Tatil e gidince ister istemez bi kere odem oluyor tuvalte cıkamama falan muhakkak oluyor ama.ote yandan gidip desarj olup geleceksin kendini kasma bikac gunun tadıni çıkar benceBen 66 kiloyum 17 haftaligiz, tatile gidicez ins umarım kendimi kaybetmem :)))
Aa çok iyi almış sınız 10 kilo yu tamamlarsınız benceMerhaba bayanlar bende 28 haftaligim 5 kilo aldim kendime üst sinir 10 kilo koydum geçmem inşallah
Ben de 12 haftalikken 1 buçuk kilo almıştim canim ama onda kendimi kısmadım yedim asil.kilolar 16 dan sonra geliyor suiçsen yariyorKızlar 12 haftalik oldum 2 kilo almışım sizce normal mi zor veren bir insanım nelere dikakt etmek gerekli ilk gebeligim bu
Canim aksam yemeği yok.hayatinda demi bende diyet usulu degilde baktim oyle yapinca bi sonraki ogunu iple cekiyorum istahim daha çok acik yemek cesitleri kurdum bu hafta dedim kendime hamile.kalmadan once nasil di sistemim omu uygula kahvaltıyi.oğleyi falan kısitlamadan yerdim ama aksam yemezdim ben simdi onu uygulamaya basladim 1 haftadir falan gayet güzel sonuc aldım zayiflamadim da almadım da ama goruntu olarak kilo gozukuyor ama sen iyi basarmişsin dilerim bende senin haftalarda 5 i bulurumProvince tatlı hamur işinden uzak dur canm çünkü 3. Aydan sonra kilo alimi başlıyo bide ben akşam 6 dan sonra sadece bir meyve ve süt yiyorum yoksa yediğim zaman hemen kilo olarak dönüyo nasıl geliyo anlamıyorum ben ilk 3 ay almadım 20. Haftada 1.5 kilo almıştım 3.5 kiloyu 8 haftada aldim düşün yani
Oyy guzel bi motivasyon mesaji tesekkur ederim canim@ volveron inşallah hedefinde tamamlarsın canm zaten zayıfsın masallayım var
Yaa bir buçuk saat once kadar hafif atistirdim mahvoldum şuan cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi bakalım benim 6. Aya 2 haftam var o zmn nolurum bilmiyorum ama ilginç oaln hep soyluyorum gebelik oncesine gore kilo almak cok kolay
Genelde 16. Haftadan sonrs hızlanıyor ama kusmuyorsaniź en bastanda alınabilinirKaçıncı aydan sonra kilo alınıyor
Kusmuyorum çok şükür zaten gastritim var sorunlu geçiriyorumGenelde 16. Haftadan sonrs hızlanıyor ama kusmuyorsaniź en bastanda alınabilinir
Aynn valla zaten emzirme döneminde harcamak için vücut yağ depolarmış o yüzden kilo daha kolay alınırmış diye duymustumYaa bir buçuk saat once kadar hafif atistirdim mahvoldum şuan cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi bakalım benim 6. Aya 2 haftam var o zmn nolurum bilmiyorum ama ilginç oaln hep soyluyorum gebelik oncesine gore kilo almak cok kolay
Aynn 4. ayda başlıyo dikkat edilmezse dahada hızlanıyor malesef iştah açıldıkça açılıyoKaçıncı aydan sonra kilo alınıyor
Valla bizde ki lohusalık da da depolardaki yaği kullanmaya izin verilmiyor ki lohusayiz deyip dayıyoruz yiyecekleri belki hamilelik de hedef kiloyu tuttururuz ama dogum sonrasi icind3 ayrı korkuyorumAynn valla zaten emzirme döneminde harcamak için vücut yağ depolarmış o yüzden kilo daha kolay alınırmış diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?