******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

merhabalar kızlar nasılsınız gununuz nasıl geçiyor herkese mutlu gunler dılerım :KK69::86:

hosgeldın hazal ya sen nerdesın allah askına hıc yoksun aaaaa

ya böcüşüm üni ye kayıt hazırlıklarım varda onlarla uğraşıyorum tatlım yarında kayıta gıdıcez çok heyecanlıyım sizlerle takılınca daha da bı keyıflenyorum yaa ıyıkı var kk :KK69: yaaa sen neler yaptın canım :KK70:

ya böcüşüm üni ye kayıt hazırlıklarım varda onlarla uğraşıyorum tatlım yarında kayıta gıdıcez çok heyecanlıyım sizlerle takılınca daha da bı keyıflenyorum yaa ıyıkı var kk :KK69: yaaa sen neler yaptın canım :KK70:

oyyy kuzucum yenı bır ortama gırıyorsun ınsallah hersey gonlunce guzel olur basarılar ayrıca :KK19::KK19:

hazal hayırlı olsun okulun...inşallah başarılı bir şekilde kısa zamanda bitirirsin de çalışma hayatına atılırsın...

pekı ablacım :KK1: evet ya öğrencılıkten bıktım zaten :KK1: ama üni başka olur :KK1: sen ne iş yapıyosn canım :KK62:
canım polisim ben bende ogrencılıgı hıc sevmezdım yaa

doğru söylüyosun...ama çalışma hayatı daha güzel valla ben seviyorum.hele ayın 15 i gelince oooo süper oluyo.gelsin paralar.............:KK37::KK37::KK37:

valla yasasın ayın 15 leri

X