- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
slm bende geldim geyik yapmaya benide kabul ediyormusunuz:9:
hooşşşş geldinnnn....hemen anlatmaya başla....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söylüyosun...ama çalışma hayatı daha güzel valla ben seviyorum.hele ayın 15 i gelince oooo süper oluyo.gelsin paralar.............
canım polisim ben bende ogrencılıgı hıc sevmezdım yaa
valla yasasın ayın 15 leri
ay çok şirinsin dimi ama ben paramı alınca direk kendımı alış verişe atmasam ıyı :):):)
canım polisim ben bende ogrencılıgı hıc sevmezdım yaa
valla yasasın ayın 15 leri
canım bende bu hafta sonu 22ıme gırcem kız sen ne ara evlendınde dogurdun yavrucukalrı aaaaaaaaaaaaa masallah allah esırgesınhoşbuldum hemen kendimi kısa sekilde anlatayım 21 yaşındayım evliyim biri 3 biride 26 gunluk bir bebişim var antepte yasıyorum adım leyla birazda siz kendinizi tanıtırmısınız
hayırlısı olsun ya canım bende kucuklugumden berı ıstıyordum olduaaa polis mi ne güzell.. senı ktlarım meleğim bende çokistyodm ama boyum yetmedı 1.60
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:atarsın,gezersin de alışveriş de yaparsın,çocuk da yaparsın,kariyer de
atarsın,gezersin de alışveriş de yaparsın,çocuk da yaparsın,kariyer de
canım bende bu hafta sonu 22ıme gırcem kız sen ne ara evlendınde dogurdun yavrucukalrı aaaaaaaaaaaaa masallah allah esırgesın
hayırlısı olsun ya canım bende kucuklugumden berı ıstıyordum oldu
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşbuldum hemen kendimi kısa sekilde anlatayım 21 yaşındayım evliyim biri 3 biride 26 gunluk bir bebişim var antepte yasıyorum adım leyla birazda siz kendinizi tanıtırmısınız
canım bende bu hafta sonu 22ıme gırcem kız sen ne ara evlendınde dogurdun yavrucukalrı aaaaaaaaaaaaa masallah allah esırgesın
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE
SAGOL CANIM KISMET BÖYLEYMİŞ NEYAPALIM SEN EVLİMİSİN
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
maaaşşşaallllaahhhh ne ara doğurdun kıızzzzAllah bağışlasın bebişlerini....
ayyy bu arada antep güzel yaaa
valla dogurduk bi ara işte aradan çıkarttım artık bebişleri birazda kendime bakacam
hem cocuk hem iş hem alısverıs:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE
SAGOL CANIM KISMET BÖYLEYMİŞ NEYAPALIM SEN EVLİMİSİN
valla dogurduk bi ara işte aradan çıkarttım artık bebişleri birazda kendime bakacam
aradan cıkarttın mı cok tatlısın gulum yaaa masallah canım ben bekarım daha
aradan cıkarttın mı cok tatlısın gulum yaaa masallah canım ben bekarım daha
he bekarlık sultanlık dimi
Allah bağışlasınnn...kendini de ihmal etme tabiiii