• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Valla bizde ki lohusalık da da depolardaki yaği kullanmaya izin verilmiyor ki lohusayiz deyip dayıyoruz yiyecekleri belki hamilelik de hedef kiloyu tuttururuz ama dogum sonrasi icind3 ayrı korkuyorum
Aynn canm valla zaten emzirdikçe insanın canı tatlı birşeyler istiyo iyi direnmek lazım yoksa durması imkansız :dondurma:

Selam arkadaşlar ben pkoluyum metom yavaş çalışıyor şu an hamilelikten dolayı çalışmaya başladı. 1 ayda 4 kg verdim kilolu hamile kalmştm şu an 82 kiloym. Tabi bulantılardan pek yiyemiyorum ara ara. Bu durumdan doktorum çok memnun bnmse içim rahat değil. En azından 4 kilo daha verip 3.aydn sonra kilo vermek istemiyorum

Selam arkadaşlar ben pkoluyum metom yavaş çalışıyor şu an hamilelikten dolayı çalışmaya başladı. 1 ayda 4 kg verdim kilolu hamile kalmştm şu an 82 kiloym. Tabi bulantılardan pek yiyemiyorum ara ara. Bu durumdan doktorum çok memnun bnmse içim rahat değil. En azından 4 kilo daha verip 3.aydn sonra kilo vermek istemiyorum
Yapi meselesi işte kimi zayifliyor ama dr lar sorun etmiyor masallah bebeklerde iyi doguyo o yuzden takılma canım

Slm kizlar sizde durumlar nasıl ben de fena ilerliyor 1 hafta da 1 kilo ya yakin artti hem görüntü de belli hem tartıda
Sabah ac karnina 57.8 :kızgın:
Bu hafta dr kontrolum var napıcağimı şaştım bu yemeyle bu hızda kilo mu alınır ya:mad:

Slm kizlar sizde durumlar nasıl ben de fena ilerliyor 1 hafta da 1 kilo ya yakin artti hem görüntü de belli hem tartıda
Sabah ac karnina 57.8 :kızgın:
Bu hafta dr kontrolum var napıcağimı şaştım bu yemeyle bu hızda kilo mu alınır ya:mad:
Haftana gore gayet iyisin canim.benimde tartim bozuldu tatilden geldik ve ne kadar aldim bilmiyorum ama kesin aldım bayaga yedim yarindan itibaren gereksiz şeyleri bırakmalıyım en guzelo aksam yemeğini erken yiyip gece hic bisey yememek ve hazir meyve suyu ve tatli tuketmemek bana en iyi bunlara dikkat etmek geliyor

Merhaba kizlar bugunden itibaren her aksam yediklerimizi yazalim mi birbirimizin eksiklerini ve fazlalarini söyleriz, ben aksama listemi paylasicam isteyen arkadaslar yazabilir.. :)

Haftana gore gayet iyisin canim.benimde tartim bozuldu tatilden geldik ve ne kadar aldim bilmiyorum ama kesin aldım bayaga yedim yarindan itibaren gereksiz şeyleri bırakmalıyım en guzelo aksam yemeğini erken yiyip gece hic bisey yememek ve hazir meyve suyu ve tatli tuketmemek bana en iyi bunlara dikkat etmek geliyor
Gece yemelerim hic bi zaman olmadı meyvesuyu kola zaten icmem yani gebelik.oncesi ile ayni besleniyorum hatta cok.seyi kıstim doymadan kalkiyorum.sofradan ayy ben anlamadim bu işi acaba ters oranti kuralini mi.yasiyorum insan en cok.neyi istemezse korkarsa beyin onu çekermiş sanki içtiğim su bile kilo oluyo gibi ya da ben mi abartiyorum dr ne diycek bakalım belki de diger hamileler le kendimi kiyaslamak bana iyi.gelmiyor

68 kilo ile hamile kaldım 10. Hafta bitti bulantı ve kusmalardan dolayı 5 kilo gitti 63 kiloyum şuan

Sabah sandviç yaptim chia tohumlu ekmek ile icine suzme peynir sivri biber ve roka koydum bir bardak sut ve bir kasik bal ve tahin karistirip yedim ogle bir tabak sulu kofte 1 tabak lahana dolmasi 2 kasik yogurt yedim arada meyve yedim yarim yerli muz bir mandalina aksam nişandaydim enginar ve zeytinyagli fasulye yedim 2 3 kasik ama en son yarim pasta yedim dayanamadimmm cikolataliydi cunku:(( cok dikkatli bir gun gecirmedim ama kendimi tutmasam yiyebilecegim daha cok sey vardi yarin yuruyus yapmayi düşünüyorum :)

Sabah sandviç yaptim chia tohumlu ekmek ile icine suzme peynir sivri biber ve roka koydum bir bardak sut ve bir kasik bal ve tahin karistirip yedim ogle bir tabak sulu kofte 1 tabak lahana dolmasi 2 kasik yogurt yedim arada meyve yedim yarim yerli muz bir mandalina aksam nişandaydim enginar ve zeytinyagli fasulye yedim 2 3 kasik ama en son yarim pasta yedim dayanamadimmm cikolataliydi cunku:KK43:( cok dikkatli bir gun gecirmedim ama kendimi tutmasam yiyebilecegim daha cok sey vardi yarin yuruyus yapmayi düşünüyorum :)
Afiyet olsun canm yemeklerin yanında yiyebiliyorsan bol salata yemek daha az yemeni sağlar hem bebisede faydalı olur ben kendimden biliyorum salata yapmadığım gün daha çok yemek yiyorum:KK49:hamilelere en güzel spor yürüyüş yapabilirsen ne mutlu sana ben yapamıyorum 2 küçük kızım var tek spor ev işi çocukların peşinde kosturma:olamaz:

Sabah sandviç yaptim chia tohumlu ekmek ile icine suzme peynir sivri biber ve roka koydum bir bardak sut ve bir kasik bal ve tahin karistirip yedim ogle bir tabak sulu kofte 1 tabak lahana dolmasi 2 kasik yogurt yedim arada meyve yedim yarim yerli muz bir mandalina aksam nişandaydim enginar ve zeytinyagli fasulye yedim 2 3 kasik ama en son yarim pasta yedim dayanamadimmm cikolataliydi cunku:KK43:( cok dikkatli bir gun gecirmedim ama kendimi tutmasam yiyebilecegim daha cok sey vardi yarin yuruyus yapmayi düşünüyorum :)
Aslinda gayet iyiymis ama oğlen kaçırmişsin galiba aksam dengelemeye calişmişsin dur bakalim bende yazarim akşam

Ben sabah kacirdim biraz misafirim vardı çeyreğin çeyreği somun 2 sigara boreği 1 yumurta2 dilim karpuz domates 4 zeytin biraz da açma ama.az bisey
Oglen misafirlikdeydim yarim kase yogurtlu kuskus 1 sigara boreği 1 şekerpare 4 kaşık.kadar supangle aksam da kuçuk 1 dolma yarim kase yogurt yatarken de 1 elma yemeyi düşünüyorum bugun biraz kactı gibi bende de

Selamlar,bugun yediklerimi yazayim biraz
Sabah :roka biber ve süzme peynirli chia ekmekli sandvic bir bardak sut
Arada :1 kucuk muz 1 mandalina
Pazara gitmistim bir bardak tursu suyu ictim :)
Ogle/aksam bir gibi oldu: salata iki kasik koy ekmegi balik birde lorlu bosnak tursusu ekmegi kacirdim ama :(
Akşamda 7 gibi evdekilere meyve tabagi hazirlamistim ordan atistirdim asago yukari bir mor erik ufak bir muzun yarisi birde

Yürüyüş cok yapamadım 4.500 adim kadar cunku esim vardi ve yurumeyi sevmez yarin kendim gidersem daha fazla yürürüm diye düşünüyorum

Günaydın kızlar bende 9. haftamdayım hamileliğimin en başında yani 5 ağustosta 64 kiloydum bugün 61 kilo çıktım kusmam yok hiç ama çok bulantım var yiyemiyorum pek birşey inşallah 3. ayın sonunda geçer bu bulantılar sizde nasıl durumlar?

Back
X