yerim şimdi diye. Rutin kahvaltı artı yanında 3 dilim tam tahıllı ekmek artı 1 açma yedimçüşş diyin bana şimdi de sığınamıyorun
Ben de öyle alayım o zmn yaaaBen hazır içiyorum aynı etkiyi alıyorum tatlım. Altınkılıç fln
Dondurma da cok etkiler mi kiTatlı acayip kötü ediyor bisküvi yediğim gün kesin gitmeyen kilo alıyorum. Aldırma eve yoksa yeniyor yani.
Sabah 10.30 cok iyi kahvaltı yaptım...Biz de ev taşıyoruz yarın inşallah.Sabah fırından alırım hazırlık yapma dedi de kabul etmedimSimit,poğaça hakkımı keyifli günlere sakliyim Kahvaltı sağlam yapılınca gün içinde rahat olursun bence.Acma yakmazsa mideyi tabi
Açıkçası baklava bisküvi falan kadar degildirDondurma da cok etkiler mi ki
Kesinlikle değildir. Baklava bisküvi en zirveAçıkçası baklava bisküvi falan kadar degildir
Aaa ama en zirve senin baklavaKesinlikle değildir. Baklava bisküvi en zirve
Canım 75.5 ile doğuma gittim bu sabah 67 cıktım yarın bi daha tartılıcamCnmmm ikinizde sağlıklı olun gerisinin önemi yok. En son kaç kilo ile bitirdin peki?
O zaman dansAçıkçası baklava bisküvi falan kadar degildir
Tabikisi deAaa ama en zirve senin baklava
Canım 75.5 ile doğuma gittim bu sabah 67 cıktım yarın bi daha tartılıcam