******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

hoşbuldum hemen kendimi kısa sekilde anlatayım 21 yaşındayım evliyim biri 3 biride 26 gunluk bir bebişim var antepte yasıyorum adım leyla birazda siz kendinizi tanıtırmısınız

hoşbuldum hemen kendimi kısa sekilde anlatayım 21 yaşındayım evliyim biri 3 biride 26 gunluk bir bebişim var antepte yasıyorum adım leyla birazda siz kendinizi tanıtırmısınız
canım bende bu hafta sonu 22ıme gırcem kız sen ne ara evlendınde dogurdun yavrucukalrı aaaaaaaaaaaaa masallah allah esırgesın

aaa polis mi ne güzell..:KK16: senı ktlarım meleğim :KK69: bende çokistyodm ama boyum yetmedı :KK1: 1.60
hayırlısı olsun ya canım bende kucuklugumden berı ıstıyordum oldu

atarsın,gezersin de alışveriş de yaparsın,çocuk da yaparsın:KK49:,kariyer de :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım bende bu hafta sonu 22ıme gırcem kız sen ne ara evlendınde dogurdun yavrucukalrı aaaaaaaaaaaaa masallah allah esırgesın

hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

3 ü 1 arada mısali :KK60:

maaaşşşaallllaahhhh ne ara doğurdun kıızzzz:KK1::KK1:Allah bağışlasın bebişlerini....
ayyy bu arada antep güzel yaaa

hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE

SAGOL CANIM KISMET BÖYLEYMİŞ NEYAPALIM SEN EVLİMİSİN

hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE

SAGOL CANIM KISMET BÖYLEYMİŞ NEYAPALIM SEN EVLİMİSİN

valla dogurduk bi ara işte aradan çıkarttım artık bebişleri birazda kendime bakacam

aradan cıkarttın mı:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: cok tatlısın gulum yaaa:nazar::nazar: masallah canım ben bekarım daha

Allah bağışlasınnn...kendini de ihmal etme tabiiii

sagol canım hiç ihmal edermiyim sadece 90 kiloyum yani kilolu bile sayılmam:KK53::KK53::KK53:senin varmı bebiş evlimisin çalısıyormusun birazda siz bahsedin kendinizden kimler evli kimler ögrenci kim çalışıyor kim evhanımı bende bilim birazda ben tanıyayım sizi

X