******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

yok canım herşey beldiğin gibi bi gelişme yok bende hala çok kötüyümm ALLAH tan sabır diliyorum ayakta kalıp oğluma bakabilmek için gücüm kalmadı hiçbişeye çünkü zor ayakta duruyorum

tuhhh ya duzelır ınsallah hersey canım dua et bol bol bu durumda yapabılcegın tek sey o. cocugunu dusun canım

öyle yapıyorum seldacımm dua et ne olurr bizim içinn .sen naptın sevgilinle?

bende dun zırıl zırıl agladım gece boyunca onu arayıp mesaj cekıp durdum oyle hallettık bıraz yaaa ama her seferınde aglayarak zırlayarak bu hale duserek hallolsun ıstemıyorum yaaaa

bende dun zırıl zırıl agladım gece boyunca onu arayıp mesaj cekıp durdum oyle hallettık bıraz yaaa ama her seferınde aglayarak zırlayarak bu hale duserek hallolsun ıstemıyorum yaaaa

senin işinde çok zor canım sana dünde söylemiştim ne kadar sevsende yapma bunları diyee bende aynı senin gibiydimm sabahlara kadar ağlayaıp yalvarıyodum hatta hasatenlik oluyodum ama şimdi pişmanımm keşke kendimi ağırdan alsaydım daha çok kıymetli olurdum öyle yapanlar daha bş kıymetli oluyolar önğmde örnekleri var çünkü

senin işinde çok zor canım sana dünde söylemiştim ne kadar sevsende yapma bunları diyee bende aynı senin gibiydimm sabahlara kadar ağlayaıp yalvarıyodum hatta hasatenlik oluyodum ama şimdi pişmanımm keşke kendimi ağırdan alsaydım daha çok kıymetli olurdum öyle yapanlar daha bş kıymetli oluyolar önğmde örnekleri var çünkü

duzelmıyo ıste o zaman hersey daha da kotuye gıdıyor ona he he dersen hersey mukemmel otesı ayagımı bıle yıkacak konuma gelıyor kölem oluyor yawww napım boyle yapmak zorundayım

duzelmıyo ıste o zaman hersey daha da kotuye gıdıyor ona he he dersen hersey mukemmel otesı ayagımı bıle yıkacak konuma gelıyor kölem oluyor yawww napım boyle yapmak zorundayım

sen bilirsin canımm sende kendimi görüyorumm inş herşey düzelir istediğin gibi olur

hayatın tadını cıkarılım da tad veren bırı olmalı degıl mı neyse kızlar anı yasamaya bakalım bı sanıyenın bıle gerı donusu yok:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: bunlar sıze

derya sen nasılsın?çağan napıyo??

iyi diyeyim iyi olayım canım iş yapıyodum wc ve banyoyu yıkadımda geldimm çağanda iyi ama huysuzluğu üstünde yarın dra götürcez sabahtan pedagoga bakalım bu kadar huysuzluğuna ne diyecekler..sen naptın bacım doğurmadınmı hala?

X